Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 18.7.2006 10:28:35
|
|
|
|
emaa
|
Vidim, da so vse na dopustu. Jaz uživam doma, vse poteka v redu, čakam, da me začneta brcat (saj tu pa tam je kaka brca, sam to tako hitro mine, da skoraj nisi siguren, če je to to). Drugače mam pa jutri pregled, pa bomo videli kako smo kaj.
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 18.7.2006 11:20:51
|
|
|
|
GoYa
|
Helo! V Za nas se pa moram mal oglasit. Za drugo niti nimam časa, tako da sem verjetno tudi kakšno pomembno novico izpustila. No, moj dopust je že kar nekaj časa mimo . Bi tako rada šla še kaj, pa je konec za letos. Čakamo našo navihanko, da pride ven. No, sicer je danes točno en mesec do PDP, ampak po napovedih G bo prej. Vendar upram, da še ene dva tedna ne. Drugače imamo že vse pripravljeno, razen vozička, ki nam dela mal preglavic. No, pa tudi to bomo rešili. Anitka, super za izvide. Zdaj boš pa lahko še bolj uživala na dopustu. Emamair, jaz sem brce začela čutiti šele v 20t. Najlepš pa je bilo tam okoli 32t, ko so se delale take kepice na bušiju. Prave konkretne brce, tako da si lahko nogico v svojo roko prijel. Sedaj pa je spet malo bolj umirjeno, ker nima več toliko prostora. Je pa nekaj najlepšega, ko čutiš otroka, da se premika . Lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 18.7.2006 13:44:41
|
|
|
|
koala
|
No tukaj pa moram še jaz svoj piskerček pristavit. Vas je lepo brat "stare" borke. GoYa a ti si že tako daleč, se mi zdi da ni še dolgo tega, ko smo čestitale, zdaj pa že odštevaš dneve. Ema, pa ti tudi, že brcike. Uživaj jutri na pregledu in pozdravi sviji pikici. Anitka za dobre izvide, saj sem vedela da bo vse OK!!! Uživaj na Kubi!!! Aja a si dobila smrekice, se mi zdi da sem nekaj z naslovom zbrkala, pa nisem čisto sigurna če si jih dobila
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 18.7.2006 19:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla, punce! Mi smo že tudi kar daleč prispeli, čez par dni bomo že v 26.tednu! Tako hitro mineva, kar prehitro se mi zdi. Počutje je kar uredu, le utrujena sem grozno, me tale tropska vročina in gužva v službi res zdelujeta . Sem pa že začela počasi odštevat dneve do dopusta! Imam še enih 40 delovnih dni pred sabo! Brcike so zdaj že take orng, in res ga ni lepšega občutka. Lepo rastemo, včeraj sem imela ravno pregled, vse je tako kot mora bit, srček smo poslušali, zdaj pa že komaj čakam naslednji uz, da se spet malo vidimo. Nič mam neki čist blokado, nič mi ne zlaufa pisanje. Lepo se imejte, lep dopust vsem skupaj in čimprej ! Kdor čaka, dočaka...
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 18.7.2006 20:28:52
|
|
|
|
VITA74
|
Živijo lepo je prebrati tudi kaj se dogaja našim srečkam nosečkam, ki komaj čakajo na prve brce ali na D-day tako tudi jaz včasih podoživljam svojo nosečnost z mojim škratom in kar ne morem verjeti, da ima že 5 let in da ja pravi korenjak. Še vedno se rad pocarta, kar mi je najlepše. Še vedno si močno želim našega 4 člana družine in ga vsi trije nestrpno pričakujemo, a se nič ne zgodi. Upanje umre zadnje in nekako stavim veliko na morje na dopust in upam da pridemo domov v večjem številu. Anitka vesela sem za pozitivne izvide in da lahko lažje zadihaš, ker ni nič narobe. Tudi ti uživaj svoje dopustniške dni z svojo Ema še prekmalu bosta brcala na vso moč, potem bo pa cel žur. Meni je bilo najbolj fascinantno ko se je obrnil in si videl potovati npr. komolec ali peto iz leve strani trebuha na desno dober občutek. Goya držim pesti da navihanka pohiti in da jo boš kmalu imela v svojih rokah in jo cartala Muca Maca naj ti čas do dopusta hitro mine, tudi sama odštevam dneve ko bom lahko poležavala cele dneve ob morju Koala tebi pa samo lep lep pozdrav Lepo se imejte in veliiiik vsem skupaj Srečno
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 7:12:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla punce! Najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam.Upam,da niste pozabile name. Anitka sem zelo vesela,za tvojo novo ljubezen in zato,da so tvoji izvidi vse v najlepšem redu.Sedaj pa lepo uživajta na . No pri nama nič novega.Sma si kar malo pauze za najino vzela,ker mi M urejajo z Primolutom.Skratka pri meni še kar delovno vzdušje in še vedno nič .Mi bomo začeli na dopustu pridno delati ponovno na ,saj bomo tam ravno v času O.Letos pa grema kar za dva tedna na oddih in na odklop.Ko boma pa šla domov iz morja pa se ustavima še za tri dni na Gorenjskem in letos boma ga kar mahnila na Roblek. Pogrešam vas punce saj vas je večina na morju in že uživate jaz bom pa še nato morala en dober mesec počakati.Lana38 in Špela lepo se imejta,naberita si novih moči za in upam,da vama je že kar ratalo in,da nista na morju dobile . Tklole sedaj pa je to na kratko od mene tudi vse.Grem na eno dobro kavico in pol lepo se poštimat k frizerju saj imam že grozno dolge lase. Lepo mi bodite in vsem,ki čakate da končno ugledate vam želim,da se vam tole čimprej uresniči. LP MOjca
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 8:15:23
|
|
|
|
Neža81
|
Jutro! Lepe poudrave tudi z moje strani. Vidim, da ste še stare borke kar prisotne. Tudi jaz berem večkrat na dan RR, ampak na tekočem pa lenisem, kaj se s katero "dogaja". No, pr meni je še vse isto kot je bilo pred dvema letoma , napredovala sem le toliko,, da so me že na prvem pregledu neplodnosti dali na čakalno listo IVF in avgusta pričakujem pošto iz konzilija. Dr. Reljič je rekel, da bom na vrsto prišla še letos in če bo vse po sreči, bomo drugo leto tudi pri nam žulili . V bistvu je pr nama problem samo v tem, da ima moj 96% semen zlepljenih, pr meni pa vse štima. Dr. je tudi rekel, da sem v najboljših "plodnih" letih in da ne vidi vzroka, da nama ne bi uspelo - bog mu uresniči besede . Odkar sem menjala šefa (sedaj mi je šef moj ), sem bila na dopustu letos že 4 krat in še dvakrat grem , lani pa sem za 5 dni dopusta morala starega šefa vljuuuuuuuuuudno prosit, da mi je odobril . Lepo se imejte in uživajte v vročih poletnih dneh. Neža81
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 8:46:12
|
|
|
|
Skorpija
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn vsem skupaj! Lepo je prebirati prigodice in veselje nosečk fosečk, ki ste kar v večini, kar je odličen znak, da bomo kmalu vsi pristopicljali do cilja Prav pozna se, da je čas dopustov in da je tukajle gor ena velika praznina. Midva sva z dopustom letos že opravila, večina ga je šla za ICSI, a kljub temu nama je ostalo par lepih in nepozabnih dni, ki nama bodo še nekaj časa v tolažbo, kajti ostajava sama... Najini dnevi so spet ena sama služba, pozna in hitra kosila, obveznosti, uglavnm Poleg tega se jaz še zmerom nisem pobrala po hiperstimulaciji in se še vedno borim z bolečinami v trebuhu in groznimi nihanji razpoloženja, ki ponavadi vodijo v brezglavo nakupovanje, konzumiranje sladoleda in neumorno stiskanje k mojemu možu... Mi paše napisat to besedo, ker sva se šele pred kratkim na hitro in blazno romantično poročila Po dolgem času je bilo prav fino prebrat kako ste, predvsem zato ker se tukajle bere veliko zadovoljstva in optimizma, zdaj pa grem naprej delat in vam vsem skupaj želim lepo poletje, ki naj bo polno presenečenj...
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 8:48:19
|
|
|
|
emaa
|
Ja čestitke k poroki, pa upam, da vama naslednjič rata.
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 15:17:14
|
|
|
|
koala
|
Ja čestitke ob poroki pa dolg in srečen zakon! Ema kako pa kaj tvoji pikici, daj malo javi.
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 16:35:12
|
|
|
|
emaa
|
Nič posebnega, danes je bil navaden pregled, kar pomeni samo teža in pritisk. 21.8. na morfologiji pa se bo kaj več odgajalo, mam pa sicer nalsednja dva pregleda z UZ, pa verjento kar vse do konca, bomo videli.
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 21:06:09
|
|
|
|
pika74
|
Helou vsem skupaj Anitka - uživaj na Kubi in za dobre izvide . GoYa - nate se vsak dan spomnim, ko grem v službo... kr iz navade . Fajn bod, pa pupiko pozdrau . neni - tud nate mislim... in ti pošiljam pozitivne valove... upam, da si kje na morju emamair - kako kej tamale frajerke . zdej sta najbrž še kr komot... sam slej ko prej bo ratala tista garsonjerca tm v bušiju mejhna. Ma sej se bosta že stisnle... dvojčki se majo še rajš ane Skorpija - a ti si pa frišno poročena - lepo - - srečno v zakonu koala - kako kej? A je še kej dopusta? MucaMaca - kdaj bomo kej vejvej pa bel bel pošprehal ? Dej kšn tečaj organizirej, drgač bom vse pozabla Neža81 - ti maš pa dobrga šefa, da te tkole na dopust pusti kapo dol Jst pa tud počas odštevam do dopusta... čeprav še ni čist jasn, kam bova šla. Najbrž pa bo kakšna tura z motorjem . zdej grem pa še mal okol po RR pogledat...dijoooooo pika74
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 21:08:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj kok sem vas z veseljem prebrala Vedno pokukam malo na ta forum in poskušam sledit kaj se dogaja... Sem vesel za vse , da tako lepo napredujete In zate Anitka, da se imaš lepo , pa uživaj na Kubi !!! Blaboma, Neža, Mojca in Skorpija, za vas pa močno stiskam pestke! Pri nas je vedno bolj pestro. Iza je pravi veseljaček in migica, včasih pa tudi mali . Še malo pa se bo začela plazit, valjenje in premikanje po rakovo že obvlada, tudi par trenutkov že sama sedi. Pošilja vam en velik koš poljubčkov!!! Mislim na vas! Tinka
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 21:09:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
O Pika, sem mal gledala, če se boš kej javla No, tudi ti se lepo mej na dopustu, pa kamorkoli vaju bo nesla pot!! Tinka
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 19.7.2006 21:29:17
|
|
|
|
pika74
|
o tinkamiška
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.7.2006 0:17:47
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
pozdravljene punce, naj še jaz svoj pristavim!Dopust bo šele avgusta,imam še 3 delovne tedne do njega , bo pa kar pri nas, na naši lepi Obali, v Luciji! Je pa res,da že komaj čakam! Anitka,kar mal sem ti folš,ker letiš na Kubo , jaz bi tudi šla! Hkrati pa vesela,da je z zdravjem vse v redu! Boš imela krasne ! Emamair,vesela za tvoja dvojčka ,nisem sledila skozi, a že veš kaj bo,ali se boš pustila presenetiti! Pika74, tvojim postom se pa zmeraj nasmejim , vedno polna optimizma in ne morem si kaj, da ne krepavam od smeha! Neni, tudi nate mislim,punca! Kmalu me bo pot peljala mimo PO! Nevem zakaj, vendar tale Postojna mi je prirasla k srcu,morda po tem,ker tam poznam take special osebe! Kaj je novega pri meni! Čaka me IVF postopek,čeprav je upanje da rata po naravni poti zelo majhno! Sam lej tole, nekje sem zasledila da je 4.dan ciklusa ploden!Midva sva ne da bi tega vedela,da je ta dan pomemben! Toliko od mene, uživajte max
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.7.2006 8:31:39
|
|
|
|
emaa
|
Ne punce še nič ne veva kaj bo, na nuhalni se ni videlo, od takrat pa itak nisem mela UZ. Bova pa vprašala, ker naju firbec matra.
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.7.2006 8:57:01
|
|
|
|
koala
|
Pika, moj dopust bo letos v švicu in malti, morva stopnice nardit, ker so stare tako strme, da me je kar strah. Ema, tebi pa želim, da bosta pridni in na mofologiji pokazali a sta pupi ali fanta, al mešeno. Od moje sestre mali je sramežljiv pa noče pokazat. Ja neni, nate se velikokrat spomnim. Kako si?
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.7.2006 13:20:32
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla bejbe! Se še enkrat oglašam preden poletim proti Karibom. Že komaj čakam, moram pa tudi priznat, da me malce začenja panika dajat, ker me čaka 11-urni polet, jaz pa še nikoli nisem letela, razen enkrat z akrobatskim. Eh saj mi ne bo hudega Dol bom ziher prišla, na kakšen način pa... KOALA in TINKAMIŠKA hvala vama za nalepkice. O EMAMAIR pa že nestrpno pričakuje brcike Sem res vesela zate oziroma za vas. GoYa še malo pa bo šlo zares, a ne? Joj kako je čas zbežal. Vsekakor pa ti želim da bo čimprej za tabo pa enga zdravega korenjaka ti želim. Pa MUCA MACA bo počasi zibala. Ja tale vročina vam ni preveč naklonjena. A boste preživele in pretsale tudi to, a ne? BLABOMA tako se govori - upanje umre zadnje. Želim vam kmalu četrtega in morda še petega člana družine. Bom držala pestke. MOJCA9000 lepo se imejta na dopustu tudi vidbva, spočijta si, potem pa bomo spet držali pestke za vaju. NEŽA81 uživaj na dopustih kolikor se le da. Še za lanska leta. Drugo leto takšnega časa pa boš na dopustu že srečka ali celo mamica. SKORPIJA lep zakon vama želim in kmalu kopico otročkov. PIKA 74 ojla, kako si kaj? A vidva pa spet z motorjem. Juhej!!! Pa pazita nase. Midva bova mogoče šla avgusta v Brno na dirko. A sta vidva že kdaj bila? TINKAMIŠKA zate pa en velik SONCEK.DJUKELICA tudi tebi naj čas do dopusta čimprej mine. In naj upanje tudi pri vama umre zadnje. Morda pa vama le uspe po naravni poti. Želim vama to, če ne pa pač po drugi poti. Samo, da bo Vsem omenjenim in neomenjenim RR-jevkam pošiljam en lep pozdravček in Se beremo po dopustu. Pa pa, vaša Anitka
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.7.2006 13:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene si pozabila omeniti ! Sicer vama pa želimo lep dopust in upam da se KONČNO uspeve dobit!
|
|
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.7.2006 14:48:44
|
|
|
|
koala
|
Oj Bojana, tebe pa je res lepo brat! Kako je tvoja princeska a pridno raste???
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 20.7.2006 21:32:33
|
|
|
|
Suana
|
evo mene spet med vami...saj berem vsaki dan ampak enostavno sem tako utrujena da se mi nič ne da..sedaj ko je čas dopustov moramo me ostale nadomeščat in delat celi dan ,kr me precej utrudi ,tako da ko pridem domov ,malo pogledam in grem ajat.. ja danes je pa prišal moja ,pa tako sem milaila ,da si bo tokrat premislila in me obiskala ponovno čez 9 mesecev,toda ni dovolila ,da bi se veselila .. vidim da ste kar pridne in je vsaka kaj malega napisal in sem se odločila da se vam tudi jaz malo javim ,da ne boste mislile da sem pozabila na vas... ne bom omenjala vsake posebej ,vedite le ,da držim pesti za vsako izmed vas,veselim se z vami in jokam takrat ko ste žalostne..vsaki posebej privoščim vso srečo tega sveta ,ter da vas kmalu obišče ..za vse ,ki pa ste pa želim da ostanete zdrave ,užiavte v nosečnosti ,ter božajte vaše bušije... lepe dopuste vam želim uživajte in imejte se lepo.. jaz grem na morje komaj v avgustu ,do ta cajt pa bom morala še pridno delat... lp suzana
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 24.7.2006 12:02:18
|
|
|
|
biba77
|
no, tokrat se se jaz javljam... ce se me se katera spomni? mi smo zaposleni 24 ur na dan. no, malo manj, samo tisti preostali cas mama prespi. sicer pa smo ok. lepo, da nadaljevanja "za nas" se zivijo. ko bo bauc pripravljen mamo pustit cvekat, bom se vam veckrat javila. pozdravcek vsem in uzivajte na morju! biba77&bauci
|
|
RE: Za nas (295. nadaljevanje) 25.7.2006 21:49:59
|
|
|
|
ANDREJA*
|
ker tokrat prebiram tale forum se mi zdite prave stare znanke...zato vsem en lep pozdrav, uživajte na dopustu kjer že boste.pa seveda veliko ...................... lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.