miši
|
o, bom jaz imela čast,da odprem nov dan, DOBRO JUTRO! kako ste kaj, mamice? mi še kar čudežno spimo, zgeda,da je Ajda še na staro uro naštimana . Se imamo fajn, zgoraj čakamo že 3 in 4 zobek. rdeče meso-že dajem, pribl.1x na teden, piščančka 2x. rumenjak tudi 1-2x na teden. jeva tudi že skuto, jogurt, tut sir ji naribam....je fino in lažje,ker počasi začenja vse jesti. kar se pa živahnosti tiče, ni sprememb, imamo cirkus in očitno zelo aktivnega otroka,saj jo težko sama previjam, oblačim jo sede. morm par slik poslat. tut mi že razmišljamo o morju, mi imamo v Crikvenici apartma in pomojem bomo zelo kmalu švignili na martinčkanje . uh, pogovor o kilah se pa vleče že par strani, hehe. meni je zdaj končno začelo uspevati, tako da sem prav zadovoljna. ja valjda, nobena dieta ne prinese uspeha, dolgoročno, pač treba je zdravo jesti in se veliko gibati. Stuhica, tiasha...., imejta vsaj 5 obrokov na dan (npr. 2 večja in 3 malice-jabolko,jogurt...), popijta vsaj 2 litra vode, v popoldanskih obrokih naj bo čimmanj oglikovih hidratov, sadja se v večernih urah izogibajta, zelenjavo lahko kadarkoli, pa seveda čimmanj sladkorja v kakršnikoli obliki. vse to pomešamo z intenzivno vadbo 2x na teden. sprehodi so ok, vendar le kake 3 tedne, potem se oranizem navadi in ne hujša več, se ustavi. delati moraš toliko,da med hojo/vadbo ne moreš več govoriti, ker si zadihan. takrat kuriš kalorije. če pa je preveč pa delaš zgolj za kondicijo, ker je srčni utrip previosk in se porablja le glikogen iz jeter in ne iz maščob. tkao da takrat hjšaš minimalno in zelo zmotno je prepričanje,da bolj švicaš, bolj hujšaš evo, naša pupa že čveka, gremo. aja, srečanje, sploh nisem vidla, bom še sporočila, bo to dopoldan? čaw