Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 2.12.2008 20:21:16
|
|
|
|
Azzurra
|
SašaŠ Srečanje: 50-50%
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2008 9:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sašaš pa kup in . Mi na žalost ne moremo. gremo na Kolpo obiskat pradedka, odločitev je včeraj padla. Lp
< Sporočilo je popravil anakarin -- 3.12.2008 9:15:07 >
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2008 12:09:13
|
|
|
|
plenicka
|
Sašaš - žal mi je - to je vse, kar lahko spravim iz sebe ! Midva z Žigcem prideva - verjetno bova enkrat do 10-ih v Koloseju! Komaj čakam, da se vidimo!!!!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 3.12.2008 21:12:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Okej, midva prideva. Se pa malo bojim, da ne bova ravno zelo dolgo tam, ker mali zdrži ravno pet minut, preden naredi štalo . No, bomo videli. Pripeljem še prijateljico, ki je enkrat že bila z nami na srečanju.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 4.12.2008 6:38:13
|
|
|
|
Alisa
|
Komaj čakam da vas vidim .
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 4.12.2008 6:39:06
|
|
|
|
Alisa
|
bom dons še solatji poslala sms, če ma slučajno še isto cifro.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 5.12.2008 10:54:24
|
|
|
|
plenicka
|
Javljam spremembo - midva po vsej verjetnosti jutri ne bova prišla - Žiga je imel včeraj namreč vročino. Žal. Če pride do sprememb, pa se bova tako in tako prikazala. Uživajte!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 5.12.2008 11:11:16
|
|
|
|
kapesanta
|
mi2 še vztrajava na tem da prideva
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 5.12.2008 17:31:05
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Nas pa žal ne bo, ker imamo jutri mašo za atija - že tri leta je od kar ga ni več med nami! No pa vseeno se lepo imejte in dejte kakšno slikco naredit in jo pripopat.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 5.12.2008 22:04:37
|
|
|
|
klaja
|
Evo, še ena, ki mora odpovedat, moj mora it zjutraj v službo, so ga pravkar klicali, tako da smo brez avta, pa še sama z obema ne morem nikamor, ker je to misija nemogoče. Resnično mi je žal!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 6.12.2008 16:03:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Danes smo se imele zelo lepo, a ne, punce, samo škoda, da nas ni bilo več. Pa drugič. Otročki so se prav fajn zaigrali, tako da smo se lahko dokaj v miru pogovarjale. Do Müllerja mi ni uspelo priti, ker se je pomet tako zabasal, da sem komaj prišla ven iz BTCja . Kaj si nor, kakšna gužva. Obljubila sem mojo fotko iz otroštva, da vidite, kako mi je Kajetan podoben:
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.12.2008 20:35:50
|
|
|
|
sašaš
|
Kje ste vse?
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2008 7:08:35
|
|
|
|
klaja
|
Jaz se psihično pripravljam na sredo, se konča moja porodniška in se grem prijavit na Zavod za zaposlovanje, upam da me ne bodo preveč pošiljali na kake seminarje, ker nimam mojih punc kam dat.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2008 8:30:15
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Klaja - a boš imela kake koristi od zavoda? Ker drugače, če nimaš še it namena delat je itak brezveze se prijavljat tja - sama pota imaš, dela ti pa itak ponavadi ne najdejo. Je bolje, da se ti sama pozanimaš na njihovih straneh in sama iščeš delo, ker od njih imaš samo to, da moraš na tiste sestanke in izobraževanja hodit, drugače pa te izpišejo...bedarija! Jaz se nebi prijavla, če bi bila še enkrat na istem, kot takrat! S tem da jaz sem imela otroka v vrtcu in ni bilo panike. Kar se zavarovanja tiče mislim, da se kr preko možeka prijaviš pa je. No to je čisto moje mnenje.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.12.2008 16:24:38
|
|
|
|
klaja
|
Naty Taja dobim še od njih kakih 5 mesecev nadomestilo, tako da me samo to veže. Saj drugače se ne bi šla niti prijavit. Sranje je tole, danes se že cel dan samo , ker me je groza, če ju bom mogla dat kam v varstvo, komu neznanemu.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.12.2008 6:19:10
|
|
|
|
Alisa
|
Jutr, meni dan tako hitro mine, da sploh ne dohajam tega ritma. Drug teden začnem z dopustom, tako da bomo vsi trije lepo doma in bo vsaj malo boljš. Za dva dni bomo mal šli smučat, pa v trgovine bo treba po darila in vem da bo tisti čas minilo prav hitr. Včeraj so imeli v vrcu Dedka mraza in je dobil en bobenček in zdaj skoz poje siva kučma bila brada. Včeraj smo šli na pico in je tam skoz pel ostali so se mu pa smejali in ploskali, njemu se je pa tak dopadlo. V nedeljo imamo Božička v Cerkljah organizira občina, lani smo šli in je bilo prav luštno, imeli so igrco in nato obdarovanje, prav lutkani so bili. jančika z Kajčijem sta pa res čist ista. Punce kaj boste kupile za božička otročkom, jaz sploh ne vem kaj mu naj saj ima že tako poln vsega, rada pa bi našla kaj takega za učit in da bi mu bilo dlje časa zanimivo, zdaj skoz trajba Rorija. Nič grem mal pospravit in potem hitr na šiht.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.12.2008 8:41:07
|
|
|
|
klaja
|
Alisa jaz ji bom kupla to kolo brez pedalov, ker ga še nima in bi zdaj bil primeren za njo, ima pa v garaži prostor, da se uči dirkat z njim. Pa eno to žogo za skakanje. Bo kar darilo za obe, mogoče še dobi tamala kako malenkost, drugače pa bo ona dobila kaj več za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.12.2008 9:14:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša dva dobita od naju vsak eno knjigo. Tudi pri dedkih in babicah se ne bo pretiravalo, dobita avtomobilčke Strela McQueen.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.12.2008 6:41:11
|
|
|
|
Alisa
|
Jutr, včeraj je bilo prekrasno vreme in smo šli na Krvavc mal sankat, super je bilo. popoldan smo imeli božička, ki ga organizira občina. Najprej je bila predstava oz. igra nato pa Božiček in on kliče po vaseh in naš kar gre sam do odra kljub temu da naš kraj sploh ni omenu še in se urinu med ene druge, te ko nas poznajo so se full smejal. Anže je šel sam do božička vzel darilo in pride do naju in reče no gremo? No pa še ena novička , tudi mi bomo imeli še enega , če se bo srečn iztekla, glede na to da me matra kot - Lp, alisa
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.12.2008 7:01:42
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Aliska čestitke! Našadva pa letos dobita za božička vsak en lesen počivalniček in konec. Sta že pri službenih in drugih božičkih dobila tolk vsega, da je že kr brezveze!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.12.2008 9:41:34
|
|
|
|
plenicka
|
Najprej bova vsem skupaj zaželela prijetne praznike ter zdravo, uspešno in srečno leto 2009! Potem pa še Alisi izrekam čestitke!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.12.2008 9:43:57
|
|
|
|
plenicka
|
Pozabila pa sem povedati, kaj si je letos zaželel Žiga za Božička ali dedka Mraza...saj še sama ne vem...v mojih otroških letih Božička namreč nismo poznali...no, moj sine si je zaželel Baby borna z vozičkom. Čisto jasno in glasno je ustrelil kot iz topa, ko sem ga vprašala, kaj bo napisal dedku Mrazu...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.12.2008 20:05:11
|
|
|
|
klaja
|
Alisa čestitke za nosečnost, resnično ti želim, da se dobro izteče, bravo, imate polepšane praznike! Jaz sem se tudi odločla, da dobita leseno kolo spomladi, ker ga sedaj nisem dobila in bi ga morala naročit preko spleta. Ga dobita, ko si bosta našparali kaj evrov. Sedaj dobita samo lokomotivo, ki spušča raznorazne glasove in pa žogo za skakat. Vsem julijkam in njihovim družinam želim lep in miren božič in vse lepo v novem letu!!!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.12.2008 20:49:33
|
|
|
|
sašaš
|
Alisa, čestiiiiiiiiiiiiiiiitkeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Končno! Kako to misliš, če se srečno izteče!? Ne nori in ne misli na kaj takega!!! Kaj te matra? Mene ni nič matralo... pa... Upam, da se ti kmalu pridružim! Sem že dobila prvo M, po naslednji pa veselo !!! Kdaj imaš PDP? Mi smo bili danes že 3. na dedku mrazu (oz. 2x smo bili pri dm in 1x pri božičku). Mama trapasta. Raje ne bom razlagala, koliko igrač se nam je nabralo. Večinoma so sestavljanke ali kocke - oz. igrače, s katerimi se res lahko kaj "dela". Razni dojenčki in punčke pri nas sploh ne palijo - zaenkrat. Knjigo pa itak vsak mesec kupimo, ker je Ela v Ciciklubu. Igrače pa ne kupim nobene do rojstnega dneva (če verjamete )! Lepe praznike vsem skupaj! Srečno 2009!!!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 24.12.2008 6:42:54
|
|
|
|
Alisa
|
jutr, sašaš sprašujejš kaj me matra? Par dni preden sem delala test nosečnosti sem imela take krče da je groza. Zdaj pa je ok in upam da bo zdaj mir, ker je bilo kar mal grozn. Drugač pa se zdaj počutim kot da ne bi bilo nič. PDP po mojih izračunih pa je 31-8-09, imam pa pregled januarja pa bodo oni povedal- A se kaj vidmo med prazniki, no se bomo slišal, če bosta imela čas gremo lahko na Krvavc sankat. Punce vsem vam pa želim vesele božićne praznike in srečno v novem letu 2009!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?