|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (295. nadaljevanje)
31.7.2006 11:13:02   
lana38
Lepo vas pozdravljam vse skupaj. Včeraj smo se vrnili iz user posted image  v Izoli. Bilo je lepo in vroče. Pridno sva delala user posted image , tudi O je bila na morju in okrog 11.8. bomo videli, če je sprememba klime, kaj pomagala, da je ratalo.
Lepo se imejte, vse ki še greste na zasluženi dopust. Jaz pa že pridno delam.
LP

lana38

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.7.2006 13:05:21   
Anitka
Ojla!

Tako, pa sem prišla nazaj živa in zdrava, da bom lahko spet naokrog težilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kaj naj rečem o dopustu na Kubi?user posted image  Z eno besedo je bilo NEPOZABNO!
Morje, obala, hotel, bazeni, okolica - čudovito. Z mojim predragim sva se imela res lepo. Ko bo prilika pa vam pokažem kakšno fotko. Sedaj pa že komaj čakam, da v petek odpotujeva še malce v Dalmacijo.

In kaj je kaj novega pri vas?

Bojana26, veš, da te nisem namerno izpustilauser posted image  Se kaj slišive.

Ah, saj res, nekateri ste imeli rojstne dneve med mojo odsotnostjo:
Vid- vse naj naj za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Koala - tudi tebi vse naj naj in naj se ti kmalu uresniči tvoja velika želja.

Punce pridne bodite pa se kaj slišimo.

Pa pa,

vaša Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.7.2006 13:12:39   
emaa
Živjo punce, jaz pa lih od zdravnika, sem hotla dvignit bolniško, pa ugotovila, da mora it že vloga na komisijo. Sprehodov pa ne morem imet, ker le-ti pripadajo le ljudem, ki so na bolniški iz psihiatričnih razlogov.Ker rirzična nosečnost pomeni počivanje. Ja in jaz naj doma 5 mesecev vegetiram, ko bo treba rodit pa brez ene same mišice. Kot da rizična nosečnost pomeni, da nisem sposobna 40 minutnega lahkega sprehoda na dan. Mi je zdravnik rekel, da on sicer to lahko napiše, bo pa komisija verjeto zavrnila, ker ima tako politiko, bedarija. ker se počutim dobro, nimam težav, ne vidim kaj mi en sprehod na dan lahko škodi. Če bi imela strogo mirovanje s strani G ne rečem, tako pa ni potrebe. Mah kaj se bom sekirala, naj dela ZZZS po svoje, jaz pa po svoje, pa bo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.7.2006 14:10:01   
vampirka
Pozdravljene babuške user posted image ! Vidim, da vse pridno dopustujete (oz. še boste) - da se o Anitki niti ne menim user posted image ...Mi smo že nazaj, pa upam, da greva septembra spet malo. Ema, glede bolniške se pa ne sekiraj - misliš, da bodo hodili iz zzzs preverjat ali greš vsak dan na sprehod ali ne??? Kakor sem jaz seznanjena ta bolniška pomeni, da naj ne bi potoval iz svojega kraja, ne pa da ne smeš prestopit praga svoje bajte user posted image ...

Bodite v cvetju in uživajte user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.7.2006 18:38:07   
koala
Halooo!!!!!

Anitka kako lepo da si se živa in zdrava vrnila iz dopusta, pa hvala za čestitke!
Aja, zdaj bo pa treba eno srečanje zorganizirat, da vidim slikice, velja?

Ema, saj če G ni prepovedal kakega sprehoda pol bi jaz šla, saj iz ZZZs-ja ne hodijo okoli, vsaj po moje ne.

Biba, kao kaj tvoj bauc?

Vampirka, kako pa ti, a že kaj brca pikec?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.8.2006 10:33:14   
vampirka
Koalca, glede srečanja - obvezno user posted image ! Čeprav verjetno po dopustih... Naš pikec pa že brca (itak boš kmalu tudi sama videla, kako to izgleda - jesen je vse bliže user posted image )...zdaj ga čutim že tudi, če ne dam roke na bušija. Pa moj user posted image  tudi vsak večer preverja in vztrajnost se mu je že poplačala - ga je mali nabrcal kot user posted image (verjetno gre za kako skrivno maščevanje user posted image )...

Danes pa končno user posted image  - kaka stopinja manj bo prav prišla! Uživajte - pa kjerkoli že ste!!!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.8.2006 14:52:46   
soncek.djukelica
Pozdravljene,
naj se še jaz malce oglasim! Mojeuser posted image  se vztrajno bližajo,čeprav se mi zdi,da je še prav daleč do njih,cca 10 dni še grem v službo, pol pa končno uživanje! Zato pa sedaj delam toliko več,da bom pol res uživala!
Anitka, res lepo te je brati,da si se imela krasno na Kubi, za srečanje sem tudi jaz user posted image , čez vikend če se da,mam preveč natrpano čez teden!
Čez vikend sem bila na ohceti, bratranec se je ženil, jedlo  user posted image in pilo user posted image  se je na veliko, tako,da sem prišla nabito polna od vsega! In mislim,da je novo pečena nevesta user posted image , kar je bil tudi razlog ohceti! A to je še kar navada,da se takrat poročiš? user posted image   V mestu morda ne, na vasi pa skoraj ziher! Kaj ve menite?
Danes se je res ohladilo,krasno! user posted image
Želim vam lep dan! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.8.2006 15:41:35   
lana38
No, ne vem, če bi se jaz samo zaradi user posted image  poročila. Midva sva skupaj že 17 let in imava enega otroka. Bila sem tudi že drugič "nesrečno" noseča. Seveda sva se o poroki tudi že pogovarjala, ampak nekako ni "časa". Vse skupaj bi pri nama bila zgolj formalnost. Mislim pa, da se ne bi poročila samo zaradi user posted image . No, vsak naredi po svoje.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.8.2006 20:36:10   
koala
Hojla punce!

Ja Vampirka, saj ni problema, lahko tudi po dopustih, samo da se spet malo vidimo in počvekamo.

Meni se tudi zdi brezveze se samo zaradi otrok poročat, če drgače ne čutita potrebe, ne vem no vsak po svoje.

In ohladitev zelooo paše!!!

Se beremo

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.8.2006 11:15:51   
ameli
Pozdravljene vse "stare borke".
Najprej imam vprašanje: a ve katera kaj o kako je s Goyo? Že carta user posted image ?
Anitka, si predstavljam, da si uživala na karibih. Jaz sem počitnikovala v Dominikanski in  je bilo tudi božansko.
Ema  jaz sem si tudi želela čim prej na bolniško. Potem pa mi je bilo v službi tak fajn, da sem delala do zadnjega dneva. Itak mi je bil potem že tisti mesec in pol pred porodom doma predolg!
Vampirka ja brcike pa so nekaj najlepšega, a ne?
Lana sem spremljala vso tvojo zgodbo. Upam, da vama je  morska klima pomagala in da boš čimprej user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.8.2006 13:32:19   
lana38
Tudi jaz močno upam, da je morska klima, kaj naredila po svoje in bom zagledala user posted image  približno čez en teden. Včeraj sem bila pa čisto na psu, ker bi imela PDP, če bi bilo vse OK in danes bi že bila srečna mamica svojemu user posted image . Zdaj pa misem niti še user posted image ponovno. Me je kar dajala user posted image  cel dan. Pa tudi danes še nisem ravno OK, je pa bolje. Nekoč bo verjetno tudi meni posijal sonček in bom spet srečna, upam.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.8.2006 15:36:28   
soncek.djukelica
pozdravljene,
draga lana38, verjamem da ti je težko in sem v mislih s teboj!Res je, tudi zate bo posijal sonček in boš ugledala magični user posted image ! Saj veš,da smo tukaj ostale soborke in da te lahko potolažimo user posted image !
Boš videla, ne bo veliko časa minilo ko boš grela svojo user posted image  in potem ugotavljala,da se je trud izplačal!user posted image
Tudi jaz sem danes doživela neprijetno presenečenje, od svojega bivšega sestrično sem srečala in po tem sem bila prav slabe volje user posted image , sem zdaj boljše, in še tok zaj..... sorte sem,da nisem vprašala po njem! user posted image  Je pa tudi res,da me niti ne zanima! Preprosto me je preveč prizadel,da niti slišati nočem zanj!user posted image
Morda čas prinese drugačen pogled! user posted image
Punce, še malo pa počitnice user posted image , še dober teden! user posted image
Pa uživajte! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.8.2006 15:43:31   
lana38
Če te je zelo prizadel, potem je tudi bolje, da več nič ne veš in ne slišiš o njem. Jaz že me bi hotela, če bi me kdo močno prizadel, tako da glej naprej in pusti slabe iskušnje za sabo. Tudi v mojem primeru bo najbolje tako, samo zdaj, ko je prišel čas, ko bi naj rodila, me vse spominja samo na to, ampak čez par dni bo verjetno že mimo in bom boljeuser posted image .
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.8.2006 16:19:49   
pika74
A je kdo kje GoYo vidu?

Jaz sem njeno zadnje privat sporočilo dobila nekje 1.8. potem pa tema user posted image

A je že rodila?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.8.2006 16:57:14   
pika74
ups. lažem... 27.7. je blo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.8.2006 18:50:32   
koala
HALOOOO PIKAAAAAA!!!

Ne GoYe pa že dolgo ni, a nam ima kaj povedat???

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.8.2006 21:10:27   
pika74
Ja GoYa bi mogal kmalu rodit, če se ne motim. Pa me kar malo skrbi, ker se ne oglasi. Z smsom je pa nočem motit. Lahko, da že pestvajo.

Čak čak, grem pogledat, kdaj ima rok... evo našla nekaj :

18.7. je napisala tole:
"No, sicer je danes točno en mesec do PDP, ampak po napovedih G bo prej."

Se pravi, ima rok 18.8. Vse pod kontrolo user posted image .

< Sporočilo je popravil pika74 -- 5.8.2006 21:14:06 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.8.2006 11:11:05   
neni
Čau punce.
Sem malo tukaj pogledala, pa vidim, da je prava panika za Goyo. Je vse ok, no danes še nisem preverila, bom bolj popoldne. Ima tako lep trebušček, glih ta pravi za eno polhico.
Jaz komaj čakam, da bom pestvala, sem se že v vrsto postavila.
Bo pa vse ok, to sem jaz ukazala. Malo se gre kaj pokazat, drugače pa moramo biti potrpežljivi, če smo jo čakali leta in leta, jo bomo pa še teh 14 dni.
Bom sporočila takoj ko bo.
Pika lepo te je brat, slišim da si pohajala. Tudi mi imamo v spetembru smer Bolgarija. Boš dala kako koristno informacijo.
Kako si drugače? Še vedno na dopustu?
Anitki sem pa prav malo fouš, je kar brat kako je zaljubljena. Jaz bi bla tudi..... Sej veste te stare veze, ampak zamenjam ga pa ne. Je še vedno najboljši.

lp Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.8.2006 21:00:19   
ameli
Super za goyo! Ima pa PDP na moj rojstni dan. Upam, da boš počakala do takratuser posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.8.2006 21:03:10   
koala
Neni jaz še v Bolgariji sicer nisem bila, je bil pa moj možek, pa ti svetuje, da gledaš pod noge in ne znamenitosti, ker se ti lahko zgodi da v luknjo padeš (vsaj v Sofiji), eno veliko mero živcev, ker je edini predpis na cesti, ki ga upoštevajo Stop znak, taksiji so poceni. Pa drobiž vzami zraven.

To je zaenkrat vse, če pa še se kaj spomniva pa se javim.

Nisem vedela

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.8.2006 21:32:47   
pika74
o neni user posted image - te še tuki pozdravim user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.8.2006 7:21:25   
meeryana
Dobro jutro....končno sem spet zagledala temo Za vas in se vam malo oglašam. Ja, res je lepo brati fosilke in user posted image , ki so fosilke včasih bile :) A se me še spomnite? Še ena fosilka user posted image . Uuuuuh, zdaj pa je že kar nekaj časa, odkar sem pisala v Za vas! Sicer kar pogosto zavijem na RR, ampak pišem bolj malo.

Anitka, tebe sem pa po dooooolgem času zasledila tu. Nisem dovolj pozorno gledala vseh forumov. Lepo, da si spet back.

Mi se še kar trudimo. Na neke začetne preiskave sva že šla, pa še nič ugotovili. Razen to, da je z možem vse o.k., celo SUPER. Jaz imam branje prvih izvidov v septembru, potem bomo pa videli kako in kaj naprej.

Ah, grem si še po eno kavo. Pridem še kaj....user posted image

Papa tačas ;) user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.8.2006 14:34:00   
Anonimen
Tudi mi smo prišli iz user posted image  in se imeli prav luštno. user posted image    Žal me je na morju presenetilauser posted image  kar nekaj dni prehitrouser posted image , ampak kaj čmo.user posted image

Zdaj čakam na začetek septembra, ko imam pregled pri gin...

Pozdravček vsem

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
11.8.2006 11:07:35   
tinkamiška
Hojla vse babike v Za nasuser posted image !

Sem vas hotela samo pozdravit in vas z veseljem prebrala. Mislim na vasuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.8.2006 20:51:43   
Anitka
Hajli hajlo bejbe!

Evo, pomorščakinja se je vrnila s svojih poletnih potepanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In že v sredo spet služba user posted image user posted image user posted image Eh saj po dolgem času bo prav pasalouser posted image user posted image

Vidim, da začnete spet malce pisat v Za nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar me prav veseli.

Punce kdaj bo kako srečanje, da vas malce po dolgem času vidim?

Jaz sem pa še zmeraj super. Zaljubljena do ušes in še kar naprej, ma ne , ne do ušes do lune in nazajuser posted image user posted image user posted image Ja pa tudi o user posted image user posted image user posted image user posted image sva se že nekaj pogovarjala. Bova mogoče na tem začela delat že letos, če ne pa drugo leto ziher. Bom sporočila kdaj se uvrščam na seznamčke. Že komaj čakam in upam, da bom takrat hitro med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje pridne bodite, rade se imejte in se beremo,

vaša Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.