|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 9:14:12   
muki1
Še nikoli v življenju jih nisem delala, pa bi prosila, naj mi katera opiše postopek.
Vem, da jih moraš oprati...potem pa user posted image

Tak fajn kakšen recept z omakco, bi prav prišel .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 9:25:56   
sašaš
Oooo, njami!user posted image

Očiščene prevreš v vodi (da se odprejo, zaprte so za stran). V velikem oz. širokem loncu na olju (jaz dam malo navadnega, malo olivnega) popražiš veliko česna in peteršilja, dodaš školjke, zaliješ z belim vinom (lahko tudi malo vode), dodaš malo soli ali začinke/vegete. Pustiš nekaj časa pokrito, občasno premešaš. Proti koncu posuješ z drobtinami in dobro premešaš.

Zraven pa veliko svežega, belega kruha za pomakanje. Fora je bolj v omakci. user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 9:53:02   
muki1
O hvala. Se pravi, v vrelo vodo samo toliko, da se jih večina odpre?

Kaj pa paradižnik, to je spet drug recept, ali lahko recimo pelate dam na pražen česen in peteršilj?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 10:05:34   
dulcinea
zdaj sem pa lačnauser posted image

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 10:10:27   
muki1
Dulči, v Sparu so v akciji user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 10:11:37   
sašaš
Ja, zavreš, da se odprejo in vodo odliješ.

Pelate lahko, saj original buzara je s paradižnikom. Ampak Mi2 delava vedno brez.

Dober tek! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 10:18:31   
baguSka
brez paradajza mora bit user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 10:54:07   
Maxica
Muki, Muki, a veš, da user posted image  ni priporočljivo školjke jestuser posted image ?!

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 11:15:13   
muki1
Ej, Maxica, saj se mi je nekaj zdelo, pa sem raje prezrla...... a misliš da bi bila katastrofa, če bi jih? Zakaj že ne? Res ne vem, samo za plesnive sirčke vem, da lahko bakterijo fasaš......

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 11:17:44   
Maxica
Pušenjak pravi:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=17498&t=17491

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 11:46:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, Muki, a veš, da user posted image  ni priporočljivo školjke jestuser posted image ?!
¸

TO SEM TI TUDI JAZ HOTELA NAPISATI

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 13:02:15   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dulči, v Sparu so v akciji user posted image .


Čakam, da jih spet taščica pripravi. Jst jih še nism sama delala. Dns sm itak ričet jedla... njami

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako pripraviti dagnje?
12.7.2006 13:42:07   
muki1
Maxica, hvala da se brigaš zame, sem že odpovedala dragemu školjke. Bom že potrpela........ 

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?

Do prvega leta starosti. (42%)

1. do 2. leta. (42%)

2. do 3. leta. (5%)

3. do 5. leta. (5%)

Ko je postal/a šolar/ka. (0%)

Ko je postal/a najstnik/najstnica. (5%)


Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!