|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.1.2007 9:31:27   
Angellina
Ja Krofova to bi bil hec ne? Maruša na kahlo, Marcel pa v plenico user posted image . Pol bi blo pa Marcela sram, pa bi hit šel še on na kahlo user posted image
A popokat misli ta zadeva? Ja pa še kej, naša nima dovoljenja! user posted image

Janček nč se s kahle dol ne zvrne, sej ga držim. Pa itak se nč ne gunca...on lepo vneto sračka in gleda v kahlo, kaj not pada...je ves vshičen user posted image . Dans zjutri sva spet, ga je nakidal k velik fant..ja no sej je pravi sumo phahahahaha...bi rekla Jančika user posted image

Aja Krofova čestitke za zobka user posted image

Uuuu plenička, a fliper se reče temu stolčku? A veš k smo ugotavljale... Je super ne? Žiga je pravi cukerček user posted image . Sam jst natočim full velik vode, pol je je pa še več k se nilski konj (beri: jaz) not usedem user posted image . To je meni najlepši del dneva! Pol pa čofotava, se igrava, pojeva, zakon je! Tko da Jančika, še ti tko probi, pa tvojmu malemu Kajetančku nč ne bo hudega user posted image

No Solatja ga bom dans vzela k seb, pa bom probala.

Mark pa kašlja in iz nosa mu teče, da komaj sproti brišem user posted image . Pa še babi (moja) je spet zbolela in je zdele tle gor rogovilila, tko da sem mogla kr na grdo rečt, če hoče, da gre Mark v bolnico user posted image

Šibam, fajn bodite!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
30.1.2007 9:54:59   
Alisa
dan,

Irmy kje si danes vidla sončkauser posted image , pri nas v Ljubljani je sm megla, mraz sončka pa nikjeruser posted image . Bomo videl kaj bo popoldan.

Angie- tale tvoj Mark je pa res prava faca. Super če ga daš v kahlico, pa kaka. Meni se pa to prav dopade, ker bo kmalu ugotovil, da ko ga tišči kakat da bo sedel na kahlici. Res bravouser posted image .
Meni je babi rekla, da so mene ko sem bila stara 7. mesecev in sem že sedela dali na kahlo zjutraj prec ko sem se zbudila in sem lulala in kakala. In pri 10. mesecih baje nisem več rabila plenic, razen za ponoči! Tko da jaz tud mislim Anžeta tako navadit, mogoče pa bo šlo.

Solatja super da se ja pikica pozdravila, vse bi dal sm da bi bili zdravi.

Prehlad- naš Anže ma spet zamašen nos in to prav tist nagravžn zelen smrkluser posted image . Mater sem jezna, sploh ne pusti da bi mu s pumpico sčistla to grdaž vn. Kar začne vrečšat pa z glavo sm pa tja, jaz pa z tisto pumpico za njemu. Sm ne moreš, ker ko ima usta odprta mu nč ne potegneš vnuser posted image .
Tko da sem obupala!user posted image
Včeraj je zaspal ob 19h in se zbudu 15 do 8h vreščal kot bi ga dajal iz kože, ne spat, ne cartat, ne sedet prav čist nič mu ni pasal. Tko da ne vem kaj se mu je dogajal. Pol ure se je dru kot črednik pol je pa zapal. Mislim halooooooo. Kaj mu je kaj blo.

Plenička res maš nekam fensi tole bano ti. Mi mamo eno malo bano in se jaz komaj noter skobacam z Anžetom. Tako da ga najrajš kar kopam v njegovi banici, kjub temu da imam kopalnico potem čist mokro. Lepo poskrbi da je vsaki dan pobrisan po kopalnici po tleh user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa hitr na zajtrk dokler še spi ta moj polhek.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
30.1.2007 9:55:44   
Alisa
Ja Naty- oz Maruška čestitke za zobeka!!user posted image  user posted image  user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
30.1.2007 10:08:10   
kapesanta
KOPANJE - mi smo iz banjice tudi že prešli v veliko curver posodo, ki pa gre ksreči na stojalo od banjice - samo veliko večja je in zdaj celo nimamo cele kopalnice mokre. Tud fliperja smo že sprobal in je super. Janči, po mojem je to celo ena stvar, ki ti ne bo delala gužve v shrambi.
SPANJE - dokončno sem se poslovila od spanja po 6 uri - zdaj se že kak mesec konstantno zbuja ob 6 in ga ziza ne uspava več in potem čuje do 8, ko pa spet zaspi do 9. Ker se zjutraj seli v veliko posteljo, po ziziki uživa v raziskovanju igrač, svojih rokic in nogic. Mene hvalabogu pusti spat - sam kaj ko ma tolk za povedat - očitno je res po men... Aja sej res - Janči, a še vedno vsa vesela vstajaš ob 6 al si že kej drugega pogruntala?
ANGIE - jst bi tud na tvojem mestu Marka k seb vzela - če nočiš ateka motit, bi se pa v dnevno na sedežno preselila - al pa bi vsaj postelco tja prestavla, da bi ga iz kavča tolažla. Te morm pa pohvalt, da si neverjetno vztrajna, jaz bi že zdavni obupala nad vsem in ga vzela k seb, pa naj si kr dec poiše drugo postlo user posted image ...
Baje bi mogu Rok že 2x dnevno jesti GH - tole nama pa še nekut sploh ne gre. Sem neskončno ponosna, da mu redno dajem 1x na dan.... Matr sm lena - pa saj mu ni nč hudega vidit, sej je še cajt....
Zobkov pa še ni - kr naj jih še nekaj časa ni, jih nč ne rabimo.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
30.1.2007 10:14:02   
Jančika_
Irmy, ja, probiotični Hipp je pil Vasja. Takrat se ga je dobilo samo v Müllerju.

Angie, jaz ti tudi svetujem, da Marka k sebi vzemi. Midva vzameva Kajetana, posebej če ga sračka že tam okoli petih, da ne zbudi Vasje. Ponavadi naredim tako, da ga dam na sredino (Joe spi ob steni, jaz ob robu). Potem pa mojo stran zadelam s pojštri in se obrnem z glavo k nogam, ker ne maram, da mi mali smrči na uhouser posted image . No, pa še Joe pravi, da mu je tako fajn toplo v nogeuser posted image .

Hm, kahla, ne vem no, pri nas imamo zgleda take fante, ki radi kakajo na skrivaj - Vasja se skrije za zaveso in če ga slučajno takrat pogledaš, te tak nažene, da je kr kejuser posted image . Ko je bil mali, je pa isto delal kot zdaj Kajetan - pokakal se je, ko sem ga položila v posteljico, da bi spaluser posted image . Kajetan se tudi tako pokaka, ali pa, ko ga oblečem v kombinezon in pripnem v jajčko - pol pa odklenem vhodna vrata in slišim akcijouser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
30.1.2007 10:16:45   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
SPANJE - dokončno sem se poslovila od spanja po 6 uri - zdaj se že kak mesec konstantno zbuja ob 6 in ga ziza ne uspava več in potem čuje do 8, ko pa spet zaspi do 9. Ker se zjutraj seli v veliko posteljo, po ziziki uživa v raziskovanju igrač, svojih rokic in nogic. Mene hvalabogu pusti spat - sam kaj ko ma tolk za povedat - očitno je res po men... Aja sej res - Janči, a še vedno vsa vesela vstajaš ob 6 al si že kej drugega pogruntala?

Pri nas je isto. Vstajam še vedno ob šestih, samo vesela pa nisem več tako zelouser posted image .  Hja, pravzaprev sem lahko celo vesela, če smo auf ob šestih - za vikend je bila budnica ob 5:20user posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
30.1.2007 11:50:32   
kapesanta
a je možno da sem jaz fasala trebušno gripo - v petek dopoldne me je vse bolel, ko sem prišla s sprehoda sem si zmerla vročino in mela 38-39. Zvečer sem ratala pa kužna - dva dni sem tolk smrdeče punkala, da se je mož hotu z malim odselit. V nedeljo sem začela pa driskat in tako je še danes - praktično vsake pol ure sem na WC - in to moram takoj, čez pol minute je že prepozn, ven gre pa po mojem sam tist, kar se je v te pol ure predelal. Hodim okrog s čajem in vodo, da vsaj malo nadomestim kar gre ven - na wc in v malega joškota. Ajde, dejte mi pomagat kva naj - 3 dni že ždima not, zuni sonce da mam ful slabo vest, sam ne upam več kot par metrov od hiše. Danes mi je mami svetovala pravi čaj pa čaj iz borovnic, pa banane in postano jabko, pa prežganko - ki je itak ne znam narest. Kaj naj jem, da se zadeva uredi?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
30.1.2007 11:51:50   
tvis
Lep pozdrav vsem,

malo berem vaš forum in me zanima nekaj stvari. Da se vam na začetku malo predstavim. Imam user posted image  Leo, ki se je rodila v Postojni 5.6.2006. Moram povedat ko berem kakšne probleme imate z spanjem otroka, imava z izv. zak. partnerjem pravo srečo. Od prvega dneva ko sem prišla iz porodnišnice spi v svoji sobici in v svoji posteljici. Do 5. meseca se mi je zbujala enkrat ponoči okoli 3h, zdaj mi pa spi ponavadi skupaj 10 ur, od 22h do prbl 8-9h.
Zobkov še nima, dojila sem jo do 3. meseca, zdaj pa bi najraje jedla in pila samo frutke in frutolino in nič drugega. Svežega sadja ne mara, pire in kuhano zelenjavo tudi bolj malo poje. Groza. Kaj pa vaši otroci jedo? So tudi tako zbirčni kot naša pupika?
Sedi pa že sama kakšen mesec. Zdaj se pa veselo postavlja v položaj plazenja samo ne zna premikati rokic user posted image user posted image

Me pa zanima glede kahlice, Angellina koliko je star tvoj otrok, da že v kahlico kaka? Sploh se nisem spomnila da bi otroka že zdaj privajala na kahlico. Lea bo 5.2. stara 7. mesecev. Pa zanima me kako vidiš da bo otrok kakal in ga tako hitro slečeš? Saj jaz vidim kdaj bo kakala, samo preden bi jo slekla bi bilo že prepozno.
Drugače je pa pravi crkljivček, samo stiskala bi se, ko se igra moram biti skoz zraven, še do kuhne ne smem iti.

Toliko za zdaj, Lea se je zbudila in moram iti.

LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
30.1.2007 11:59:56   
ElaM
Ojla, tvis, dobrodošla. A si se v datumu zmotila je tvoja Lea rojena julija, ali junija? To te sprašujem zato, ker če je 5.7. imata z mojo punco na isti dan rd.user posted image
Še okrog hrane, naša je velik jedec, zjutraj je mleko, danes denimo 240ml (rekord), za kosilo bo jedla piščanca s krompirjem in brokolijem, take kaše naravnost obožuje, potem spet flaša, pozno popoldne sadni obrok, potem pa še 1-2x flaša in to je to. Je res skoz lačna, je bolj taka, kot mami.user posted image Zdaj pa šibava jest, potem pa na sprehod, imamo zimsko idilo, sonce, sneg in prav toplo na sončku.user posted image  Alisa, upam, da v Lj ni več megle, drugače pa ni druge, prit na Gorenjsko.

:)

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
30.1.2007 12:17:05   
Jančika_
Kapesanta, mama ti je itak dobro svetovala. Ko je imel Vasja rota virus, so nam na infekcijski rekli, da posebna dieta pravzaprav ni potrebna, da pa se je treba odpovedati mleku in mlečnim izdelkom. Pa čimprej se pozdravi, nič ni fajn tole.

Tvis, pozdravljena. Kar se tiče hrane je pri nas tako, da v bistvu še vedno rula joška, GH sicer je in ima 3 obroke (zjutraj sadje - jabolko, hruška, opoldan krompirček+zelenjava, zvečer mlečna kašica), ampak to še niso neke hude količine. Ima dobre in slabe dni; kakšen dan zmaže čisto spodobno količino, drugič pa niti ust ne odpre.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.1.2007 12:48:19   
ElaM
Jančika, dej mi ti povej,.. Vi ste vegeterjanci, a ne? A otroku daješ meso, a ne? Jaz zase nikoli ne kuham mesa, mi pač ne paše, tamali pa skuham piščančje in puranovo meso. Pri nas bom očitno morala za tamalo kuhat posebej. V glavnem hotela sem vprašat, kaj daješ predvsem Vasji, namesto mesa,Kajetan je itak še premajhen za kakšne hude količine?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.1.2007 13:38:45   
solatja
verjetno ste prebrale, da naša miška piška spančka pri meni. in to je šlo že tako daleč, da ni zaspala drgač kot na dojki (razen avto, voziček po vsaj pol ure, ...). ampak zdej NAJU morm obe pohvalit: je zaspala po ene 20 min na rokah in v ene 4 poskusu je uspel prehod v postelco, tk da kr žarim in skačem od ponosa!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, se pa posipam s pepelom in vsak očitek z vaše strani bo upravičen. moj plan je, da jo počasi odvadim čez dan spat na prsih, pol pa še čez noč. pa navadit se mora na postlco tk da ne mislim pretiravat. počasi!!!! sicer pa sma to prakticirali, ker sma precej hodli k mojim staršem, ki niso (takrat še) meli postelce posei in je bil šok vedno novo okolje, še vedno je. zadnič smo se vozli iz obale do naših in ker sem neki zablodla, moja ljuba hčera ni nič jedla 5 ur!! in ko pridemo končno v stanovanje, jo je najprej zanimalo, kje je in kaj se dogaja. in tud ni bla fejst lačna, da ne bote misle, sam okrog je gledla (takrat je bil še moj nečak tam - 4 leta in je bla cela norišnica). ampak ona itak nikol nikol ni neki lačna. nikol ne joče zarad lakote. razen kadar jo položim na postlo in se začnem prpravlat - takrat je pa vedno jok in stok in jok in stok! dost o tem!!!
tvis, dobrodošla! skor ne morm verjet, da obstaja tako dete, ki tako pridno spi - kot sem se čudla Juliji. ne morm verjet. mi se še zdej zbujamo ene 5x na noč, da ona je (pa niti v budnem stanju ne pije čaja al pa vode tk da resno računam, da mi bo spanje v postlci pomagalo, da se ne bo več zbujala. tud če jo zvečer nafotram do konca, bo zelo trdno spala ene 3 ure in konc. dejmo jest!! dost o tem, zdej pa res!!!)
morm priznat, da mi je blo kr težko vse tole priznat in direkt povedat. še goste hrane ne je praktično nič razen jabolčnega frutka, ve mate pa že celo gospodinjstvo sam za polletnike. morm priznat, a bi bla js tud vesela, če bi ji karkoli pasalo, tk da ji mrm vedno še ta frutek mal na silo v usta spravit, preden ga začne jest. če bi pa zanjo kuhala, bi pa tud jest bolš jedla, definitivno!!

dost jamranja!! proti driski pomagajo: banana (čim manj zrela - zato dajemo otrokom čim bolj zrele, ki ne zapirajo!!), suhe borovnice (čaj al pa kr z žličko: zelo dobre tako po okusu, zaprejo pa fenomenalno, in to pol žličke!!), jedilna čokolada 8če je nisipreveč navajena jest - mlečna ne deluje), prepečenec ali celo toast (meni ja, ker ga ne jem pogosto!). izogibaj se mlečnih izdelkom in pa kosmičem ter drugi hrani, ki vsebuje veliko balasta (kaka kuhana zelenjava). sicer pa moja sestrična (spec. gastro) pravi, da tud pri driski so nove teorije, da jej tisto, kar ti paše. tako da če ti paše mleko... veliko tekočine pa res, da nadoknadiš izgubljeno (najboljše kaki čaji pa ne preveč sladki - izogibaj se kamilic, ki so blago odvajalo!!)

veliko sreče, kapesanta!!!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.1.2007 13:45:16   
Angellina
Kapesantaaaaaaaa bogica! Pozdravi se čim prej! Jst sem pržganko žulila pa prepečenc, pa borovnice, da me je zaprlo. Sam sem tut full bruhala. user posted image user posted image user posted image

Alisa pr 10 mes nisi rabla plenic? user posted image user posted image user posted image  Ti si pa taprava velka punca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Kapesanta ga bom vzela k sebi. Itak, da sem vstrajna glede tega. jst mam svojo postlo on pa svojo, pa basta. Tut jst ne hodim k njemu spat user posted image . Drgač pa mi tok seksamo, da spalnica ni prmeren prostor za user posted image . JOKE! user posted image

Tvis hellou! Vidim, da se mate krasno. Vse pohvale user posted image , zamenjaš za kak dan? user posted image
Aja Mark je star 6 mesecev in 18 dni. Vem, da še zdaleč ni pravi čas za kahlo, sam bom vseeno probala. Kot sem že napisala, sem pred časom nekje prebrala, da so delali poskus z dojenčki in jim je ratalo. Tut nam ne bi pasalo sračkat v plenice in potem ležat v sranju, a ne? Tako tudi našim sončkom ne paše...no bom probala poiskat tist članek...
Aja kako vidim, da bo kakal? Babi ga je naučila, da ko ga prtisne, te prime za prst in se začne glasno napenjat, skor renčat. Pred pol ure, sem ga tako hit nesla v kopalnico, mu slekla hlače in že smo ga kidali :))
Evo fotko:
user posted image pa še eno

user posted image

Pa še dve:
user posted image

user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.1.2007 13:57:14   
Anonimen
UUu madoniš! Vidim da je tvoj Marki kr priden user posted image user posted image , pa mami vztrajna!! Jaz bom Aljaža probala še pred 1. letom navajat na kahlico. Zdej je star 10 mes in 9 dni. Sta kr pridna vidm. Sm vidla da si nekaj komentirala pa sm ti mogla napisat kak sta pridna. Ej a boš mela mogoče v soboto čas? Bi se oglasla. Grem po sestrico domov pa sm misla mimogrede mal pr teb počvekat ko si blizu. Da se že enkrat končno vidiva!
No bodi fajn! paaaapaaa

Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.1.2007 14:05:53   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

UUu madoniš! Vidim da je tvoj Marki kr priden user posted image user posted image , pa mami vztrajna!! Jaz bom Aljaža probala še pred 1. letom navajat na kahlico. Zdej je star 10 mes in 9 dni. Sta kr pridna vidm. Sm vidla da si nekaj komentirala pa sm ti mogla napisat kak sta pridna. Ej a boš mela mogoče v soboto čas? Bi se oglasla. Grem po sestrico domov pa sm misla mimogrede mal pr teb počvekat ko si blizu. Da se že enkrat končno vidiva!
No bodi fajn! paaaapaaa

Uuuuuuuuu šiši user posted image  
Jaaaaaaa kr oglasi se...te pokličem, pa se zmenve kako in kaj.
Sam da se me ne boš prestrašla. Nisem več take "oblike" kot pred leti user posted image  . Sem deformirana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
30.1.2007 14:38:13   
Angellina
Phahaha kaj sem bla zdele smešna. Mi je kapesanta poslala mail: najlepši zemljan..in preden sem odprla fajl sem podzavestno stisnila vse obrazne mišice, mah kaj obrazne, kar vsa sem se skrčila vase, ker sem pričakovala kako foro..pač enga gika trotovskega na fotki...pol pa zagledam lepoto tega sveta user posted image ...je blo kt bi me z balzamom polil, vse mišice so se sprostile in na obraz se mi je narisal širooook nasmeh. Če ne bi mela ušes, bi se po dnevni podila za zgornjim delom glave user posted image user posted image user posted image . Madona men se pa res dogaja, nede? Get a life Vesna! user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ga lepotca-oz gladilca gub user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.1.2007 14:47:38   
tvis
hvala za dobrodošlico!

Samo tole moram pa res vsako uro spremlat, drugače se lahko kar zgubim in berem 2 ure skupiuser posted image

Irmy  - Lea se je rodila 5. julija.06

Ve ste pa res srečnice glede hrane, ko bi moja jedla zveže sadje pa kuhano zelenjavo bi bilo super. Na začetku sem ji začela dajat frutke in so zelo sladki, tako da ji je sadje prekislo in se pači ko ji ga dajem.
Pri nas je tako, zjutraj frutolino ali keksolino, potem frutki, potem pire in kuhana zelenjava, samo poje dve žlici, tako da se tega ne naje, kakšen sok od frutka, ko je zaspana mleko (novalac2)  ene 2krat na dan po 120ml in zvečer frutolino.  

Čudi me da  nekatere dajete že meso, ker meni je zdravnica rekla da lahko žita in meso šele pri 8. mesecih začnem dajatiuser posted image .

Glede spanja imam pa res zgleda srečo, sploh ne vem kaj bi naredila če ne bi spala, potem bi bila tudi jaz tako tečna, ker jaz pa rabim spanec drugače je zelo hudo. Čez dan mi pa včasih spi uro in pol, včasih pa 15 min. Na sprehodu pa celo pot, to je prbl. 1 uro in pol.

Ja Angellina super user posted image user posted image glede kahlice, mogoče bom tudi jaz probala to, samo kahlico je treba še kupit. user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1392
30.1.2007 14:58:43   
ElaM
U, potem sta pa najini punci, enako stari.user posted image
Meso sem ji dala parkrat, mi  je rekla zdravnica da od 6 meseca lahko, enako kakšno žlico jogurta, skute in smetane. Ti pediatri se bojo pa res morali zmenit med sabo, čeprav jaz delam kar po občutku. Mesa dam  čisto malo, toliko da spozna okus, en zrezek je za približno 10 porcij.  Aja, za žitarice je bilo pa meni rečeno od 10 meseca. Potem pa vedi kaj je prav.

< Sporočilo je popravil Irmy -- 30.1.2007 15:12:44 >

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
30.1.2007 15:15:16   
ElaM
Angellina ti pa že nekaj skomine delat, s tamalim lepotcem, tamalim frajlam, s tavelikim pa tavelkim.user posted image Samo res, a tudi taki kičasti primerki tlačijo tole našo zemljo, kot je tole muško na sliki?user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
30.1.2007 19:01:46   
tvis
Irmy jest bom kar počakala z mesom, sej itak noče jesti krompirja. A ti je zdravnica rekla kej glede rumenjaka kako ga dodajati. Meni je rekla,  mislim da tudi pri 8. mesecih začeti enkrat na  teden za začetek glih za probat potem pa vsakič malo več.
Zanima me koliko je velika in težka kaj tvoja punčka, malo za primerjavo. Lea je prbl. 6800g težka, velika pa 56 cm. (moram jo ponovno zmeriti)
Kje si pa ti rodila?

lp J 

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
30.1.2007 19:13:23   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Irmy
A otroku daješ meso, a ne?

Vasja je meso, je pa res, da mu doma drugega kot hrenovko in govejo juho, ki jo je skuhala babi, večinoma nisem dajala. Ker je po moje meso 2x tedensko dovolj, to je pa dobil. Za vikend se je pri babici tako napokal meseka, da mu je pri ušesih ven gledalouser posted image . Zdaj pa itak je v vrtcu, tako da nikoli nisem kuhala posebej zanj kaj ekstra. Kajetan bo pa počasi tu in tam dobil pipiko.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.1.2007 19:44:46   
tanja981
ojla babike!

nisem utegnala preveč brat, sam da vam povem lepo novico in upam da bo 13.2. na uz še potrjena. Če bo vse vredu in po sreči bo naš knedlček dobil konec septembra bratca al pa sestrico! user posted image

Seveda sva z mojim čist na luftu ampak se ne upava preveč veselit, da ne bova pol razočarana če kaj ni ok. Tako da tiste z malimi razlikami - se priporočam za kak nasvet kako sfolgat dva vriskača user posted image  

Bodi dovolj šokov za danes user posted image

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.1.2007 19:50:49   
Jančika_
Taaanjaaaaauser posted image user posted image user posted image ! Držim pesti, da bo vse OK (in priznam, da sem ti majčkeno faušuser posted image - ampak bomo vseeno počakali vsaj do poletja).

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.1.2007 19:57:49   
ElaM
Tanja, wow, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image  A si jo zmazala brez vmesne menstruacije? A sem firbčna, a?
Tvis, naša Tinkara je velika ene 67 cm, težka pa malo čez 7kg. Rodila sem pa v Lj. Tako, da sta z Leo, glede telesnih proporcov kar nekje tam tam.user posted image
Jančika, hvala za info.
Punce lepo se imejte,...

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.1.2007 20:24:19   
Angellina
Tanja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Čestitaaaaaaaaaaaaam! Dejmo en user posted image   za našo Tanjo!

Jančika zdele ko sem brala tvoj post, sem zazijala od presenečenja. Hrenovka in goveja juha???? Sam pol sem pa videla, da je Vasja to jedel user posted image . Kajetan pa hrenovka user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuga je Irma, a ni fejst tale desc? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Se mi zdi, da se je tako nasmejal kt bi videl kej "užitnega" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Ime za puncko?
maca83 RR

Spola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?

Ronja (13%)

Vita (27%)

Nika (23%)

Zoja (19%)

Zoya (2%)

nic od tega (16%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!