|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
25.3.2007 23:51:08   
andrejaz
lahko noč

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
26.3.2007 0:02:13   
issa
večer,...
hmm a je še kera gor?

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 0:03:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
26.3.2007 0:08:29   
issa
o ti si še med budnimi?

Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 0:09:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
26.3.2007 0:17:54   
issa
eh,mali je končno zaspal pred paurami,..misli ta smotana sprememba časa,...user posted image
no pa dragi še dela ene tri urce,..tak da se malo sproščamo po takem dnevu,in prebiram forume,brskam,..pa tako!!
kaj gledaš kam grete na dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 2631
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 0:21:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
26.3.2007 0:22:06   
stuhica
Oj oj,

evo še jaz! Naš mali lump je šele pred 15 min zaspal sicer že prej samo se mi zdaj že ene par dni zbuja na vsakih 5 minut in potem ga morem vzetiz postelje inzaspi le pri meni na moji postelji in potem ko ga prestavim se spetzbudi itd, včeraj sem ga bla že počas sita in sem ga pustila da je spal pri meni - zato sem pa jaz danes cel dan bila ko polomljena- nič nisem spala ko sem skoz gedala da ga ja nebom kaj udarla al pa zbudila ponevedoma!

Andrajaz ja to z vozički - hm a misliš da mi bo ratal- samo zdej ko je tak vreme se mi pa res še ne da čakaj da bo malce topleje ok?

Saldkorna pri otročihuser posted image - ja možno je da je imela mama od tega 6 letnga otročka v nosečnosti diabetes in da ga niso otkrili - to info imam jaz baje da lahko tud vpliva na to! Mene tudi malo skrbi ravno zato ker sem jaz imala GD ampak h sreči ugotovljeno tako da sem se res striktno pazila! So mi pa svetovali da pri pediatru preverijo ko bo  tamal star kako leto ali dve da preverijo da ga slučajno nima!

Tiasha ja tud jaz sem ena tistih k ima več kil sedaj kot pa  po porodu , pa tud meni nobeno dojenje ne pomaga do topljenja kg kvečjemu do pridobivanja kg!user posted image user posted image user posted image

evospet alarm ma ga je naš vzel ven a pa morm it se še slišmo upam 

A je možno da ga zobje matrajo da se dere kot bi ga s kože ven dajal

Neposredna povezava do sporočila: 2633
26.3.2007 0:35:54   
issa
o ja kak luban!!!user posted image
mi tak gremo z njegovimi starši v nin,verjetno,...
drugače pa smo 10,11,12 aprila v portrožu, se gremo malo sprostit,..user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 0:37:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
26.3.2007 0:43:06   
issa
Nin je blizu Vira na hrvaškem,..malo bolj doli,...user posted image
ja moj dragi je bil eno leto v piranu,študij, in si želi spet malo dol,da vidi spet svojega bivšega sošolca,....pa morski zrak nam bo koristil,..no upam da bo lepo vreme,....

Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.3.2007 0:50:42   
stuhica
no evo sem nazaj smo ga uspel mal utišat ampak je zaspal na najini postli!

Oh ja dopust morje toplice tujina....

Ma jaz imam user posted image gostinca pa pol nkol ne vem kdaj bomo kam lahk kej šli in sem kar malo slabe volje zarad  tega  splh zato ker imajo njegovi na Rijeki  bajtico inmidva sva ti uštimala zase dve sobice tolk d aimava svoj kotiček ko prideva pa sva zelo malo tam glede na to d a imava priliko it kam.

jaz bi šla tud tako rada kam v tujino z tamalim pa naš dragec ni zatouser posted image user posted image user posted image ker pravi da je otrok še ful premajhn- noče iti dalj od Bih in CRo!? sem mu pa kr mal fovž ker on sam bo pa verjetno šel v Vietnam letos.. midva bova pa doma

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 0:52:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.3.2007 0:55:08   
issa
no ja mi smo malo predaleč ,pa še časa ni da bi se skupaj spravli tja,moj dela večinoma (nočne),jaz mam še šolo,..tak da,....moremo izkoristituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2639
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 0:57:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 0:59:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2641
26.3.2007 1:00:45   
issa
nočko!vsem ki se spravljate pod odejo!

Neposredna povezava do sporočila: 2642
26.3.2007 8:37:24   
miši
o, bom jaz imela čast,da odprem nov dan,
DOBRO  JUTRO!

kako ste kaj, mamice? mi še kar čudežno spimo, zgeda,da je Ajda še na staro uro naštimana user posted image . Se imamo fajn, zgoraj čakamo že 3 in 4 zobek.
rdeče meso-že dajem, pribl.1x na teden, piščančka 2x. rumenjak tudi 1-2x na teden. jeva tudi že skuto, jogurt, tut sir ji naribam....je fino in lažje,ker počasi začenja vse jesti. kar se pa živahnosti tiče, ni sprememb, imamo cirkus in očitno zelo aktivnega otroka,saj jo težko sama previjam, oblačim jo sede. morm par slik poslat.

tut mi že razmišljamo o morju, mi imamo v Crikvenici apartma in pomojem bomo zelo kmalu švignili na martinčkanje user posted image .

uh, pogovor o kilah se pa vleče že par strani, hehe. meni je zdaj končno začelo uspevati, tako da sem prav zadovoljna. ja valjda, nobena dieta ne prinese uspeha, dolgoročno, pač treba je zdravo jesti in se veliko gibati.
Stuhica, tiasha...., imejta vsaj 5 obrokov na dan (npr. 2 večja in 3 malice-jabolko,jogurt...), popijta vsaj 2 litra vode, v popoldanskih obrokih naj bo čimmanj oglikovih hidratov, sadja se v večernih urah izogibajta, zelenjavo lahko kadarkoli, pa seveda čimmanj sladkorja v kakršnikoli obliki. vse to pomešamo z intenzivno vadbo 2x na teden. sprehodi so ok, vendar le kake 3 tedne, potem se oranizem navadi in ne hujša več, se ustavi. delati moraš toliko,da med hojo/vadbo ne moreš več govoriti, ker si zadihan. takrat kuriš kalorije. če pa je preveč pa delaš zgolj za kondicijo, ker je srčni utrip previosk in se porablja le glikogen iz jeter in ne iz maščob. tkao da takrat hjšaš minimalno in zelo zmotno je prepričanje,da bolj švicaš, bolj hujšaš user posted image

evo, naša pupa že čveka, gremo.

aja, srečanje, sploh nisem vidla, bom še sporočila, bo to dopoldan?
čaw

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
26.3.2007 8:56:44   
TODI
No da se todi jaz oglasim!!

Najprej  AndrejaZ te pozdravlja Sonja. Smo bili v soboto pri njih in smo te malo opravljali, upam da nisi preveč kolcala user posted image  user posted image , no ja sam vprašala sem od kod te pozna.

Huanita, drug teden smo v Atomskih toplicah, tako da če te bo pot zanesla kaj v tisti konec. Tel tako imaš pa pokliči!!

Kaj naj ji še od sadja dajem razen banan, hruške in jabolka??user posted image  Frutkov ne mara, tako da to odpade ostalega sadja pa še ni, kaj jim ve dajete??

Še vedno smo pri enem zobku, tečni smo pa za 10.

No se grem še mal učit in se potem oglasim!!!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
26.3.2007 11:19:40   
lampica
Joj ženske, ste pa fenomenalne. Tist večer,ko sem imela zvečer cajt čvekat, kr nobene ni blo. A ko se jz spravim spat ste naklofale tri strani. Res ste dobre.

Našga tud mal matra tale sprememba. Sicer je danes spal do sedmih, ampka sva pa iemla že ob pol treh žurko. Pa se je najedu, pol pa spat ne več. Se je pogovarjal, pa obračal po kinderpetu, da sem mogla še trikrat vstat, da sem ga pokrila. Mislim, da ga dajejo malo zobki, ker se ponoči tak čudno joka. Iam prst v ustah in meži in stoka zraven.

A imate vaše male v spalnih vrečah? Mi našga do zdaj nismo imeli, samo očitno jo bo treba nabavit,ker se ponoči razkrije in in razbrca, pa čist obrne v posteljci.

Stuhica-a pol je konc diete? Jaz sem jo že trikrat začela, pa se vedno pregrešim, pa neham. Po porodu sem tudi jaz imela manj kg kot jih imam zdaj. Tiasha tud jz zgledam kot v petem mesecu nosečnosti.

Dopust - pri nas ga verjetno ne ob kaj dost. Obiskali bomo edino kake toplice za kak dan.

Pri nas je danees tako mrzlo. Sicer posiej vsake toliko časa sonce, samo ogreje se pa ne. Upam, da bo kmalu topleje.

lp

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
26.3.2007 11:26:13   
lampica
Moram še vprašat, če katera ve kako se spremeni nik oz. tile naši vzdevki? Tanyka ti sigurn veš!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
26.3.2007 11:36:47   
miši
malo naše zverinice:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
26.3.2007 12:18:01   
sončnica13
Kar na 106 stran smo že padle, al kaj?!

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Pravijo, da je podoben očku, sam jaz pravim, da je lep pa po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baje, da je res izrezan očka. Sej naš je tud, sam je pa tud tolk lep, da to je pa po meniuser posted image user posted image user posted image

goda & miši-ful lepe slikce

mi smo spet imel pestro noč-spet ima poln nosek, pa smo ene 2x ponoč čistil, ker ga to tolk mot. Upam, da bo tud tokrat tolk hit minil kot prejšnji teden.

Mi tud že neki gledamo za morje, Pag al pa Rab, gremo pa v začetku julija. Za 1.maj pa gremo v Crikvenico.
 Mesa nismo še nič probal, pa jajc tud ne, je tud moj nečak elergičen na jajca in bom rajši počakala do enega leta.
Sem pred dnevi eno oddajo poslušala, da do enega leta ne smejo meda oz. da ga tud jaz ne bi smela dokler dojimuser posted image to mi je ful čudnuser posted image , jest sn ga pa ful jedla, pa se mi ni zdel, da mu ne bi odgovarjal. Jest mislem, da bi se že pokazal, če ne bi blo kaj uredu-kaj mislte o tem?.
andrejaz-ful lepi sandalci.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
26.3.2007 12:58:26   
issa
dober dan!!
no danes kaže da bo vreme držalo tak da se bomo odpravili na malo šetnjo,.po taboru in okolici!!user posted image user posted image
sem že čist živčna ko smo bili tri dni notri,..
em danes me je moj mali srček 2x tak zelo presenetil,...se je kr sam vsedel,na trebuščku je ležal pa se je sam vsedel,.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image tak da smo ga zdaj oba čist pocmokala,..se mu je tak fanj zdelo,...user posted image user posted image user posted image

no mej te se lepo,...pa upam da bo sonček kaj poškilo iz oblakovuser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
26.3.2007 13:15:02   
sončnica13
Bravo Anejuser posted image user posted image user posted image .
Naš zdaj tud že sam sedi le, toda ga je treba posestuser posted image

No šibam zdej napolnit želodček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......