solatja
|
verjetno ste prebrale, da naša miška piška spančka pri meni. in to je šlo že tako daleč, da ni zaspala drgač kot na dojki (razen avto, voziček po vsaj pol ure, ...). ampak zdej NAJU morm obe pohvalit: je zaspala po ene 20 min na rokah in v ene 4 poskusu je uspel prehod v postelco, tk da kr žarim in skačem od ponosa!!!!!!!!!! ja, se pa posipam s pepelom in vsak očitek z vaše strani bo upravičen. moj plan je, da jo počasi odvadim čez dan spat na prsih, pol pa še čez noč. pa navadit se mora na postlco tk da ne mislim pretiravat. počasi!!!! sicer pa sma to prakticirali, ker sma precej hodli k mojim staršem, ki niso (takrat še) meli postelce posei in je bil šok vedno novo okolje, še vedno je. zadnič smo se vozli iz obale do naših in ker sem neki zablodla, moja ljuba hčera ni nič jedla 5 ur!! in ko pridemo končno v stanovanje, jo je najprej zanimalo, kje je in kaj se dogaja. in tud ni bla fejst lačna, da ne bote misle, sam okrog je gledla (takrat je bil še moj nečak tam - 4 leta in je bla cela norišnica). ampak ona itak nikol nikol ni neki lačna. nikol ne joče zarad lakote. razen kadar jo položim na postlo in se začnem prpravlat - takrat je pa vedno jok in stok in jok in stok! dost o tem!!! tvis, dobrodošla! skor ne morm verjet, da obstaja tako dete, ki tako pridno spi - kot sem se čudla Juliji. ne morm verjet. mi se še zdej zbujamo ene 5x na noč, da ona je (pa niti v budnem stanju ne pije čaja al pa vode tk da resno računam, da mi bo spanje v postlci pomagalo, da se ne bo več zbujala. tud če jo zvečer nafotram do konca, bo zelo trdno spala ene 3 ure in konc. dejmo jest!! dost o tem, zdej pa res!!!) morm priznat, da mi je blo kr težko vse tole priznat in direkt povedat. še goste hrane ne je praktično nič razen jabolčnega frutka, ve mate pa že celo gospodinjstvo sam za polletnike. morm priznat, a bi bla js tud vesela, če bi ji karkoli pasalo, tk da ji mrm vedno še ta frutek mal na silo v usta spravit, preden ga začne jest. če bi pa zanjo kuhala, bi pa tud jest bolš jedla, definitivno!! dost jamranja!! proti driski pomagajo: banana (čim manj zrela - zato dajemo otrokom čim bolj zrele, ki ne zapirajo!!), suhe borovnice (čaj al pa kr z žličko: zelo dobre tako po okusu, zaprejo pa fenomenalno, in to pol žličke!!), jedilna čokolada 8če je nisipreveč navajena jest - mlečna ne deluje), prepečenec ali celo toast (meni ja, ker ga ne jem pogosto!). izogibaj se mlečnih izdelkom in pa kosmičem ter drugi hrani, ki vsebuje veliko balasta (kaka kuhana zelenjava). sicer pa moja sestrična (spec. gastro) pravi, da tud pri driski so nove teorije, da jej tisto, kar ti paše. tako da če ti paše mleko... veliko tekočine pa res, da nadoknadiš izgubljeno (najboljše kaki čaji pa ne preveč sladki - izogibaj se kamilic, ki so blago odvajalo!!) veliko sreče, kapesanta!!!!
|