Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 31.7.2006 11:13:02
|
|
|
|
lana38
|
Lepo vas pozdravljam vse skupaj. Včeraj smo se vrnili iz v Izoli. Bilo je lepo in vroče. Pridno sva delala , tudi O je bila na morju in okrog 11.8. bomo videli, če je sprememba klime, kaj pomagala, da je ratalo. Lepo se imejte, vse ki še greste na zasluženi dopust. Jaz pa že pridno delam. LP
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 31.7.2006 13:05:21
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Tako, pa sem prišla nazaj živa in zdrava, da bom lahko spet naokrog težila Ja kaj naj rečem o dopustu na Kubi? Z eno besedo je bilo NEPOZABNO! Morje, obala, hotel, bazeni, okolica - čudovito. Z mojim predragim sva se imela res lepo. Ko bo prilika pa vam pokažem kakšno fotko. Sedaj pa že komaj čakam, da v petek odpotujeva še malce v Dalmacijo. In kaj je kaj novega pri vas? Bojana26, veš, da te nisem namerno izpustila Se kaj slišive. Ah, saj res, nekateri ste imeli rojstne dneve med mojo odsotnostjo: Vid- vse naj naj za 1. rojstni dan Koala - tudi tebi vse naj naj in naj se ti kmalu uresniči tvoja velika želja. Punce pridne bodite pa se kaj slišimo. Pa pa, vaša Anitka
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 31.7.2006 13:12:39
|
|
|
|
emaa
|
Živjo punce, jaz pa lih od zdravnika, sem hotla dvignit bolniško, pa ugotovila, da mora it že vloga na komisijo. Sprehodov pa ne morem imet, ker le-ti pripadajo le ljudem, ki so na bolniški iz psihiatričnih razlogov.Ker rirzična nosečnost pomeni počivanje. Ja in jaz naj doma 5 mesecev vegetiram, ko bo treba rodit pa brez ene same mišice. Kot da rizična nosečnost pomeni, da nisem sposobna 40 minutnega lahkega sprehoda na dan. Mi je zdravnik rekel, da on sicer to lahko napiše, bo pa komisija verjeto zavrnila, ker ima tako politiko, bedarija. ker se počutim dobro, nimam težav, ne vidim kaj mi en sprehod na dan lahko škodi. Če bi imela strogo mirovanje s strani G ne rečem, tako pa ni potrebe. Mah kaj se bom sekirala, naj dela ZZZS po svoje, jaz pa po svoje, pa bo.
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 31.7.2006 14:10:01
|
|
|
|
vampirka
|
Pozdravljene babuške ! Vidim, da vse pridno dopustujete (oz. še boste) - da se o Anitki niti ne menim ...Mi smo že nazaj, pa upam, da greva septembra spet malo. Ema, glede bolniške se pa ne sekiraj - misliš, da bodo hodili iz zzzs preverjat ali greš vsak dan na sprehod ali ne??? Kakor sem jaz seznanjena ta bolniška pomeni, da naj ne bi potoval iz svojega kraja, ne pa da ne smeš prestopit praga svoje bajte ... Bodite v cvetju in uživajte !
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 31.7.2006 18:38:07
|
|
|
|
koala
|
Halooo!!!!! Anitka kako lepo da si se živa in zdrava vrnila iz dopusta, pa hvala za čestitke! Aja, zdaj bo pa treba eno srečanje zorganizirat, da vidim slikice, velja? Ema, saj če G ni prepovedal kakega sprehoda pol bi jaz šla, saj iz ZZZs-ja ne hodijo okoli, vsaj po moje ne. Biba, kao kaj tvoj bauc? Vampirka, kako pa ti, a že kaj brca pikec?
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 1.8.2006 10:33:14
|
|
|
|
vampirka
|
Koalca, glede srečanja - obvezno ! Čeprav verjetno po dopustih... Naš pikec pa že brca (itak boš kmalu tudi sama videla, kako to izgleda - jesen je vse bliže )...zdaj ga čutim že tudi, če ne dam roke na bušija. Pa moj tudi vsak večer preverja in vztrajnost se mu je že poplačala - ga je mali nabrcal kot (verjetno gre za kako skrivno maščevanje )... Danes pa končno - kaka stopinja manj bo prav prišla! Uživajte - pa kjerkoli že ste!!!
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 1.8.2006 14:52:46
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Pozdravljene, naj se še jaz malce oglasim! Moje se vztrajno bližajo,čeprav se mi zdi,da je še prav daleč do njih,cca 10 dni še grem v službo, pol pa končno uživanje! Zato pa sedaj delam toliko več,da bom pol res uživala! Anitka, res lepo te je brati,da si se imela krasno na Kubi, za srečanje sem tudi jaz , čez vikend če se da,mam preveč natrpano čez teden! Čez vikend sem bila na ohceti, bratranec se je ženil, jedlo in pilo se je na veliko, tako,da sem prišla nabito polna od vsega! In mislim,da je novo pečena nevesta , kar je bil tudi razlog ohceti! A to je še kar navada,da se takrat poročiš? V mestu morda ne, na vasi pa skoraj ziher! Kaj ve menite? Danes se je res ohladilo,krasno! Želim vam lep dan!
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 1.8.2006 15:41:35
|
|
|
|
lana38
|
No, ne vem, če bi se jaz samo zaradi poročila. Midva sva skupaj že 17 let in imava enega otroka. Bila sem tudi že drugič "nesrečno" noseča. Seveda sva se o poroki tudi že pogovarjala, ampak nekako ni "časa". Vse skupaj bi pri nama bila zgolj formalnost. Mislim pa, da se ne bi poročila samo zaradi . No, vsak naredi po svoje. LP
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 1.8.2006 20:36:10
|
|
|
|
koala
|
Hojla punce! Ja Vampirka, saj ni problema, lahko tudi po dopustih, samo da se spet malo vidimo in počvekamo. Meni se tudi zdi brezveze se samo zaradi otrok poročat, če drgače ne čutita potrebe, ne vem no vsak po svoje. In ohladitev zelooo paše!!! Se beremo
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 2.8.2006 11:15:51
|
|
|
|
ameli
|
Pozdravljene vse "stare borke". Najprej imam vprašanje: a ve katera kaj o kako je s Goyo? Že carta ? Anitka, si predstavljam, da si uživala na karibih. Jaz sem počitnikovala v Dominikanski in je bilo tudi božansko. Ema jaz sem si tudi želela čim prej na bolniško. Potem pa mi je bilo v službi tak fajn, da sem delala do zadnjega dneva. Itak mi je bil potem že tisti mesec in pol pred porodom doma predolg! Vampirka ja brcike pa so nekaj najlepšega, a ne? Lana sem spremljala vso tvojo zgodbo. Upam, da vama je morska klima pomagala in da boš čimprej .
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 3.8.2006 13:32:19
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz močno upam, da je morska klima, kaj naredila po svoje in bom zagledala približno čez en teden. Včeraj sem bila pa čisto na psu, ker bi imela PDP, če bi bilo vse OK in danes bi že bila srečna mamica svojemu . Zdaj pa misem niti še ponovno. Me je kar dajala cel dan. Pa tudi danes še nisem ravno OK, je pa bolje. Nekoč bo verjetno tudi meni posijal sonček in bom spet srečna, upam. LP
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 3.8.2006 15:36:28
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
pozdravljene, draga lana38, verjamem da ti je težko in sem v mislih s teboj!Res je, tudi zate bo posijal sonček in boš ugledala magični ! Saj veš,da smo tukaj ostale soborke in da te lahko potolažimo ! Boš videla, ne bo veliko časa minilo ko boš grela svojo in potem ugotavljala,da se je trud izplačal! Tudi jaz sem danes doživela neprijetno presenečenje, od svojega bivšega sestrično sem srečala in po tem sem bila prav slabe volje , sem zdaj boljše, in še tok zaj..... sorte sem,da nisem vprašala po njem! Je pa tudi res,da me niti ne zanima! Preprosto me je preveč prizadel,da niti slišati nočem zanj! Morda čas prinese drugačen pogled! Punce, še malo pa počitnice , še dober teden! Pa uživajte!
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 3.8.2006 15:43:31
|
|
|
|
lana38
|
Če te je zelo prizadel, potem je tudi bolje, da več nič ne veš in ne slišiš o njem. Jaz že me bi hotela, če bi me kdo močno prizadel, tako da glej naprej in pusti slabe iskušnje za sabo. Tudi v mojem primeru bo najbolje tako, samo zdaj, ko je prišel čas, ko bi naj rodila, me vse spominja samo na to, ampak čez par dni bo verjetno že mimo in bom bolje . LP
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 4.8.2006 16:19:49
|
|
|
|
pika74
|
A je kdo kje GoYo vidu? Jaz sem njeno zadnje privat sporočilo dobila nekje 1.8. potem pa tema A je že rodila?
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 4.8.2006 16:57:14
|
|
|
|
pika74
|
ups. lažem... 27.7. je blo.
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 5.8.2006 18:50:32
|
|
|
|
koala
|
HALOOOO PIKAAAAAA!!! Ne GoYe pa že dolgo ni, a nam ima kaj povedat???
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 5.8.2006 21:10:27
|
|
|
|
pika74
|
Ja GoYa bi mogal kmalu rodit, če se ne motim. Pa me kar malo skrbi, ker se ne oglasi. Z smsom je pa nočem motit. Lahko, da že pestvajo. Čak čak, grem pogledat, kdaj ima rok... evo našla nekaj : 18.7. je napisala tole: "No, sicer je danes točno en mesec do PDP, ampak po napovedih G bo prej." Se pravi, ima rok 18.8. Vse pod kontrolo .
< Sporočilo je popravil pika74 -- 5.8.2006 21:14:06 >
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 6.8.2006 11:11:05
|
|
|
|
neni
|
Čau punce. Sem malo tukaj pogledala, pa vidim, da je prava panika za Goyo. Je vse ok, no danes še nisem preverila, bom bolj popoldne. Ima tako lep trebušček, glih ta pravi za eno polhico. Jaz komaj čakam, da bom pestvala, sem se že v vrsto postavila. Bo pa vse ok, to sem jaz ukazala. Malo se gre kaj pokazat, drugače pa moramo biti potrpežljivi, če smo jo čakali leta in leta, jo bomo pa še teh 14 dni. Bom sporočila takoj ko bo. Pika lepo te je brat, slišim da si pohajala. Tudi mi imamo v spetembru smer Bolgarija. Boš dala kako koristno informacijo. Kako si drugače? Še vedno na dopustu? Anitki sem pa prav malo fouš, je kar brat kako je zaljubljena. Jaz bi bla tudi..... Sej veste te stare veze, ampak zamenjam ga pa ne. Je še vedno najboljši. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 6.8.2006 21:00:19
|
|
|
|
ameli
|
Super za goyo! Ima pa PDP na moj rojstni dan. Upam, da boš počakala do takrat
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 6.8.2006 21:03:10
|
|
|
|
koala
|
Neni jaz še v Bolgariji sicer nisem bila, je bil pa moj možek, pa ti svetuje, da gledaš pod noge in ne znamenitosti, ker se ti lahko zgodi da v luknjo padeš (vsaj v Sofiji), eno veliko mero živcev, ker je edini predpis na cesti, ki ga upoštevajo Stop znak, taksiji so poceni. Pa drobiž vzami zraven. To je zaenkrat vse, če pa še se kaj spomniva pa se javim.
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 6.8.2006 21:32:47
|
|
|
|
pika74
|
o neni - te še tuki pozdravim
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 7.8.2006 7:21:25
|
|
|
|
meeryana
|
Dobro jutro....končno sem spet zagledala temo Za vas in se vam malo oglašam. Ja, res je lepo brati fosilke in , ki so fosilke včasih bile :) A se me še spomnite? Še ena fosilka . Uuuuuh, zdaj pa je že kar nekaj časa, odkar sem pisala v Za vas! Sicer kar pogosto zavijem na RR, ampak pišem bolj malo. Anitka, tebe sem pa po dooooolgem času zasledila tu. Nisem dovolj pozorno gledala vseh forumov. Lepo, da si spet back. Mi se še kar trudimo. Na neke začetne preiskave sva že šla, pa še nič ugotovili. Razen to, da je z možem vse o.k., celo SUPER. Jaz imam branje prvih izvidov v septembru, potem bomo pa videli kako in kaj naprej. Ah, grem si še po eno kavo. Pridem še kaj.... Papa tačas ;)
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 7.8.2006 14:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi smo prišli iz in se imeli prav luštno. Žal me je na morju presenetila kar nekaj dni prehitro , ampak kaj čmo. Zdaj čakam na začetek septembra, ko imam pregled pri gin... Pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 11.8.2006 11:07:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla vse babike v Za nas ! Sem vas hotela samo pozdravit in vas z veseljem prebrala. Mislim na vas Tinka
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 13.8.2006 20:51:43
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli hajlo bejbe! Evo, pomorščakinja se je vrnila s svojih poletnih potepanj In že v sredo spet služba Eh saj po dolgem času bo prav pasalo Vidim, da začnete spet malce pisat v Za nas , kar me prav veseli. Punce kdaj bo kako srečanje, da vas malce po dolgem času vidim? Jaz sem pa še zmeraj super. Zaljubljena do ušes in še kar naprej, ma ne , ne do ušes do lune in nazaj Ja pa tudi o sva se že nekaj pogovarjala. Bova mogoče na tem začela delat že letos, če ne pa drugo leto ziher. Bom sporočila kdaj se uvrščam na seznamčke. Že komaj čakam in upam, da bom takrat hitro med Punce moje pridne bodite, rade se imejte in se beremo, vaša Anitka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.