Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 13:29:51
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lampica Moram še vprašat, če katera ve kako se spremeni nik oz. tile naši vzdevki? Tanyka ti sigurn veš! Pišeš na pomoč@ringaraja.net. in napišeš sedanji nick, in potem tistega ta drugega Upam, da sem kaj pomagala
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 14:23:23
|
|
|
|
Sandra*
|
Oj! Mark se sicer sam še ne usede, ampak če ga pa posedem pa se kar obdrži, da ne pade, se ujame na rokice. Zadnje dva dni pa ful dviguje ritko in trenira, pomoje puzanje, bomo vidl. Trenutno ima popoldanski počitek in panča v svoji postelji. Odkar so pokukali ven zobki ponoči spi 12 ur in se vmes enkrat zbudi in hoče joško. Jaz pa se trudim, da bi se počasi odstavla, pa ne vem kako mi bo ratal, pomoje bom kar do osmega leta dojila, kot una iz une odaje o dojenju zadnjič. Trenutno ima pet zobkov. Spodaj že kar velike, zgoraj pa sta se dva ravno prebila skos. Se vidimo v četrtek, kajne???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2007 15:38:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 15:50:57
|
|
|
|
tiasha77
|
Dober dan! Takole, smo odplavale zadnjo rundo, pa kosilo skuhale in pojedle zdej pa mala še kar spi, pa sem mislila it z njo še na sprehod, zdej pa bo kot kaže prej kak dež, prej je pa tak lep sonček sijal Miši - super slikice, ful ma že lask ta vaša Ajda ; ja glede hujšanja vem kaj delam narobe (predvsem velike količine čokolade in podobnih "zdravih" prigrizkov), pa kaj ko se je tako težko upret ; kar se tiče gibanja, pa imaš tudi prav, z vozičkom se ponavadi ne zadiham ravno, tko da si bom morala omislt še kak drug način rekreacije al pa tempo povečat Sandra* - jst še tudi dojim in sploh ne vem kako se bom lotla odstavljanja, zdaj se trudim da se čez dan ne dojimo več, samo še pred spanjem, pa ponoči (1 do 2x), pa zjutraj, če se zbudi okol 5-tih, 6-tih; pa se zaenkrat še ne obremenjujem preveč, saj bo že sama pokazala, ko bo hotla nehat, do 8. leta pa se ziher ne bomo dojile O dopustu pa drugič!
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 16:27:14
|
|
|
|
sončnica13
|
tiasha-kam sta hodila na plavenje? (sej mogoče si že napisala, pa sn pozabila ) jest grem jutri na uvodno predavanje v Kranj. no pa se nas bo le nekaj nabral na srečanju
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 16:59:03
|
|
|
|
stuhica
|
ojla no naš sonček se je včeraj zjutraj prvič sam usedel se pa skoz hoče postavlat na noge pa s tezavico se bomo tud mi tak kot pri miši previjal. _tako gre hitr cajt da ne morem verjet če zaprem oči vlčasih vidm svoj trebuh k je mali še veselo nogometno brcal sem iuntja morm slikico poiskat k sem se slikala točno na dan poroda ob oil sedmih zjutraj
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 17:12:02
|
|
|
|
stuhica
|
sorči za tipkarske napake mam tamalga v naročju pa skp tipkava evo še moja slikica z malim nogometašem v bušiju
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 19:55:49
|
|
|
|
issa
|
večer čvekice,.. sem spet malo priskakala sem gor,.. stuhica lep trebušček,..jaz sem mela malo večjega, zato morem tudi malo več dol dat , ja naš je zdaj konkretno pogruntal kako se usesti in to zdaj skos ponavlja,mu je smešno ko se na trebuh vleže in plazi (kot vojak po trebuščku) da pride do igrače in se pol usede,pa mu je to zelo smešno da kr vriska uraven,.. no drugače pa se je danes tak lepo obstrani postelje dol (s postelje) spustil z nogicami naprej in se fino držal,.tak da je ala stal,..sam rita je še vedno težka tako da čofne na tazadnjo,.. eh ja ta naš mali je hiter ko šus,...vse mu je zanimivo predvsem tisto kar ne sme,. in kako ste se imele danes,?? pri nas je bilo takšno vreme da smo lahko celo na sprehod šli,..
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:00:52
|
|
|
|
tiasha77
|
Čer! Midve sva danes sprehod spustile, ko je bil sonček, smo kuhale, potem je mala spala 1,5h v kosu (kar je zanjo ful veliko), potem pa še dobro da nismo šle ven, ker bi naju ujela ploha. Tale ure naju je čisto zmedla, sem jo dala spat ob pol sedmih, ker je ful tečkala, se je eno uro kasneje zbudila, smo se na hitro skopale, preoblekle v pižamo in spalno vrečo, podojile in mala spi dalje . Jst sem sama, pa malo gledam TV, malo pa visim na računalniku. Stuhica - ne zgleda tak grozno velik buši, pa čestitke za sedenje Sončnica13 -mi2 sva hodle na plavanje v Dolenjske toplice in je bilo prav luštno, kar škoda da je že konec Konec reklam, se še oglasim....
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:11:36
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica Andrajaz ja to z vozički - hm a misliš da mi bo ratal- samo zdej ko je tak vreme se mi pa res še ne da čakaj da bo malce topleje ok? Ko boš pripravljena pa se mi pridruži. Nekaj sem se še spomnila. Ti imaš zelo majhna kolesa na vozičku - a bo šlo po tistem klancu? Je cesta precej luknjasta.
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:19:33
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI Najprej AndrejaZ te pozdravlja Sonja. Smo bili v soboto pri njih in smo te malo opravljali, upam da nisi preveč kolcala , no ja sam vprašala sem od kod te pozna. Nič se mi ni kolcalo. Niste me preveč opravljale. Sem pa mislila, da ko sem te razkrinkala, da veš od kje se s Sonjo poznave. Kaj naj ji še od sadja dajem razen banan, hruške in jabolka?? Frutkov ne mara, tako da to odpade ostalega sadja pa še ni, kaj jim ve dajete?? Lahko ji daš tudi borovnice, višnje, slive,... - jaz imam to zmerznjeno in zmiksam skupaj z jabolkom ali pa banano. Ali pa skuhaš rozine, suhe marelice, suhe fige in to zmiksaš z jabolkom ali banano. Ali pa mogoče nashi, grozdje,...
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:21:45
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: lampica A imate vaše male v spalnih vrečah? Saro imam že od 3 meseca v spalni vreči. Tudi Mark pri 2,5 letih še zmeraj spi v spalni vreči.
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:31:00
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Odkar so pokukali ven zobki ponoči spi 12 ur in se vmes enkrat zbudi in hoče joško. Jaz pa se trudim, da bi se počasi odstavla, pa ne vem kako mi bo ratal, pomoje bom kar do osmega leta dojila, kot una iz une odaje o dojenju zadnjič. Po mojih izkušanjah bo vsak mesec zahteval manj joške, saj bo začel več jesti, predvsem pa se bo naučil piti iz flaške ali magičnega lončka. Zakaj pa se ti tako mudi odstaviti?
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:34:35
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica evo še moja slikica z malim nogometašem v bušiju A ni hitro minilo od takrat ko sva skupaj zjutraj ob 7h čakale da greve rodit.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2007 21:35:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:39:21
|
|
|
|
goda13
|
ojla Bambina-lepa posteljica, sam mora bit rdeča vsem, ki že sedijo stuhica- sestra ni imela sladkorne v nosečnosti, so pa rekli zdravniki, da jo je nečakinja prinesla s sabo že na svet in je bilo samo vprašanje časa, kdaj se pokaže. Tudi to se lahko zgodi
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:40:33
|
|
|
|
andrejaz
|
Ja bravo za vse otročke, ki se znajo že sami usesti. Naša Sara je gospa in jo moram jaz dati sedeti. Sploh več noče ležati odkar zna sedeti. Ker noče ležati se tudi obrača nič več iz hrbtna na trebuh in nazaj. Tudi interesa nima nobenega po plazenju, kar me zelo čudi. Sem pričakovala, da bo zelo hitro začela plazit, da bi prišla do Markovih avtomobilov, kock,…ampak ona je vsa vesela in zadovoljna, samo da sedi. Trenutno pa je njena najboljša igrača balon.
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:41:53
|
|
|
|
goda13
|
Jaz ne vem, kaj je našmu dons? Je šel spat ob 19-ih in se ob 20-ih zbudil in zdaj tuli
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:43:03
|
|
|
|
tiasha77
|
Prej sem gledala Razočarane gospodinje , zdaj pa Grey's anatomy , oboje na NovaTV. Tudi naša žabica spi v spalni vreči od kakega 4.meseca, drugače bi se vedno razkrila, ker se dosti obrača in brca z nogicami. grem še malo slike urejat, mogoče dam kako gor
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:43:36
|
|
|
|
sončnica13
|
Mi ga tud nimamo v spalni ,vreči, ima pa pajaca za spat. Smo u paketu dobil vrečo vul.št. 80 in jo bomo najbrž šele v jesen začel uporabljat. bambina dobr, da si omenila, tud mene čaka tak poseg-ga že dolg ni blo, tko da,.....
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:45:42
|
|
|
|
goda13
|
A imata vidve "ta poseg" z voskom al z britvico?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2007 21:46:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:47:26
|
|
|
|
andrejaz
|
Punce dajte mi povedat kako ve prodajate rabljene otroške stvari. Jaz sem večino kar ne rabim že dala mojemu bratu, ki bo dobil otročka v maju. Imam pa še nosečniške stvari, pa kengurujčka ki ga on ne bo imel, pa komplet 7 novih bodijev ki so primerni za fantke,… Zdej pa sem malo premišljevala da bi to prodala. Kaj mi priporočate glede prodaje? Kako naj to čimlažje prodam?
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 26.3.2007 21:48:12
|
|
|
|
sončnica13
|
jest mam še eno dep. kremo, sam jo morem prej probat, ker nezadnje (ko sn bla še noseča),ko sn jo uporabila, sem imela čist pikčaste noge kar se mi prej še ni nardil
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2007 21:48:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......