|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (295. nadaljevanje)
17.7.2006 22:40:11   
Anitka
Ojla punce!

Opažam, da so nadaljevanja spet malce poniknila kot vsako poletje seveda user posted image Pa saj nam ni za zamerit a ne?user posted image

KAko se kaj? Jaz sem superrrrrrr, ker so moji histološki izvidi odščipa v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem se pa tako bala. In sedaj že nestrpno odštevam dneve, da v petek poletim na dopust. Komaj čakam.

Ja pa seveda čestitke vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce pišite kaj!

Pa lepe poletne dneve vam želim,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za nas (295. nadaljevanje)
18.7.2006 10:28:35   
emaa
Vidim, da so vse na dopustu. Jaz uživam doma, vse poteka v redu, čakam, da me začneta brcat (saj tu pa tam je kaka brca, sam to tako hitro mine, da skoraj nisi siguren, če je to to). Drugače mam pa jutri pregled, pa bomo videli kako smo kaj.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2006 11:20:51   
GoYa
Helo!

V Za nas se pa moram mal oglasit. Za drugo niti nimam časa, tako da sem verjetno tudi kakšno pomembno novico izpustila.

No, moj dopust je že kar nekaj časa mimo user posted image . Bi tako rada šla še kaj, pa je konec za letos. Čakamo našo navihanko, da pride ven. No, sicer je danes točno en mesec do PDP, ampak po napovedih G bo prej. Vendar upram, da še ene dva tedna ne. Drugače imamo že vse pripravljeno, razen vozička, ki nam dela mal preglavic. No, pa tudi to bomo rešili.

Anitka, super za izvide. Zdaj boš pa lahko še bolj uživala na dopustu.

Emamair, jaz sem brce začela čutiti šele v 20t. Najlepš pa je bilo tam okoli 32t, ko so se delale take kepice na bušiju. Prave konkretne brce, tako da si lahko nogico v svojo roko prijel. Sedaj pa je spet malo bolj umirjeno, ker nima več toliko prostora. Je pa nekaj najlepšega, ko čutiš otroka, da se premika user posted image .

Lep pozdravček!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2006 13:44:41   
koala
No tukaj pa moram še jaz svoj piskerček pristavit.
Vas je lepo brat "stare" borke. GoYa a ti si že tako daleč, se mi zdi da ni še dolgo tega, ko smo čestitale, zdaj pa že odštevaš dneve.

Ema, pa ti tudi, že brcike. Uživaj jutri na pregledu in pozdravi sviji pikici.

Anitkauser posted image user posted image user posted image za dobre izvide, saj sem vedela da bo vse OK!!!
Uživaj na Kubi!!!
Aja a si dobila smrekice, se mi zdi da sem nekaj z naslovom zbrkala, pa nisem čisto sigurna če si jih dobilauser posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2006 19:46:42   
Anonimen
Hojla, punce! user posted image

Mi smo že tudi kar daleč prispeli, čez par dni bomo že v 26.tednu! user posted image  Tako hitro mineva, kar prehitro se mi zdi. Počutje je kar uredu, le utrujena sem grozno, me tale tropska vročina in gužva v službi res zdelujeta user posted image . Sem pa že začela počasi odštevat dneve do dopusta! Imam še enih 40 delovnih dni pred sabo! user posted image
Brcike so zdaj že take orng, in res ga ni lepšega občutka. user posted image  Lepo rastemo, včeraj sem imela ravno pregled, vse je tako kot mora bit, srček smo poslušali, zdaj pa že komaj čakam naslednji uz, da se spet malo vidimo.

Nič mam neki čist blokado, nič mi ne zlaufa pisanje.

Lepo se imejte, lep dopust vsem skupaj in čimprej user posted image !

Kdor čaka, dočaka...
user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2006 20:28:52   
VITA74
Živijo

lepo je prebrati tudi kaj se dogaja našim srečkam nosečkam, ki komaj čakajo na prve brce ali na D-day user posted image  tako tudi jaz včasih podoživljam svojo nosečnost z mojim škratom in kar ne morem verjeti, da ima že 5 let in da ja pravi korenjak. Še vedno se rad pocarta, kar mi je najlepše.

Še vedno si močno želim našega 4 člana družine in ga vsi trije nestrpno pričakujemo, a se nič ne zgodi. Upanje umre zadnje in nekako stavim veliko na morje na dopust in upam da pridemo domov v večjem številu. user posted image

Anitka vesela sem za pozitivne izvide in da lahko lažje zadihaš, ker ni nič narobe. Tudi ti uživaj svoje dopustniške dni z svojo user posted image

Ema še prekmalu bosta brcala na vso moč, potem bo pa cel žur. Meni je bilo najbolj fascinantno ko se je obrnil in si videl potovati npr. komolec ali peto iz leve strani trebuha na desno user posted image  dober občutek.

Goya držim pesti da navihanka pohiti in da jo boš kmalu imela v svojih rokah in jo cartala user posted image

Muca Maca naj ti čas do dopusta hitro mine, tudi sama odštevam dneve ko bom lahko poležavala cele dneve ob morju user posted image

Koala tebi pa samo lep lep pozdrav user posted image

Lepo se imejte in veliiiik user posted image  vsem skupaj

Srečno

srečna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2006 7:12:13   
Sulfinija
Ojla punce!

Najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam.Upam,da niste pozabile name.
Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zelo vesela,za tvojo novo ljubezen in zato,da so tvoji izvidi vse v najlepšem redu.Sedaj pa lepo uživajta na user posted image .

No pri nama nič novega.Sma si kar malo pauze za najino user posted image  vzela,ker mi M urejajo z Primolutom.Skratka pri meni še kar delovno vzdušje in še vedno nič user posted image .Mi bomo začeli na dopustu pridno delati ponovno na user posted image ,saj bomo tam ravno v času O.Letos pa grema kar za dva tedna na oddih in na odklop.Ko boma pa šla domov iz morja pa se ustavima še za tri dni na Gorenjskem in letos boma ga kar mahnila na Roblek.

Pogrešam vas punce saj vas je večina na morju in že uživate jaz bom pa še nato morala en dober mesec počakati.Lana38 in Špela lepo se imejta,naberita si novih moči za user posted image  in upam,da vama je že kar ratalo in,da nista na morju dobile user posted image .

Tklole sedaj pa je to na kratko od mene tudi vse.Grem na eno dobro kavico in pol lepo se poštimat k frizerju saj imam že grozno dolge lase.

Lepo mi bodite in vsem,ki čakate da končno ugledate user posted image  vam želim,da se vam tole čimprej uresniči.

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2006 8:15:23   
Neža81
Jutro!

Lepe poudrave tudi z moje strani. Vidim, da ste še stare borke kar prisotne. Tudi jaz berem večkrat na dan RR, ampak na tekočem pa lenisem, kaj se s katero "dogaja". No, pr meni je še vse isto kot je bilo pred dvema letoma user posted image , napredovala sem le toliko,, da so me že na prvem pregledu neplodnosti dali na čakalno listo IVF in avgusta pričakujem pošto iz konzilija. Dr. Reljič je rekel, da bom na vrsto prišla še letos user posted image user posted image user posted image  in če bo vse po sreči, bomo drugo leto tudi pri nam žulili user posted image . V bistvu je pr nama problem samo v tem, da ima moj user posted image  96% semen zlepljenih, pr meni pa vse štima. Dr. je tudi rekel, da sem v najboljših "plodnih" letih in da ne vidi vzroka, da nama ne bi uspelo - bog mu uresniči besede user posted image user posted image user posted image .

Odkar sem menjala šefa (sedaj mi je šef moj user posted image ), sem bila na dopustu letos že 4 krat in še dvakrat grem user posted image user posted image user posted image , lani pa sem za 5 dni dopusta morala starega šefa vljuuuuuuuuuudno prosit, da mi je odobril user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte in uživajte v vročih poletnih dneh.

Neža81

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2006 8:46:12   
Skorpija
Daaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn vsem skupaj!

Lepo je prebirati prigodice in veselje nosečk fosečk, ki ste kar v večini, kar je odličen znak, da bomo kmalu vsi pristopicljali do ciljauser posted image

Prav pozna se, da je čas dopustov in da je tukajle gor ena velika praznina. Midva sva z dopustom letos že opravila, večina ga je šla za ICSI, a kljub temu nama je ostalo par lepih in nepozabnih dni, ki nama bodo še nekaj časa v tolažbo, kajti ostajava sama...

Najini dnevi so spet ena sama služba, pozna in hitra kosila, obveznosti, uglavnm user posted image  Poleg tega se jaz še zmerom nisem pobrala po hiperstimulaciji in se še vedno borim z bolečinami v trebuhu in groznimi nihanji razpoloženja, ki ponavadi vodijo v brezglavo nakupovanje, konzumiranje sladoleda in neumorno stiskanje k mojemu možu... Mi paše napisat to besedo, ker sva se šele pred kratkim na hitro in blazno romantično poročila user posted image

Po dolgem času je bilo prav fino prebrat kako ste, predvsem zato ker se tukajle bere veliko zadovoljstva in optimizma, zdaj pa grem naprej delat in vam vsem skupaj želim lepo poletje, ki naj bo polno presenečenj... user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2006 8:48:19   
emaa
Ja čestitke k poroki, pa upam, da vama naslednjič rata.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2006 15:17:14   
koala
Ja čestitke ob poroki pa dolg in srečen zakon!

Ema kako pa kaj tvoji pikici, daj malo javi.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2006 16:35:12   
emaa
Nič posebnega, danes je bil navaden pregled, kar pomeni samo teža in pritisk. 21.8. na morfologiji pa se bo kaj več odgajalo, mam pa sicer nalsednja dva pregleda z UZ, pa verjento kar vse do konca, bomo videli.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2006 21:06:09   
pika74
Helou vsem skupaj user posted image

Anitka - uživaj na Kubi in user posted image user posted image  za dobre izvide user posted image user posted image .
GoYa - nate se vsak dan spomnim, ko grem v službo... kr iz navade user posted image . Fajn bod, pa pupiko pozdrauuser posted image .
neni - tud nate mislim... in ti pošiljam pozitivne valove... upam, da si kje na morjuuser posted image
emamair - kako kej tamale frajerke user posted image user posted image . zdej sta najbrž še kr komot... sam slej ko prej bo ratala tista garsonjerca tm v bušiju mejhna. Ma sej se bosta že stisnle... dvojčki se majo še rajšuser posted image user posted image  ane user posted image
Skorpija - a ti si pa frišno poročena - lepo - user posted image  - srečno v zakonuuser posted image
koala - kako kej? A je še kej dopusta?
MucaMaca - kdaj bomo kej vejvej pa bel bel pošprehaluser posted image ? Dej kšn tečaj organizirej, drgač bom vse pozabla user posted image
Neža81 - ti maš pa dobrga šefa, da te tkole na dopust pusti user posted image user posted image user posted image  kapo dol user posted image

Jst pa tud počas odštevam do dopusta... čeprav še ni čist jasn, kam bova šla. Najbrž pa bo kakšna tura z motorjem user posted image .

zdej grem pa še mal okol po RR pogledat...dijoooooo

pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2006 21:08:08   
tinkamiška
Joj kok sem vas z veseljem prebralauser posted image Vedno pokukam malo na ta forum in poskušam sledit kaj se dogaja...

Sem vesel za vseuser posted image , da tako lepo napredujeteuser posted image user posted image user posted image

In zate Anitka, da se imaš lepouser posted image , pa uživaj na Kubiuser posted image !!!

Blaboma, Neža, Mojca in Skorpija, za vas pa močno stiskam pestke!user posted image

Pri nas je vedno bolj pestro. Iza je pravi veseljaček in migica, včasih pa tudi maliuser posted image . Še malo pa se bo začela plazit, valjenje in premikanje po rakovo že obvlada, tudi par trenutkov že sama sedi. Pošilja vam en velik koš poljubčkov!!!

Mislim na vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.7.2006 21:09:50   
tinkamiška
O Pika, sem mal gledala, če se boš kej javlauser posted image

No, tudi ti se lepo mej na dopustu, pa kamorkoli vaju bo nesla pot!!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2006 21:29:17   
pika74
o tinkamiška user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2006 0:17:47   
soncek.djukelica
pozdravljene punce,
naj še jaz svoj user posted image  pristavim!Dopust bo šele avgusta,imam še 3 delovne tedne do njega user posted image user posted image , bo pa kar pri nas, na naši lepi Obali, v Luciji! Je pa res,da že komaj čakam!user posted image  
Anitka,kar mal sem ti folš,ker letiš na Kubouser posted image , jaz bi tudi šla! Hkrati pa vesela,da je z zdravjem vse v redu! Boš imela krasne user posted image !
Emamair,vesela za tvoja dvojčka user posted image user posted image ,nisem sledila skozi, a že veš kaj bo,ali se boš pustila presenetiti!
Pika74, tvojim postom se pa zmeraj nasmejim user posted image user posted image , vedno polna optimizma in ne morem si kaj, da ne krepavam od smeha!user posted image user posted image
Neni, tudi nate mislim,punca!  user posted image Kmalu me bo pot peljala mimo PO! Nevem zakaj, vendar tale Postojna mi je prirasla k srcu,morda po tem,ker tam poznam take special osebe! user posted image
Kaj je novega pri meni! Čaka me IVF postopek,čeprav je upanje da rata user posted image user posted image  po naravni poti zelo majhno! Sam lej tole, nekje sem zasledila da je 4.dan ciklusa ploden!Midva sva user posted image  ne da bi tega vedela,da je ta dan pomemben!
Toliko od mene, uživajte max user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.7.2006 8:31:39   
emaa
Ne punce še nič ne veva kaj bo, na nuhalni se ni videlo, od takrat pa itak nisem mela UZ. Bova pa vprašala, ker naju firbec matra.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.7.2006 8:57:01   
koala
Pika, moj dopust bo letos v švicu in malti, morva stopnice nardit, ker so stare tako strme, da me je kar strah.

Ema, tebi pa želim, da bosta user posted image user posted image pridni in na mofologiji pokazali a sta pupi ali fanta, al mešeno. Od moje sestre mali je sramežljiv pa noče pokazat.

Ja neni, nate se velikokrat spomnim. Kako si?

Nisem vedela

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.7.2006 13:20:32   
Anitka
Ojla bejbe!

Se še enkrat oglašam preden poletim proti Karibom. Že komaj čakam, moram pa tudi priznat, da me malce začenja panika dajat, ker me čaka 11-urni polet, jaz pa še nikoli nisem letela, razen enkrat z akrobatskim. Eh saj mi ne bo hudegauser posted image user posted image  Dol bom ziher prišla, na kakšen način pa...user posted image user posted image user posted image  

KOALA in TINKAMIŠKA hvala vama za nalepkice.

O EMAMAIR pa že nestrpno pričakuje brcikeuser posted image user posted image  Sem res vesela zate oziroma za vas.

GoYa še malo pa bo šlo zares, a ne? Joj kako je čas zbežal. Vsekakor pa ti želim da bo čimprej za tabo pa enga zdravega korenjaka ti želim.

Pa MUCA MACA bo počasi zibala. Ja tale vročina vam user posted image user posted image user posted image  ni preveč naklonjena. A boste preživele in pretsale tudi to, a ne?

BLABOMA tako se govori - upanje umre zadnje. Želim vam kmalu četrtega in morda še petega člana družine. Bom držala pestke.

MOJCA9000 lepo se imejta na dopustu tudi vidbva, spočijta si, potem pa bomo spet držali pestke za vaju.

NEŽA81 uživaj na dopustih kolikor se le da. Še za lanska leta. Drugo leto takšnega časa pa boš na dopustu že srečka user posted image  ali celo mamica.

SKORPIJA lep zakon vama želim in kmalu kopico otročkov.

PIKA 74 ojla, kako si kaj? A vidva pa spet z motorjem. Juhej!!! Pa pazita nase. Midva bova mogoče šla avgusta v Brno na dirko. A sta vidva že kdaj bila?

TINKAMIŠKA zate pa en velik user posted image user posted image user posted image

SONCEK.DJUKELICA tudi tebi naj čas do dopusta čimprej mine. In naj upanje tudi pri vama umre zadnje. Morda pa vama le uspe po naravni poti. Želim vama to, če ne pa pač po drugi poti. Samo, da bo user posted image

Vsem omenjenim in neomenjenim RR-jevkam pošiljam en lep pozdravček in user posted image  Se beremo po dopustu.

Pa pa,

vaša Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.7.2006 13:41:42   
Anonimen
Mene si pozabila omenitiuser posted image user posted image user posted image !

Sicer vama pa želimo lep dopust in upam da se KONČNO uspeve dobit! user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.7.2006 14:48:44   
koala
Oj Bojana, tebe pa je res lepo brat!
Kako je tvoja princeska a pridno raste???

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.7.2006 21:32:33   
Suana
evo mene spet med vami...saj berem  vsaki dan ampak enostavno sem tako utrujena da se mi nič ne da..sedaj ko je čas dopustov moramo me ostale nadomeščat  in delat celi dan ,kr me precej utrudi  ,tako da ko pridem domov ,malo pogledam in grem ajat..

ja danes je pa prišal moja user posted image ,pa tako sem milaila ,da si bo tokrat premislila in me obiskala ponovno čez 9 mesecev,toda ni dovolila ,da bi se veselila ..user posted image
vidim da ste kar pridne in je vsaka kaj malega napisal in sem se odločila da se vam tudi jaz malo javim ,da ne boste mislile da sem pozabila na vas...

ne bom omenjala vsake posebej ,vedite le ,da držim pesti za vsako izmed vas,veselim se z vami in jokam takrat ko ste žalostne..vsaki posebej privoščim vso srečo tega sveta ,ter da vas kmalu obišče ..za vse ,ki pa ste user posted image pa želim da ostanete zdrave ,užiavte v nosečnosti ,ter božajte vaše bušije...

lepe dopuste vam želim user posted image uživajte  in imejte se lepo..

jaz grem na morje komaj v avgustu ,do ta cajt pa bom morala še pridno delat...

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.7.2006 12:02:18   
biba77
no, tokrat se se jaz javljam...
ce se me se katera spomni?user posted image

mi smo zaposleni 24 ur na dan. no, malo manj, samo tisti preostali cas mama prespi. user posted image
sicer pa smo ok.
lepo, da nadaljevanja "za nas" se zivijo. ko bo bauc pripravljen mamo pustit cvekat, bom se vam veckrat javila.
pozdravcek vsem in uzivajte na morju!

biba77&bauci

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.7.2006 21:49:59   
ANDREJA*
ker tokrat prebiram tale forum se mi zdite prave stare znanke...zato vsem en lep pozdrav, uživajte na dopustu kjer že boste.pa seveda velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.