Naty*Taja
|
Hojla punce! Kak ste pridne. Aliska, ja jaz tudi grem k koncu s to diplomo. Mater mi gre ta faks po devetih letih že orng na živce! Sam, kaj, ko sem pa mogla vmes malo probat delat, pa ponavljat, pa biti mamica, pa ..... ja, meni je faks pač neka nuja ki, bo, ko bo. Je pa res, da če nebi imela tak fajn možeka, nebi bilo s takim sračkanjem nič! Ful sem srečna. Hvalabogu mi trenutno skor nič ne fali, mogoče kaka urca časa na dan več , pa kak rezerven križ. Drugače pa imam jaz zate eno rešitev kar se hoje malega tiče - pejt v BC in si nabavi en tak povodec (sej vem, da se hecno čuje, sam je za otroke!) in si boš prikrajšala muke, dok ne shodi mali. Res, to mu namontiraš gor in potem lepo hodi ti pa si vzravnana in ga lepo držiš s temi paski. Jaz sem imela to sposojeno pri Marcelu in sem bila ful hvaležna. Še potem, ko je že kr dobro hodil in je postalo toplo, zunaj pa še ni bil tako navajen, sem imela to gor namontirano za slučaj, da sem vidla, da bo padu in sem ga obdržala. Zdej za Marušo sem pa kr kupla, ker sem v BC najdla za borih 11 eurov. Kaj pa je to proti vsej bolečini v križu, sploh pa za mene. No poskusi. Sej verjetno ti bo še prav prišlo tudi potem pri drugem... . Upam, da vam hitro rešijo tole zadevo z lički, ker tole se pa pri vas sam nalaga in vleče.... groza, gre že men na živce. Pa tak cukrček je! Tista narkoza pa po moje ni nič tak groznega, saj kolikor sem jaz vidla na pediatrični je to kr kot nek sirup ki ga popije in je potem omamljen.? Verjetno to ni tak grozen poseg,al pač? Skratka držte se in mislimo na vas, pa enga slinastga lupčka od Maruše za Anžetka. Pa mi imamo tudi že šest zobkov! Ja so v zadnjem tednu enkici in dvojkici zgoraj ven pogledali - smo 14 noči bedeli. Darja, ne kej prek neta poslat, pa čim prej pošljite viruse rakom žvižgat! Drugače pa smo tudi mi čist v pripravah za poroko. ravno sva začela vabila okrog nosit. Me vedno bolj na realna tla postavlja, da zdaj pa res bo kmalu! Komaj čakam, da damo vso tole gužvo stran in gremo, zdaj že ziher, 5 avgusta na MORJE! Mater bom dala vse štiri od sebe in se mi bo kratko malo j.... Sorry za grde besede, sam res bo tak pasalo. Malicki, sej boš ti tudi enkrat tam. OOO Janči, a si se spet priklopla? Ka si pa to Kajetanu napopala? Balerina , z nogo v tla, ta je pa dobra! Ne, kaka luna neki, to mali trenirajo pižama patty za dobo adolescence . Madona so vsi po spisku enaki! Ob dveh pokonc in dve uri oke ko sove! Sej bo minilo. Naš dveletnik si je že prišel gor, da je zjutraj fajn spat . Upam, da še kmalu Marušo nauči! Ja, mater Janči! Ka je tvoj Vasja mal mafijca? Tak dolgo je skrival koze, zdej jih je pa ven vrgu? Upam, da si jih še mojima dvema posredovala, da se jih čimprej znebimo . Čebelica, pa kak to, da tak globoko padete? (Za vretec mislim), A si bila ti brezposelna? No mi smo v drugem razredu in smo štirje na eno plačo? Mater al pa je tvoj sam generalni direktor, al so mal smotani? Ma res mi ne gre v glavo, ker sem bila skor prepričana, da takih pa je v sloveniji ful mal! A misliš, da nebi bilo ceneje če grete v privat varstvo? No, Aliska, preden sem jaz do konca napisala, ste vi že doma iz operacije! Kr še enga, veš kak je fajn bit doma in brez skrbi... no ja teh je kr neki, sam ne tak na čas natempiranih. O Kapesanta, a ti še kr žviš? Malicki, mene je tudi danes v razvojni vprašala, če rabim podaljšanje - če bi se dalo, bi si zrihtala in ga kateri dala, ker men nič prav ne pride. Sem itak na starševskem nadomestilu in nimam kaj! To traja eno leto in konce. Pa itak ne mislim it delat pred septembrom, ko se začne šola, če bom kje dobila. Smo pa bili v razvojni brez veze, zgolj formalnost, ki jo moramo opravit do enega leta. Naša mala je čist ok. razvita za svoje mesece. Še malo, pa bomo verjetno shodli, čveka ko raztrgan dohtar, prime vse, tudi rozine, igrače v obe roki in jih potem buta eno v drugo, ploska, da pa, pa, pokaže ni, ni..... V glavnem imamo še nekje čez štiri mesece enkrat,, da preveri hojo, potem pa zbogom dohtarji. Janči sem prav vesela, da si spet gor! Ne vem amapak sem se tak navezala nate . Drgač pa po moje, sej bojo pa ja mel Vasjo, da boš lahk šla tečt, če ti to tolk pomeni? sej je hudo ga pustit, sam mormo pa zase tudi neki naredit. In ne rečem, če bi šla pit in se zabavat, sam takale zdrava sprostitev... upam, da res greš in odtečeš čim bolje, da boš zadovoljna sama s seboj!!!!! Tak punce, zdej me bo pa dost za kak mesec , ko sem tolk naklofala. Upam sam, da me zdej ven ne vrže in.... Imejte se skrajno lepo in uživajte s svojimi sončki dok še ne greste na šiht! Pa seveda kr pridno se še javljajte na forum, da zvemo še kej od vas, tudi potem, ko gremo v službo....... Čao, vaša Naty, ki se ji ful piše.... ( imam že kakih 400 udarcev na minuto.... )