|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.1.2007 18:07:20   
sposa
zdravo mamice!!!

mi smo že vredi vsi zdravi in srečni...No Maji še lmalo z nosa kaplja samo bo..danes smo po dugem časi lepo spali (od 9 do 7 pa 2krat jedli)  Juhico smo tudi jedli in fruhzverge ima  tak rada da vsaki dan enaga pojema.....
Kupili smo sedež za v avto in je tak smešno zgledalo ko smo jo dali noter, je pa boljše tako vsaj "vidi ki sploh smo..."

user posted image Zobeki rastejo so že 3 milimetre velki in mi je tak smešno ko se nasmeje..no meni je itak danes vse smešno..

user posted image grem..babica pride na obisk.....

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.1.2007 20:26:38   
kaktea
HELLO!!!
Kot sem obljubila evo mene da se še malo javim. Malo sem sedaj dala v posteljico in brca z dudo v ustih, pa da vidimo če bo zaspala brez mame. user posted image  Midve tudi jeva že skoraj vse...pa me zanima, če tiste, ki opuščate dojenje dodajate adaptirano mleko kdaj za malico... Jaz sem se odločila da z 7 meseci opustim dnevno dojenje pol pa naprej. Zdej jo še 1 ali 2 x podojim če dan.
Pomembno novico imam. Hodiva na plavanje za dojenčke. Zdej sva bili 2x in je prav luštno. Ko pa se bom navadla še vse priprave opravit brez študiranja, če sem kaj pozabila pol pa bo super.
user posted image
Evo mala je malo zajokala, sem jo dala na bok in puf že spiuser posted image . Sej z uspavanjem nimam problemov, pol se tej začnejo...no upam da bo danes boljšeuser posted image user posted image user posted image
pozdravček in lahko noč vsem štrucam....

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.1.2007 21:30:11   
Erdbeere
joj kaktea kok sta fletni, sem vama kar fovš....jaz tudi upam, da se spravimo mal na morje pa da se gremo mal namočit, ker bi že prav rada malo plavala, samo še prej bi blo fajn, če bi si kje sposodila tale fredov obroč, se mi zdi da je prav fino tole. Kam pa vidve to hodita na plavanje???

Lepo se imejte, grem jaz počasi spat, jutri mi pa ne bo potrebno kuhat, ker smo k taščici povabljeni na kosilo. Joj kok se že veselim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.1.2007 17:57:40   
Anonimen
Joj kaktea si mi je tako zahotelo plavanja....hodite pa v Žusterno, ne? Se motim? Se mi zdi da vidim tisto obrobo njihovo okrog bazena. Eh, kaj vse jaz že opazim....res sem potrebna morja. Hmmmm.
So pa tile mali res prav luštkani. Midve z Marušo sva tudi hodili. Samo ko je naša Maruša prišla v tisti položaj v tem Fredovem obroču in v tisto vodo in jo je mami malo gugala sem in tja....je punca tako lepo zaspala. user posted image  S Saro pa ne nameravamo na tole organizirano vadbo. Nimam rada da sem vezana na uro. Pa včasih je slabe volje in mi ni nekaj na silo. V bistvu me sploh ne vleče.....Mislim v vodo že, ampak ko gremo vsi skupaj.
Erdbeere sem sicer že enkrat pisala o tem, ampak bom še enkrat, tale obroč in še hlače so res super. Tapravi ležeči položaj. Mi imamo zdaj doma vse tri obroče. Tudi Maruša ima rumenega in že skoraj čisto zrak ven, tako da ima v bistvu samo še oporo na trebuščku...eh kaj bluzim nekaj na dolgo in široko. Na kratko....super stvarca. Res pa je tudi, da vsi otročki nočejo biti v njih, tako da je fajn sprobat. Naša Sara je uživala not že pri štrih mesecih. Šmenta Erdbeere, škoda da nisi kje blizu nas. Ti bi ga posodila, pa še hlače bi vam bile prav, ker sta oba približno isto buckasta. So tudi fajn, ker se otrok ne ohladi v vodi. Če boste šli na kak dopustek v kake toplice tule na našem koncu se lahko spotoma ustavite in ti posodim, ni blema.

Kje pa ste ostale? Mi smo imeli zopet tako lep sonček danes, imeli smo piknik z žarom in vsem...v glavnem bili smo skupaj, kar je že fenomen. Res lep dan...Jutri pa obljubljajo sneg....Danes sem kurila pri žaru v kratkih rokavih, jutri pa se bom kepala....tudi prav user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
21.1.2007 21:35:46   
tinci babinci
Hej punce lep pozrav,evo jaz sem še ena nova tukaj gor.Zdaj že par dni mal prebiram te forume,pa sem rekla,zakaj nebi pa še jaz pisala kot mamica junijčka Gala.Zanimam pa me kako kaj pri vas gosta hrana,moj pikec poje samo tisto ki je kaj sladka,zelenjava pauser posted image .A vese za kako finto!!pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.1.2007 9:11:07   
nas5
Dobro jutro!
Tina je že prejšnji teden jedla Aptamil samo zjutraj, zdej pa tut to ne več. Sem ji dala včeraj alpsko mleko v flašo, ni pila, dodam mal kakava in ona sprazne celo flašo.In tko je zdej pr nas zjutraj.Čez dan pa je vse, ja delam pa napako, ker ji še vse miksam. Al nima še zob.
Drugač pa pri nas dežuje. Srednji sin je ostal doma, ker ful kašlja.Mene zopet čaka veeelik kup za zlikat, pa nimam nobene pametne energije.
Čestitke vsem za zobke, za prebolele prehlade in uspešno kopanje(sm fouš mal)! Se beremo!

(odgovor članu tinci babinci)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.1.2007 9:14:03   
Anonimen
Dobrodošla tinci babinci. Smo vesele vsake nove čvekice, tudi mogoče kake slikice user posted image . Glede goste hrane...hmmm...mi sicer nismo zavračali zelenjave nikoli, ampak res pa je, da smo jo začeli z največjim veseljem uživat takrat, ko sem  skuhala skupaj več vrst zelenjave, ne samo eno. Mogoče za poskusit.
Lep dan tebi in vsem drugim junijkam, ki so neznano kam poniknile. user posted image        

Neposredna povezava do sporočila: 607
22.1.2007 10:09:12   
tinci babinci
Dobro jutro vsem in bojka hvala za dobrodošlico!Sem že sama probala z kuhanjem več zelenjave skupaj,pa še vedno zavrača,nimam pojma kaj naj naredim.Tudi kako sliko bi prau rada dodala,ampak sem čist frišna tuki gor tok da nimam pojma kako in kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.1.2007 11:29:26   
Natti
Tinci babinci dobrodošla!!!  Tudi jaz nisem imela pojma kako slikico prilepit pa mi je Erdbeere res super napisala in je res simpl kot pasul ( je rekla Erdbeere). Poškili malo nazaj tam nekje okoli 12-ste strani pa boš videla.
Tudi naš Mark ni bil navdušen nad zelenjavo, ko pa sem začela mešati in dodajati še malo meseka( piščeta ali purančka) je pa jedel z navdušenjem.

Kaktea- tudi pri nas mislim, da nam še vedno nagaja prebava. Tudi ko ga uspavam na rokah se kar naenkart zvije in zajoka.
Sploh ne vem kaj naj še probam. Bom probala še z Planteks čajem. Baje da zelo pomaga. Včasih spimo zelo mirno in drugič se zbuja in joka. Ugotavljam pa, da hrana res nima veliko pri tem.

Bojka čestitke za korak k hujšanju. Tudi jaz imam še ene 5 kg preveč pa noče samo dol.  Kako pa se boš lotila hujšanja???

Vidim da ene že opuščate dojenje. Mi se pa še kar dojimo in tudi čez dan se še kar crkljamo.

Sicer pa smo se danes zbudili prehlajeni in že veselo šibava z fizološko in fitobalmom. Upam, da se hitro rešiva.

Ne pustite, da vas vreme znervira!!!
Govorim tudi zato, da ne bo mene spravil v slabo voljo!

Imejte se rade

Pa,pauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
22.1.2007 11:47:13   
tinci babinci
Hoj Natti  hvala za dobrodošlico!!Ej me zanima kdaj je tvoj otroček rojen in kaj mu že dodajaš,ker men je partonažna pustila en list,pa piše za naše mesece samo zelenjava in sadje,pa bi rada poskusila še kaj drugega.A ma mogoče katera že kake izkušnje z kravjim mlekom a jim že dajete.

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.1.2007 11:55:37   
sposa
ZDRAVO!!! Midve sma pa danes sitne kakor tole vreme zunaj(dež)...Pa sma že včeraj študirale da boma danes zunaj....pa nič...

Dobro došla tinci babinci (gdaj pa je tvoj  otrokec rojen? )..... a že ima zobeke?
 --Moja Maja tudi noče kaj dosti jesti  samo bi še zizala , najboljši je riž (raskuhan z zelenjavo in maslom) ..pa fruhzverge ima tako rada .. ...

natti---mi se tudi še cartamo čez dan na zizi , večkrat( saj je fajn ko ti je že čist dosti vsega in bi se rada malo spočila jo dam kar gor in ziza jas pa počivam) samo...je že dosti stara da bi počasi lahko bilo dovolj (joj kam čas beži, so že tako veliki).....

Nevem kaj bi še pisala ko nisem tu gor mam kup stvari za rečt ko pa začnem pa nevem kaj še dodati....No mi smo opet v tistem termini za spanje od pol10 pa do 8 zjutraj (2 krat jema)(hvala bogi ker mi se neda zbujati ob 6 že)
..

a ste vi svoje malčke že KRSTILE ? a boste?jas še nisem pa bi rada a kaj če nevem kak se so popa dopopati,,.....pa gdaj..

gram..kuham..papa

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.1.2007 12:00:21   
Natti
Hoy!!!

Ne drži se vsega kot je napisano. Ti povem da skoz neki spreminjajo in vsak pravi drugače.
Zjutraj jeva mlekeca. Okoli 111.30 jeva sADJE. včasih mu dam še piškotka notri. Je . jaboljo, hruška, banana, kivi, kaki in včasih mu dodam še malo hipove ali fruktalove kašice z okusom višnje, marelice, breskve ali pa gozdne sadeže. Zato, da spoznava okuse.
Okoli 15.00 dobi zelenjavo- krompirček, korenček, kolerabo, cvetačo, brokoli, bučke. Okoli 18.00 pa mu dam mlečno kašico. Ponavadi je to mlečna kašica od Milupe ali pa od DM, ki se meša z vodo. Jedla pa sva tudi že skutice od Ljubljanskih mlekarn s podloženim sadjem( borovnica in višnja). Včeri pa sem mu dala Keksolino narejen s kravjim mlekom in je bil zeloooo navdušen.
Ponoči pa je bilo enako kot ponavadi. nič bolje in nič slabše.

Včasih pa mu dam za glodati še žemljico ali skorjo kruha ali pa piškotek.
Ko imamo kosilo okoli 17.00 sedi z nami za mizo in sprobava okuse.

Moja prva dva sta jedla od tretjega meseca naprej gosto hrano in tam okoli 5-tega že skoraj vse.
Časi se spreminjajo!!

Aja!  MARK se je rodil 10.06.06 v Ljubljani!  Kdaj pa je rojen tvoj sonček?

Neposredna povezava do sporočila: 612
22.1.2007 12:29:01   
nina166
Pozdravljene!

Dobrodošla tinci babinci. Naš Domen se je rodil 16.6. v Celju. Pa tvoj sonček?
Kar pa se tiče goste hrane, pa mi popijemo okrog 5-6 zjutraj 200-240 mleka, potem poje okoli 10 žitno kašico zmešano z mlekom (včasih tudi z vodo, vendar večkrat z mlekom), za kosilo poje kakšno juhico z mesekom in makaroni, not mu skrijem še mal korenčeka (drugače zelenjave nima rad), popoldan pojemo še kak jogurt s žemljico,  zvečer pa spet kašico z mlekom, potem jemo še sadje, krompirček pol pa se že počasi neha. Na 3. cepljenju je pediatrinja rekla, da lahko je že skoraj vse, razen svinskega mesa, mastne hrane in tisto kar sami vidimo da mu ne paše. Potem pa pridemo v torek v razvojno in ns skoraj nahruli zakaj mu že dajemo gluten, da do 11 meseca ne bi smel glutena... samo če izločim vso hrano, ki vsebuje gluten, tako ne ostane nič več, kar bi on jedel...mleko pa tudi pije samo v spanju, če pa je buden pa ga noče in se začne jokat. Tako da že kar pridno papcamo skoraj vse. Se tolažim s tem, da ko smo bili mi mali ni nihče vedel kaj je to gluten in smo ravnotako zrastli user posted image  user posted image  user posted image

Kako druge zavarujete male raziskovalce pred raznimi udarci in padci? Domen že kar lepo sedi, vendar ima tako navado, da se ko se naveliča, nagne nazaj in če nebi bilo mene vzadaj bi padel direkt na križ in glavo. Tako da kadar sedi morem bit vedno zraven. Pa odpira razne predala in gleda not, pa se mal udari. Skoz bi mogla bit zraven njega in ga pazit, samo bi po drugi strani rada, da se nauči sam pazit in da bo vedel česa ne sme ker se bo udaril.

sposa mi smo Domna krstili že v začetku septembra...sem kar vesela, da je že za nami, ker se mi zdi to kar neka obveznost in je bilo kar nekaj letanja sem in tja

Koliko še spijo vaši sončeki čez dan? Domen ga je začel mal svirat in zaspi po 3-krat po 15 minut..lahko je zelo zaspan, da komaj gleda, pa ga s težavo pripravim do tega da mal zaspi, čez 15 minut pa se že veselo smeji poln energije.

Lep deževen pozdravček vsem

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.1.2007 13:03:11   
tinci babinci
Hojla vsem,moj sinek se je rodil 30.6. v Postojni in ga še nismo krstili imamo pa datum 17.3. tako da takrat!Vidim,da vaši pikci in pikice kar lepo jejo,bom še z mojim probala kaj drugega,samo se malo bojim,da se mu nebi zaletelo,ker mu je zadnjič tašča dala skorjico od kruha pa se mu je zataknila.Kako je vam uspelo?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.1.2007 14:15:05   
bipsy
Čao, punce!!!

Joj sem jezna ko user posted image , sem mela že vse napisano, pa me je ven vrglo, groza, zdaj moram pa vse  še enkrat!!!

Dobrodošla Tinci babinci, smo prav vesele, ko se nam pridruži še kakšna nova, da si delimo izkušnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bojka, naj ti povem, da sem jst tudi na hujšanju, user posted image ....pri meni to izgleda takole, zjutraj-zajtrkujem kot vedno(npr.kruh z marmelado), kosilo jem tudi kot vedno, le nekoliko v manjši količini(kosilo je nekje med pol 3h).in to je vse, potem pa cel dan, nič...večerje zame ni!user posted image user posted image user posted image .....mogoče kakšno jabolko, to pa je tudi vse.Pijem samo vodo, !!!Sem pa prejšnji teden šla 2-krat tudi laufat cca2kmuser posted image , in seveda večerje zopet ni bilo...naj pa se pohvalim, da sem 2kg že dala doluser posted image user posted image user posted image ...se velik pozna, da ne večerjam!!!!Sem rekla, nekje -7 kg, hočem spravit dol....upam, da mi rata.user posted image Je pa res, da me zvečer tako zagrabi lakota, da bi pojedla vse kar bi mi človk ponudu...ampak, je volja do izgube kg, večja in se držim reda!!!user posted image user posted image user posted image

Sposa, naj ti povem, da smo mi krst imeli že septembra ko je bilo lepo in toplo vreme, in sem prav vesela, da smo to odrajtali, da ni več te brige, ti pa priporočam, da počakaš pomlad....je velik lepše, če je toplo in sončno, kajti sedaj je baje resnično napovedan obljubljeni sneg, da bo pobelil naše kraje!!!

Glede Gh, pa je pri nas, stvar taka, naš user posted image , je vse, kar jemo mi, je zelo ješč in zelo obožuje meso.Jst nič ne kompliciram okrog gh, ponudim mu vse kar je, in večino jedi zelo obožuje, tako da s tem ni problema.Glede glutena pa jst nisem nikol komplicirala, že ko smo prešli na gh, sem mu začela davat kašice, ki vsebujejo gluten.....in ni bilo panike!!!user posted image user posted image user posted image
Sedaj odkar sva končala z dojenjem no ja, zvečer še neki navleče(kaj dosti itak ni)se je stanje zelo izboljšalo na področju spanja,ampak o tem sedaj nimam časa  pisat,drugič!!! 

Nina166.kako ste opravili v Ra, poleg tega da te je nahrulila, zaradi glutena, mi je pa tole prav čudno, kajti mene ni nikoli do zdaj  še nihče vprašl glede glutena, zanimivo kajne?!?user posted image

No punce, sem uspela, še enkrat vse napisat, ampak, tokrat mal krajšo verzijo!!!
Lep dan vsem skupaj, čeprav je deževen, naj vam ga vaši sončki polepšajo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 615
22.1.2007 17:01:41   
sposa
bipsy..--bravo glede hujšanja si pa dobra jas pa večer zafušam (sicer nejem dosti ali vem da tako nebo nič  ker sem pred zanositvijo uspela shujšati za 14 kg (na 58) pa sem v nosečnosti vse gor dobila in vem da je teško shujšat samo ločevalne pa glih nebi rada delala, bom probala rolkat ko bo vreme vredi..A ŠE KATERA ROLKA?
Je pa super ko takole zdržiš brez večerje jas sem zdaj naročila nekšne tabletke iz alg ki se napihnejo (ko kvas) in nisi lačen...bomo vidli...

Mene danes tašča razvaja je že drugič odnesla Majo za 1uro k sebi-SUPER. !!upam samo da napolitank ne jesta"..

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.1.2007 17:07:03   
sposa
bipsy..--bravo glede hujšanja si pa dobra jas pa večer zafušam (sicer nejem dosti ali vem da tako nebo nič  ker sem pred zanositvijo uspela shujšati za 14 kg (na 58) pa sem v nosečnosti vse gor dobila in vem da je teško shujšat samo ločevalne pa glih nebi rada delala, bom probala rolkat ko bo vreme vredi..A ŠE KATERA ROLKA?
Je pa super ko takole zdržiš brez večerje jas sem zdaj naročila nekšne tabletke iz alg ki se napihnejo (ko kvas) in nisi lačen...bomo vidli...

Mene danes tašča razvaja je že drugič odnesla Majo za 1uro k sebi-SUPER. !!upam samo da napolitank ne jesta"..

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 617
22.1.2007 19:57:12   
monika30
Pozdravljene vse, še posebej tinci babinci.

Moj Klemen je rojen 15.06 v Celju. Nina166 smo ble pa skupaj verjetno. A si rodila ponoči. Če si, potem je bla moja sestra v službi (babica Brigita).

Drugače tudi mi ne kompliciramo pri hrani. Zaenkrat je vse, kar smo mu dali. Tudi gluten, pa mesek, skutke. Jemo pa 6x - okoli 5.30 mleko, 8h mleko, 11h sadje, 14h kosilo, 17h mleko in 20.30 mleko. Tudi našemu se je zatikalo pri skorjici, pa sem ga malo po hrbtu potrepljala, včasih mal čajčka dala in se je kar navadil. Ima pa že 2 zobka.

Sposa, mi smo tudi krstili že Klemna v oktobru.

Nina166, jaz mu mal blazin obložim okoli njega (ne čisto zraven), ker se tudi zvrne, če hoče igračo.

Hujšanje: jaz bi tudi. Sem se lotila nekaj prejšnji teden, 3 dni mi je ratalo, pol je bil pa vikend user posted image . A se dogovorimo in skupaj hujšamo, mogoče bo lažje, če nas je več?

Spanje čez dan: naš spi včasih samo 3x po pol ure, včasih eno rundo 1 uro. Ponoči od 20.30 do 6 ali 6.30. Ko bi zjutraj še malo potegnil ...

Drugače pa sva midva kljub vremenu danes uspela iti ven za 1 uro, je prav pasalo. Naš Klemen je notri čist hiperaktiven, niti sekunde ni več pri miru. Moram prov pazit, ko ga nosim v naročju, se čist obrača v vse strani.

Sedaj pa šibam malega skopati in dat spat. ČAo.

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.1.2007 20:47:17   
bipsy
Ojla!

Ja Sposa, saj pravim, zvečer je kar kriza user posted image ampak se ne dam,!!!... hočem zopet imet svojih 60kg, trenutno jih imam 66kg, saj pravim, 2kilce mi je že ratalo, ..tako da upam da mi rata še ostalo, me bo pa verjetno mal ta sneg(če bo zapadel,zaenkrat ga pri nas še ni)zmotil, in nebom mogla it laufat, bom pa pri aerobiki bolj zagreta, da bojo šle kile lažje dol, kajti brez telovadbe bom težko shujšala v noge, rit in trebuhuser posted image ,...bo treba kar migatuser posted image user posted image user posted image user posted image Jst tudi nisem preveč za te neke stroge in ločevalne diete, to pr meni ne potegne ravno najbolj....se raje odpovem samo večerji  mi je to  lažje!!!user posted image user posted image user posted image
Monika 30, lahko se zmenimo, in bo nam vsem lažje se držat nekega reda, se strinjam!!!user posted image user posted image user posted image
No, da pa vam zdaj nahitrco še razložim, kako smo mi sedaj glede spanja....ne bom preveč hvalila, da se stanje ne poslabša, le upam da bo sedaj tako ostalo!!Ta maliuser posted image , gre spat nekje med 19-20:30h, odvisno od dneva, zvečer mu najprej zrihtam kakšno mlečno kašico(keksolino, rižolino,čokolino,..), včasih samo flašo mleka...se naje, mal gre še zizo vleč,saj pravim, kaj dost itak ni več,in zaspi do nekje 2-2:30huser posted image ...se zbudi, mu dam mal vode, ali čaja, ...mal potegne, mu dam dudo in nazaj zaspi...do nekje 5-6h zjutraj,se zbudi, mu dam flašo mleka, popije in zaspi še za kakšno urco, nekje do 7-7:30huser posted image .....sedaj spi celo noč v posteljci, ga nč več ven je dajem, ...tudi zvečer, ga več ni potrebno nosit po rokah,user posted image le ležim zraven njega na veliki pojstli in ko zaspi ga samo prestavim v njegovo posteljco in spi dalje!!!user posted image Odkar smo skoraj čisto prekinili z dojenjem, se je stanje zeelloo popravilo, resnično upam, da tako tudi ostane oz.lahko gre še nabolje...ne bom nč jeznauser posted image user posted image user posted image
Ok, punce,nočka vsem skupi, grem mal še tv gledat!!!user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 619
22.1.2007 21:04:03   
kaktea
UAUUUU, kaka aktivnost tukaj gor...preden mi uspe prebrat vse kar piše , mi zmanka cajta za kaj napisat!!!

Najprej naj povem da se Tarin kopava v Žusterni. Glede organizirane vadbe pa, meni je prav všeč da nas je dosti, moja namreč ima rada druge otroke, seveda tudi ura nam ustreza. Tudi k telovadbi hodim in mi je super, tako da sva ze navajeni na dopoldansko akcijo.Škoda edino, da ne moreva več 2x k telovadbi, ker se prekriva s plavanjem. Obrečki se mi zdijo super zadeva.

Glede djete, pa se vam jaz ne bom pridružila, ker kot sem pisala v preteklosti, je moja Tarin super trenerka in jaz sem že v formi (celo bolj kot pred nosečnostjo user posted image user posted image user posted image -srečnica) Spimo pa tako: zaspi okrok 20-21 (trenutno nekaj govori v posteljici, torej še ne spiuser posted image . spi eno uro in se zbudi, jo ponovno uspavam in če imam srečo potegne do 24 30, če ne pa se še enkrat uspavamo. Pol če imam srečo potegne do 4h,ko ji  dam dudo in pol ob 5 30 mleko. pol če imam srečo zaspi do 8h. In une dneve ko imam srečo se prav naspimuser posted image .

Tinci babinci- probaj dat tvojemu bučke z banano...tako sem tudi dama začela, bučk ni hotela z banano pa je palilo....smeh pa je da zdej banane ne mara. Sicer pa sem jaz začela z dodajanjem takoj pri 4 m. in zdej je pridno kot tlata ptička...baje pa so zdej spet trendi dojenje do šestega pol pa dodajanje...noj jaz bol malo sledim trendom in delam kot mislim, da je prav. In edino prav je, da vsaka mamica skrbi za svojega otroka z ljubeznijo in zdravo glavo...vse drugo so pač trendi. Če otrok ni alergik, ne vem kje je problem, če pa je pol pa se zadeva spremeni, ne?

no lepo vse pozdravljam ker moram mojo še malo uspavat noče in noče padet dol...pozdravček

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.1.2007 22:18:58   
nina166

Večer punce!

Midva pa sva zdajle sama...je šel ati na košarko.

bipsy v ra je bilo vse vredu...razen tega, da še ne bi smeli jest glutena, imamo pa še čez 3 mesece enkrat kontrolo

monika v porodnišnico sem prišla ob 4:30 zjutraj in je bila zraven mene ena mlada sestra. Potem pa sem šla ob 6:00 v porodno, kjer pa je bila zraven mene babica Milena...stara okoli 40, debelejše postave in zelo zelo prijazna...smo bili dogovorjeni z njo, da bo zraven mene in mi je to res veliko pomenilo, ker je bila super...imam pa zelo slabo vest, ker se ji nisem uspela niti zahvalit...po porodu sem bila ful zdelana, potem pa sem komaj čakala, da greva domov, ker sva bila dolgo v bolnici in sem na to čisto pozabla user posted image  user posted image ...zdaj pa se že 7 mesecev spravljama, pa nama še ni ratalo. Rada bi ji kaj malega kupla in ji nesla ter se ji zahvalila...sem pač štor...boma res mogla nekaj ukrenit glede tega...ćimprej

Punce tudi jaz hujšam...videt je to nek trend pri nas, ki smo rodile junija. Od takrat ko sem prišla iz porodnišnice sem shujšala že 7kg (postopoma brez diet), zdaj pa se je ustavlo. Da bom imela toliko kot pred porodom morem še 3kg, ker pa to ni bila ravno moja idealna postava, bi rada zraven dala dol še 5kg (bilo bi kar super) oz. 8kg...to pa bi res bila skoraj idealna postava. Torej shujšat še morem 8-13kg...mater sem zakomplicirala. Tudi jaz hujšam tako, da se zjutraj najem, za kosilo, ki je okoli 2-3 pojem kakšno solato ali kaj nizkokaloročnega, večerjam pa nič oz. če je res sila pojem en jogurt ali kako sadje. Poskušam pa spit čimveč vode. Telovadba pa user posted image  user posted image  user posted image

Nič lepo spite...posebno pa našim malčkom želim da prespijo celo noč

< Sporočilo je popravil nina166 -- 22.1.2007 22:19:11 >

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.1.2007 8:14:49   
Anonimen
Lepo dobro jutro punce.
Sem se komaj dokopala s čistanjem do konca, da vidim malo kaj novega. Mi smo drugače super, nekaj ga biksamo s spanjem, ampak nič dramatičnega. Se z dudo hitro pomiri in spimo naprej.
Tudi mi počasi jemo vse razen mlečnih izdelkov in zaenkrat smo zelo pridni, tudi pri zelenjavi. Tinci babinci kaj pa če probaš v vodo kjer se je kuhala zelenjava zakuhat malo polente in dodaš? Ima tak sladkast okus in je pri nas kar zaželena.
Hujšanje...monika super ideja, da se malo spodbujamo in tako. A smo to zdaj vse ki se trudimo? Nina166, bipsy, monika in bojka? Še katera?
No....moji načrti so takile. 7 kg viška od poroda, ki jih pod nujno hočem spravit dol. Plus kake 3 kg ali 4 da bom čisto zadovoljna. Kako? Jaz bom kar tistole ločevalno dieto malo priredila. Tale dieta je meni pisana na kožo. Ker ne rabim stradat, ločevat pa mi ni problem. Zdaj na začetku, dokler se telo malo ne prilagodi na nov način prehranjevanja bom brez kake pretirane telovadbe. Mi ne paše. Potem pa začnem telovadit kar doma, ko bodo dnevi daljši pa začnem laufat. To je moje veselje, tako mimogrede. user posted image  Ko pa pokuka še sonček in se ceste malo sčistijo tega peska, pa gremo še rolat. To pa je naš družinski šport. Je Maruša naredila paniko da hoče rolat, pa sva mislila, da morava še midva nabavit, da jo bomo naučili. In kako je to zgledalo? Maruša je dala rolerje gor in začela. Nobenega učenja ni bilo potrebnega....no, ampak nam ni žal. Je tak fino se skupaj malo razgibat. Smo tudi že poleti veliko rolali s Saro v vozičku. Tako da.....čakam pomlad.user posted image
Imamo pa v roki Marušino napotnico, ima namreč beljakovine v urinu in me kar močno skrbi. Ko sem prebirala po netu kaj vse to lahko pomeni, sem kar živčna. Lahko gre tudi za okvare ledvic, pa še sto resnih stvari. user posted image No, zdaj se bomo naročili k specialistu in videli kako naprej. Upam, res upam, da ne bo kaj hujšega pri moji zlati punci.
Lepo se mejte in pozdravček vsem pikcom in pikicam. A mate sneg? Mi samo dež user posted image  Ampak se mi glede sprehodov vseeno ne damo. Gremo vsak dan ven in prav paše. Bi pa vseeno zraven sprehodov pasalo še malo kepanja in norenja po snegu. Za kak teden, potem pa zaradi mene lahko začnemo že kratke rokave nosit user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
23.1.2007 10:48:44   
nina166
Punce da vam hitro nekaj povem...saj boste verjetno rekle da sem nora, vendar sem tako srečna...moj mali zakladek je danes rekel MAMA. Že več kot teden med jokom večkrat reče mam mam mam, danes pa je sedel v stolčeku in me gledal ko sem pospravljala po kuhinji...kar naenkrat pa reče MAMA in se zraven tako lepo smeji...mi je takoj zelo polepšal ta deževni dan. Saj vem da se verjetno še ne zaveda kaj pomeni ta beseda in jo je rekel, ker mu midva vsak dan pravima "reci ati, reci mami", ampak je bilo vseeno tako lepo slišat.

lep deževen dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
23.1.2007 11:19:07   
Anonimen
Nina166 zdaj boš pa ti verjetno rekla, da sem jaz nora user posted image , ampak tole je bilo tako lepo prebrat, da so se mi kar oči zarosile.
Ja, tole te tako pogreje pri srcu, vem. Naša je že večkrat tako posrečeno rekla mam, mam...ampak še ni bilo tisto tapravo. Pa mami vseeno upa da bo drugače kot pri tavečji ko je pela tale ati, ati, ati nonstop. user posted image  Mami pa ji ni zneslo tako hitro.user posted image
Ok, zdaj pa res kuhat, moji dve se igrata, jaz pa berem in berem in tele beljakovine v  Marušinem urinu mi ne gredo iz glave....no, sem vsaj malo pomirjena zdaj, ker niso kar vse povišane vrednosti kritične, je pa dobro vse skupaj raziskat. Tako da. Upam na najboljše, sem pa rada malo načitana glede tega, preden grem v ambulanto, da znam kaj vparašat. Pa še petletnici je fajn malo razložit kaj delajo itd. Tile že imajo sto in eno vprašanje. user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
23.1.2007 11:34:54   
nina166
bojka držim pesti, da boste z Marušo vredu zrihtali. Verjamem, da ni nič resnega...mame pač večkrat kaj skrbi. Ko sem jaz začela brat post o razvojni me je skor zmešalo...pol pa se je izkazalo, da je naš lump čist vredu razvit. Pa po porodu je imel eno močno infekcijo in me je tud skor pobralo od skrbi, pa se je vse srečno izteklo. Tako da te čist razumem, da te skrbi. Boš vidla, da ne bo nič hudega. Eno user posted image za Marušo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......