|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 8:10:47   
Azzurra
hvala za čestitke, za nami je naporen vikend. nisem nameravala praznovat, pa je tako "naneslo". pa je bilo prav fajn.
vam prilepim slikico našega novega vozička. te firme Babideal v bistvu sploh ne poznam. voziček je zelo enostaven in kot pravim, nič kaj "fashion", je pa precej lahek, je presenetljivo vodljiv in tudi ni tako ogromen.

Če še katero zanima, cena je 150 eur, kupili smo ga pa v Udinah.
Sprednji sedež je za otroka od 6 mesecev naprej, zadnji sedež za novorojenčka, spusti se v vodoraven položaj. Poleg prideta še dve vreči za noge in pelerinca za dež.

bom prilepla slikco, če bo šlo:
user posted image


Torej je že zmenjeno za ta vikend? Sicer pravijo, da bo grdo vreme (če se ne motim), okej, dež je dež, upam, da ne bo snega. Sej veste, da mi primorci nismo navajeni na zasnežene ceste, čeprav smučamo pa user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 23.10.2007 8:13:28 >


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 8:29:51   
kapesanta
A ima katera poganjalca? Kako dolgo so sploh aktualni? Včeraj smo bili v BC in imajo enega tam za igrat in je mali čist not padu. Sicer ni čist najboljš osvojil pojma poganjalec, ampak bil mu je pa neznansko všeč. Sam ne vem, če se ga sploh splača jemat, glede na to da ima tricikel, s katerim se vozimo okrog. Če prav razumem je poganjalec itak bolj za doma pa po dvorišču, glede na to, da ponavadi nimajo ročke.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 10:59:43   
plenicka
Drage moje, kako je sedaj s soboto? Velja, a ne? Midva bova prišla, bova šla okrog enih od doma, če bo vse po sreči, da bo vsaj malo spal v avtu...če nama bo to ratalo, potem bova v LJ okrog dveh...rada bi združila prijetno s koristnim, zato bova šla potem še v manjši šoping...če le ne bo prevelika gužva...čeprav Žiga gužvo naravnost obožuje, meni pa se kar blede, ker mi hoče kar uiti v tisti gužvi...

Kapesanta-Žiga ima tisti poganjalec, ki ima še ročko tako, da je v uporabi do nekje 3 leta...meni je bilo zelo pomembno, da ima ročko, da ga lahko jaz potiskam, ker drugače ne bi nikoli nikamor prišla...tisti klasičen poganjalec je pa res bolj za dvorišče, če mene vprašaš ni najbolj varno, da se vozi/poganja s tem po pločniku...mogoče kasneje...

In malo z zamudo Azzurra: VSE NAJBOLJŠE!

LP

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 13:31:08   
solatja
naša tudi ima tega poganjalčka pri tašči, ker se je odločila, da to pa naša rabi (oz. so jo trgovke prepričale, da bi o morala imet). skratka, pri tašči je tudi zato, ker mi gre zelo na živce in sploh ne vidim smisla te zadeve. otrok sedi gor in se poganja. in volanček še ima naš (seveda neuporaben) in cel je barbi roza in nobenega ročaja in nič. ima ga res samo za dirkanje po stanovanju. pa da se uči, kako na njega in iz njega zlest. še troblja je taka, da je sama ne more uporabljat user posted image mogoče nimam pojma, ampak tale je res čista smet. naša veliko raje (joj kaj pišem, kot da vem, kaj ima raje user posted image ) uporablja že ta pravi (sosedov) tricikel in se tam trudi gonit, pa so nogice še malo prekratke. mislim, da je poanta teh poganjlčkov prav v tem, da se otrok nauči poganjat s svojimi nogami, kar se pa lahko tudi na tistih kolesih. kaj pa vem.


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 13:54:20   
Naty*Taja
HOjla! Torej velja za nedeljo 27.10. od nekje 12 ure dalje v Koloseju. Upam, da nas pride čimveč.
Plenička, tudi mi imamo poganjalca in sicer za oba. Je pa po mojem mnenju tole super igrača za zamotit. Pa uporabna je zelo dolgo. Recimo sestrinem tavečjem sva jo midva kupla za prvi rojstni dan in ga ima zdej še tamala, ki bo januarja 4 leta stara. Tavečji bo pa zdej zdej star 11 let in še ni tako dolgo, ko se je še vsedel gor. Sicer je res najbolje, da ima to not, da se kam ne odpelje.
Drugače se pa zdej dobijo tudi kolesa brez pedalov, ker se otroci tako bolj naučijo ravnotežja. No in na temle se mali hitro nauči plezanja, poganjanja, naša imata na sedalu še lluknjice za različne like, ki so priloženi za not devat...
Skratka jaz menim, da je zadeva dobra. Našadva zdej včasih dirkata po hodniku en za drugim in se na ta način zaposlita in družita.

Komaj čakam, da se vidimo...morem it...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 14:10:10   
Naty*Taja
Ops, Sobota!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 14:16:56   
Jančika_
Naš ima tudi ful rad poganjalca; ima takega čisto navadnega, deset let starega.

Glede ure v soboto bi jaz po napisanem rekla, da se dobimo od dveh naprej, da ne bo katera potem dve uri tam sama sedelauser posted image . No, povejte. Moje Barbi pa sigurno ne bo zraven, ker je danes ponoči rodila Gašperja, cel mesec prezgodaj. Z malim je bolj ali manj vse OK, malo ima pa težav z dihanjem in je trenutno na intenzivniuser posted image .

Azzura, tale vaš novi voziček zgleda čisto tako kot naš, samo da je druga firma. Meni je tako frajersko sprehajati se takim vozičkomuser posted image . Ampak ko sedita not dva otročka, pa ni več tako izi za upravljatiuser posted image - predvsem dvigniti voziček na pločnik zna biti  veselica, no, ampak drugače pa gre.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 16:10:23   
Naty*Taja
HOj Janči. Čestitke Barbi in naj bo vse ok. Se pa vidimo, a ne? Za uro se jaz strinjam. BOmo pač šli prej malo v btc...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 19:50:31   
Balerina
Jaz vas vse pozdravljam nes ne bo. Ker kot sem napisala mava z mojim vikend na morju. K ene medene tedne oz. dneva. Azzurra kje v Udinah si pa kupila voziček. Ne vem kako bomo ali bomo tudi mi pozimi kupili kakčen takšen voziček ali si bomo pomagali s tem ki ga mamo.


Uživejte in se beremo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 21:16:42   
sašaš
Babe, se vidimo v soboto! user posted image  Kaj naj rečem Alisi - ona do 16. ure dela, potem bi pa prišla - a bomo takrat še tam? user posted image  Se lahko zmenimo za po 15. uri? user posted image  

Kar se pa poganjalčkov tiče, vam pa lahko povem, da so v vrtcu najbolj aktualna igrača v jaslih in tudi večji otroci jih imajo full radi - če le lahko pridejo do njih. Ela ga ima najraje izmed vseh svojih igrač. Ga imamo pa v stanovanju, ima pa tudi luknjice na sedežu za like not metat pa hupo. user posted image

V soboto je tudi Lumpi tek v Lj. Mi bi šli pa je ravno naše srečanje takrat in grem raje na srečanje - bomo drugo leto tekli. user posted image  Janči, a ti pa letos ne greš na maraton?

Solatja, obljubim za jutri!!! Sorrrrrrrrrrrrrrry! (Mi ne dela smajli ki zardeva)

Pa še Azzurri vse naj, naj!!! user posted image  Z veliko zamudo.

Noč!

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.10.2007 22:43:34   
Jančika_
Zaradi mene lahko tudi ob 15ih, ni problema. V vsakem primeru mi trije krenemo domov ob petih, dve uri bosta za moja mulca (in zameuser posted image ) tudi čisto dovolj.

Na LJ maraton pa letos žal ne grem, čeprav sem se pripravljala za 21kmuser posted image . Od začetka septembra sem namreč ves čas bolna in nisem tekla že več kot mesec in pol. Najprej je bilo vnetje grla, potem hudo vnetje sinusov, ki se je takoj po ozdravljenju ponovilo, potem pa vnetje ušesa, pri katerem antibiotiki niso več zagrabili. Cela veselica. Zdaj mi gre končno na bolje, bomo videli, če bo trajalouser posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.10.2007 8:17:38   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Azzurra kje v Udinah si pa kupila voziček. Ne vem kako bomo ali bomo tudi mi pozimi kupili kakčen takšen voziček ali si bomo pomagali s tem ki ga mamo.


Uživejte in se beremo.


Kupili smo ga v nakupovalnem centru Citta' Fiera. tega centra ne moreš sfalit, ga vidiš iz avtoceste, ker ima eno tako piramido na strehi. Greš pa ven na UDINE NORD. v tem centru je kar veliko trgovin, tudi za otroško opremo (Prenatal, Iana,...) pa čevljev, pa torbic, pa H&M, pa vse živo, a jaz sem ta voziček našla v čisto navadnem hipermarketu v spodnjem štuku, kjer imajo tudi tekstilni oddelek in oddelek z otroško opremo. Hipermarket se imenuje Iper. Vozički se nahajajo čist na začetku trgovine, ko vstopiš not, ena tretja vrsta na desni strani, poleg otroških oblekic.
Če gresta na morje na našo Obalo, potem imata do Udin 90 km avtoceste in 2,70 eur cestnine, voziček kot pravim stane 150 eur.
Če želiš, lahko pišem mail v trgovino, kot sem pisala zase, da mi prišparajo enega. Sicer mislim, da ni kriza z zalogo, a jaz sem šla raje na sigurno, ker smo res šli samo po voziček in nazaj. Ja, ni časa.
Javi mi, če želiš, da jim napišem mail, lahko mi pišeš na tantangre@gmail.com

Za ostale pa, v kolikor ne bo kakšnih sprememb, se vidimo v Ljubljani! Mi bomo prišli za kakšno 15. uro, saj Liam navadno spi nekje med 13. in 14., pa še urca do Lj...
Se že veselim. user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.10.2007 9:52:15   
kapesanta
mi tud pridemo - dejte prosim določt uro - mi bomo verjetno okrog 14 kamot gor, se bomo pa prilagodili - bo pa kak šoping padu....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.10.2007 15:35:37   
Alisa
ojla
Sem v službi in nimam glih nekaj veliko dela, pa sem skočila mal na net.
Zadnje čase se bolj malo javljam, ker v novem stanovanju še nimamo interneta ga pridejo priklopit začetek novembra. Od kar ga nimam sem čist zgubljena. Saj bo a ne?

No naš Anže je drugače ratal pravi razgrajač, smo par dni nazaj dobili petkice zgoraj. Tako da smo še kar bolj na švoh z zobim. Tud on ima neko čudn vrstni red. Zgoraj ima enkice obe, obe dvojkice in obe petke. Spodaj pa sm obe enkici.user posted image

Jaz sem drugač za srečanje sm delam do 16h, zdaj če boste še tam boste če pa ne pa drugič. Mi bo pa Sašaš sporočila kako ste se odločle.

Azzurra vse najboljše čeprav zelooo pozno je pa iskreno!user posted image

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.10.2007 16:09:51   
Naty*Taja
Hoj punce! Sej se lahko začnemo po 14. uri dobivat. BOmo mi doma kosili in potem spali do LJ pa bo ok. BOmo pa mi tudi komplet 4, tak da Janči, ti kr pripelji Vasjo, ne bo Marcelu dolgčas. Pa kako igračo bomo zraven vzeli pa bo. Bova našga atija angažirali, da ju malo pogleda, da bomo me lahko kako rekle user posted image . Vsekakor, za po 16 uri, če do takrat delate. Se bomo potrudle vas počakat v kolikor kej vmes ne pride. Sicer pa ob čveku itak ful hitro čas mine, a ne?
No Janči mi imamo tudi obrede od 18 naprej, pa ju prej previjem in v avtu zaspita potem pa doma direkt v postlo pa je.
TOrej punce pridite, ni važno kdaj točno... ena bo že tam...user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.10.2007 19:20:52   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
No Janči mi imamo tudi obrede od 18 naprej, pa ju prej previjem in v avtu zaspita potem pa doma direkt v postlo pa je.

Hauser posted image . Naša dva zvečer niti pomotoma ne zaspita v avtu. Smo se že parkrat tak zaklali...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.10.2007 19:23:58   
klaja
Evo, sem kar pričakovala da me bo nekaj zagrablo, ker ko je treba kam it, sem jaz bolana.  Smo letos kar nekaj srečanj in rojstnih dnevov izpustili zaradi mojih nahodov.

Tako da težko rečem, ampak verjetno nas ne bo. Ker sem kot cota, pa Julija ima že tudi neke solzne očke in ni taprave volje, upam da nebo še nje zagrablo.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 9:24:43   
solatja
ja, tud jaz se že veselim user posted image  user posted image

škoda za Balerino in klajo (imejta se čimlepše, kjerkoli že bosta user posted image ).

imam pa eno vprašanje, ki spada na vzgojo, pa ga ne upam postaviti, ker bi me tako napadle, da bi se kar izpisala user posted image . zanima me, kako kaznujete svoje otroke? kako dosežete, da dajo mir, da nehajo delat prepovedane stvari? dret se nočem, tepst je nočem, dopovedat ji ne morem več (vsak dan ji več 10x povem, da ne sme odpirat predalov oz. predvsem, da ne sme njihove vsebine ven metat - pa zaščita za predale ne pride v poštev, ker jih imamo res ogromno in vse doseže user posted image ), ... včasih sem jo dala za kazen v stajico, pa se je začela igrat (ker smo jo praktično nehali dajat noter, so tam zdaj igrače, s katerimi se veselo igra user posted image pa tudi nočem, da dobi stajica negativen prizvok),...trenutno prakticiram, da jo zaprem na hodnik, kamor ne more nikamor in kjer ni igrač (sliši se kruto, pa sploh ni, pa še učinkuje ne več user posted image user posted image )... prosim za ideje!!


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 9:30:04   
Azzurra
Jaz pa se še vedno veselim, da pridemo v Ljubljano, kljub temu, da je Liam že dvakrat bruhal ponoči in zvečer, obakrat po hranjenju, torej obakrat po mleku. Vročine nima, obnaša se normalno, edino jest noče kaj dosti, pit pa še manj. Kaka pa tudi do 6krat na dan, čeprav blato izgleda normalno.
ne vem, kaj je možno, da je začel bit občutljiv na kravje mleko? zdaj že kar nekaj časa pije kravje mleko in do zdaj ni bilo težav.
je pa res, da smo bili v nedeljo na rojstnem dnevu in sem videla, da je nekje pobral eno stekleničko od enega drugega otroka in si jo vtaknil v usta, pa da ni kakšne viroze fasal, samo to bi potem bila tudi vročina, ali ne?
v glavnem, je komaj četrtek, tako da do sobote se mora pozdravit user posted image

kolko nas bo, okvirno?

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 14:50:49   
Naty*Taja
Hoj, Solatka, jaz jo pa po prstkih frcnem, ker tile naši malčki še ne razumejo naših vzročno-posledičnih kreganj! Še mojemu tavečjemu se tudi sanja ne, kaj pomeni, če ne boš...bo to, pa to...! Ja, na žalost ne gre drugače. Otrok mora ob stvari, ki je ne sme začutit neko nelagodje, da ne bo več probal. Naš tavečji zdej točno ve, da se štedilnika ne šlata,ker se je par mesecev nazaj s tremi prstki prijel na vročo plato...user posted image , pa da osa res pikne in je ni dobro šlatat. No tamale še ni pičla in ona, kljub temu, da je vidla bratca vpit in ji povemo, pa se derem ajs, ko gre k kaki osi (peberte si mojo morijo z osami na forumu gospodinjstvo!), pa jo še vedno hoče pošlatat - dokler je ne bo pičla...potem bo pa za en čas mir. No in tako je z vsem prepovedanim. Našo je predal enkrat preščipnil - so oni, ki jih na koncu same not potegne in ni nič luštno, če pozabi prstke not. Se pa zgodi, če ne ubogajo.
Tole z zapiranjem pa jaz tudi prakticiram pri trmi in ko se kregata in pulita stvari, pa nočem nobenga izpostavljat. Ju oba skup zaprem v špajzo za minuto in potem sta čisto kul in se lepo skup igrata...tak to je, včasih moramo pač biti strogo starš in ne prijatelj.
Azzurra pri tvojem se pa zna razvit viroza. Našadva sta oba takole najprej eno noč bruhala, potem pa čez en dan driska in to brez vsake najmanjše vročine.
Opazuj ga... in upam, da se motim in da se vidimo v soboto.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 18:03:04   
Alisa
oj,
punce zdaj imam pa eno vprašanje, čeprav mislim da bi mi na to kot vzgojiteljica v vrtcu najbolj lahko odgovorila Sašaš, sicer bom pa vsakega nasveta vesela.

Z vzgojiteljico v vrtcu sem se dogovorila da tisti dan ko bom delala popoldan da ga pripeljem med 10h in 11h uro. In danes sem ga pripeljala nekaj do 11h pa so bili zunaj na dvorišču. Preden sem ga dala v vrtec sem ga še preoblekla pleničko ker se je pokakal v avtu in ker sem vedla da so zunaj sem ga sama sproblekla pri enem kolegu v lokalu ki je v bližini vrtca.
Zdaj pa me kliče moj in mi pravi, da je Anže pojedel 6 sirovih žlikrofov in celo bučno juho. Ali je možno to? Ali ni nič dobil v vrcu za jest? Ampak tukaj še nisem glih delala nekih komplikacij oz. mogoče pa ni hotel jest.
Ampak ko mi je pa omenil, da se mu zdi da je Anže v Pamperski   me je pa skor kap zadelauser posted image , kajti v vrtcu imajo druge in v Pampersko sem ga jaz sproblekla preden sem ga dala v vrtec. Ne razumem?
Jaz bom jutri sicer rekla sm upam, da ne bo Anže potem za njih kaj drugač kot ostali, oz. da nebodo delal kake razlike.
Ker zdaj ima vso vneto rito. Res ne vem kaj naj naredim.
Nasvet prosim!

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 18:31:50   
solatja
Alisa: najprej vprašaj moža, kako ziher je tale njegov "se mi zdi" glede pleničke. naj ti jo magari pokaže, ko prideš domov (nočem nič zmanjševat njegovega poznavanja, vendar lahko moški malo kiksne user posted image glede firme plenic, kar se ženskam, ki več previjamo, težko zgodi). vsekakor isto glede hrane. meni vedno povejo, koliko je v vrtcu pojedla in vsak dan jih vprašam, če je kakala, ko pridem po njo. sem pa prepričana, da moj mož ne bi nikoli vprašal za kakanje (no, sej včasih tudi to vzgojiteljica kar sama pove, sploh po tej njeni driski). drugega kot da se jutri pozanimaš o hrani (mogoče mu ni pasalo jest ali pa je brez apetita ali pa mu enostavno ni bilo dobro). pri nas je popoldanska malica navadno sadje (okoli 3h), kosilo imajo ob 12h in verjetno je ob 6h že pošteno lačen, tudi če je normalno pojedel vso kosilo. Gaja Helena je kosilo v vrtcu, spat pride domov in ko se zbudi, z mano (še enkrat) je kosilo (kar veliko porcijo). je pa to okoli 4h, 5h.

mislim, da kar se hrane tiče, nimaš razloga za skrbi, za pleničko pa le povprašaj in pokaži zobe, če ga res cel dan niso previli.


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 18:39:20   
klaja
Solatja jaz sem pri vseh predalih in vratcih odmontirala kljuke oz. držaje, tako da mi ne brska po predalih in je sploh več ne zanimajo. Drugače pa glede kaznovanja jih kar dobi po prstkih. Če pa še kar tečnari pa jo odnesem vstran in ji poberem igrače.

Alisa žal ti ne znam svetovat.

Moje zdravstveno stanje pa je še kar slabo, komaj kaj se držim pokonci. Upam da me kmalu mine.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 19:41:30   
Alisa
Solatja
- če Anže v vrtcu ne je zmeraj povedo, sm danes pa pravi da mu ni nič rekla. Sm da je spal od 12h pa do 15. Ponavadi so jih sproblekli prec ko se zbudijo, kaj je bilo danes pa mi ni nič jasno. Tudi preden jih dajo spat jih ponavadi problečejo. Mislim da se moj ni zmotil glede plenic, ker še mene včasih nazja kaj sem mu gor dala druge kot pamperske, ker ma tok občutljivo rit zadnje čase ko 3x do 4x kaka. Sm jaz jih za doma uporabljam navadne od Lumpija al pa Mullerjeve, če pa kam gremo, al pa da gre v vrtec pa mu namontiram Pamperske, pa za spat tudi, ker so edine ki mu ne premočijo čez noč.

Sem pa tudi to opazila. V vrtcu mu zjutraj vzamejo stekleničko in vsi pijejo po skodelicah, vendar naš ni glih spreten v tem in zelo malo spije. Ko ga pridemo iskat in ko grem jaz v omaro začne tečkat in mi vzame stekleničko in dobesedno spije celouser posted image , kot da cel dan tam nebi nič pil. Tako da zdaj nosiva s sabo še eno dodatno stekleničko s čajem, pa vedno še kakšen prigrizek.
Se bom pa doma prepričala o plenici še enkrat.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.10.2007 20:19:40   
solatja
joj Alisa, poskusi se ne preveč sekirat. user posted image   za previjanje pa kar reci, naj ti razložijo. pa če ima vneto ritko, nesi zraven kremo, češ da jo naj z njo namažejo prav zaradi tega - jim bo takoj jasno, koliko je ura. sicer pri nas (občasno?) namažejo ritko z neko kremo med previjanjem. pa če ima res tako občutljivo ritko, nesi jutri zraven nekaj pampersk in naj mu tiste oblečejo.
glede stekleničke je pri nas takole: vsak ima eno svojo stekleničko v vrtcu, vendar jih navajajo na lonček, tako da stekleničke res malo uporabljajo. sem jih pa opozorila, da Gaja Helena ni nič žejna, če se igra oz. se nikakor ne spomni, da bi bila, in je rekla naslednji dan vzgojiteljica, da so ji več ponujali in da je spila celo flaško (takrat so bile še flaške). kar reci jim isto. seveda jim je težko kar naprej ponujat, ampak če to počnejo, vidijo, da so otroci vseeno žejni.

poročaj, kako bo! user posted image

p.s. klaja, a zdej si pa ti dežurna za bolezni, ko se bo Jančika nekak sestavila? punce, punce user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?