Jančika_
|
Alisa, ja - tole je cela serija fotk in je prav hecno, ker imava na večini isti pogled, enako se mrščiva in gledava v isto smer. Ful mi je podoben. Balerina, malo pobrskaj z iskalnikom, mislim, da boš našla kar nekaj uporabnih nasvetov glede nahrbtnika. Mi imamo Jack Wolfskin Watchtower Pro (se fensi sliši, ne ), gorniško zadevo, in je super. Je pa to kar strošek. Naš je bil s 30 znižan na 20 pred dvema letoma, pa še to se mi zdi ful veliko. Je pa res orenk zadeva. Otrok sedi dovolj visoko, da vidi preko tebe, fajn je nastavljiv in oblazinjen, stabilen... No, jaz ga uporabljam samo, ko grem po Vasjo v vrtec, da ne rabim kolovratit z vozičkom in imam obe roki fraj, drugče je pa Kajetan težkokategornik, ima okoli 10 kil, pa rukzak jih ima 3,5, tako da ni šans, da jaz nesem tole v kak resen hrib z mojimi 50 kilami na 152 cm. Sem pa že nesla iz vrtca Vasjo (13 kil) na rokah, v rukzaku Kajetana, pa v tretji štuk po štengah...in če se ne motim, me tole čaka tudi danes, ker sem kot zakleto danes, ko totalno ščije, sama in moram jaz po Vaskota v vrtec . Spala sem en klinc; od polnoči do šestih, vmes sem dvakrat vstala zaradi Kajetana in enkrat zaradi Vasje, mož seveda ne ve nič o tem, čeprav sem ga ruknila in mu rekla, Vasko se dere, pa me je pogledal, rekel a res, se ulegel nazaj in zaspal in zjutraj se mu ni o tem niti sanjalo- majko milo, tak bi ga nabrcala . Vreme je tudi klinčevo, lije kot za stavo, Kajetan je tečen koz satan osebno, skratka JUHUHU . Ampak saj bo jutri bolje.
< Sporočilo je popravil Jančika -- 2.3.2007 10:55:28 >
|