Erdbeere
|
Zdej pa ne vem, če se mi da še enkrat vse pisat...no bom na hitro samo HVALA VSEM ZA ČESTITKE....sem kar bolj vesela, pa čeprav je samo napisano tukaj gor. Kako je pri nas zgledal sistemtski...Nismo sicer nič dali vode in krvi....rozina je bila prav tako kot pri Nas5, žoge ni bilo, je so bile pa kocke, da je videla kako jo preprijemlje iz ene roke v drugo in če eno spusti, ko da drugo...pa vprašala je če se kobaca, preobrača iz hrbta na trebuh pa če že kaj vstaja....to je potem lepo pokazal, ker pač ne mara biti v naročju dr. je pa samo pomeril ga zvagal, komentrial in zmerjal nas ni nič...no ja mogoče so za fante drugačna merila...Nas5 obljubim, d abo Žiga tvoji Tini čisto tiho in ji ne bo oporekal...nimaš kaj večja pa težja je od njega in takim je treba tiho bit aja pa preveril je če ma že kaj refleksov, če ga na glavo spusti proti tlem (mizi). To je bilo pa tud vse, ker potem je mel pa že z mano in mojim prstom delo (šivanje pa to ) Nejc, čestitke za 9 mesecev. Aja Nas5 nekje vas pa le nesemo. Danes je Žiga dobil že sedmi zobek, tko da če bo Tina kaj preveč jezikala jo bo ugriznil. Planinc upam, da se čimprej pozdravite. Sposa za Majo, takole ja bo počasi začela puzat, boš vidla kaj vse te potem čaka, vrata in predali bodo v nevarnsoti, še najbolj pa prstki od Maje. Joj punce a veste kaj je Žiga danes naredil...smo bili pri mojih starših in ima mami spodaj delavnico...pa smo stali na dvorišču, Žiga je pa plezal po delavnici in ker so bila vrata odprta je lepo priplezal ven...pa to ne bi bilo nič narobe, če ne bi šel dol iz "stopničke", ki je visoka cca. 15 cm...pa nič ni padel...najhuje pa je, kaj če nas ne bi bilo zraven in bi ušel po dvorišču, ki ni preveč veliko, lahko bi pa potem proti cesti zavil...men je ornk vroče ratalo, ko sem ga gledala kako je dol zlezel No moj možek je tud zainteresiran, da pride na srečanje, no ja sej je že večkrat bil, ko je bilo kakšno RR srečanje, rad čveka, tako kot jaz Natti za tvojega možička, da te je tako lepo presenetil...verjamem da prav paše.. Bipsy in Natti upam, da bo današnja noč bolj prijazna, kot je bila včerajšnja in da se vsaj malo naspita. No tkole, naj bo dovolj za danes, ker zdej pa že komaj gledam, ker toliko kot sem zdaj napisala, sem imela že 1x napisano, pa se je kar pobrisalo. No sej zdele sem še malo dodala lepo noč Se kmalu spet javim
|