Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 12.7.2010 13:54:19
|
|
|
|
katrinka
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 12.7.2010 14:17:38
|
|
|
|
Masha_M
|
Katrinka, ti pa si pridna s temi seznamčki! Super si!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 12.7.2010 14:30:17
|
|
|
|
katrinka
|
ej ful hvala, gre zahvala moji pupi ki spi ze 2 uri pa mam cajt...bajta je pospravljena in visim na netu...sm hotla na podstreho po otroska oblacila pa je moj lestev skril k mi ne dovoli da grem gor...sej ma prav sam zdej moram pa cakat da pride iz sluzbe...mah...loh bi sla likat...sm mislila zvecer samo mogoče bi loh zdej...ma kok sm cudna
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 12.7.2010 20:38:02
|
|
|
|
pikizenc
|
katrinka super za novo stran, lahko se pa še doda, da smo zvedeli, da očitno dobimo . Madona, letos so pa sami fanti
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 12.7.2010 21:11:11
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc katrinka super za novo stran, lahko se pa še doda, da smo zvedeli, da očitno dobimo . Madona, letos so pa sami fanti sam res...k sm seznam popravljala sem to opazla...bodo punce mele vec izbire...hehe
< Sporočilo je popravil katrinka -- 12.7.2010 21:13:07 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 12.7.2010 21:54:34
|
|
|
|
petrca2507
|
Zadnje čase se bolj mal javljam, ker sem večinoma bolj v vodoravnem položaju. Zjutraj in dopoldan si še privoščom kak sprehod, potem je pa vročina tako neznosna, da najraje kar ležim v spalnici. Jutri imam po dolgem času pregled pri G in prvi CTG. Pa upam, da ne pozabim spet vzet vseh napotnic. Otroček v trebuščku se še vedno premika, čeprav se včasih čudim, kako mu/ji to uspeva, saj me že vse tišči. Ampak zgleda, da kar uživa.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 7:23:10
|
|
|
|
katrinka
|
anajrim - 13. smo..kako kaze petrca - hehe...ja zgleda da je se nekaj placa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 8:06:12
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka anajrim - 13. smo..kako kaze petrca - hehe...ja zgleda da je se nekaj placa anajrim zgleda čaka name, da bova šle skupaj in ena drugi delale družbo
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 8:26:52
|
|
|
|
anajrim
|
Novo juto nov dan... hehhee...Katrinka in Petrca...nič ne kaže...bomo videli... Grem likat...morda se pa kaj začne...to si jaz samo domišljam...grrr Imam pa danes en kup opravkov...likanje...potem je treba v Merkur...ob 15 pa je treba na airport po brata in nečake ker so bili en mesec na počitnicah v Ameriki...in danes res ni čas za v Rim...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 9:42:03
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Novo juto nov dan... hehhee...Katrinka in Petrca...nič ne kaže...bomo videli... Grem likat...morda se pa kaj začne...to si jaz samo domišljam...grrr Imam pa danes en kup opravkov...likanje...potem je treba v Merkur...ob 15 pa je treba na airport po brata in nečake ker so bili en mesec na počitnicah v Ameriki...in danes res ni čas za v Rim... a te niti cokoladni jezek ne more podkupiti...hehe, ja ti si si pa dala opravkov IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka anajrim - 13. smo..kako kaze petrca - hehe...ja zgleda da je se nekaj placa anajrim zgleda čaka name, da bova šle skupaj in ena drugi delale družbo o vsej vrjetnosti bo tako....hehe jaz imam pa danes pediatrinjo z malo mojo....bo za darilo cepkjenje dobila...obup
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 10:31:54
|
|
|
|
Masha_M
|
katrinka: Vse naj naj tvoji ta mlajši. Lepo praznujte in se cartajte! anajrim: Ti kar migaj. Danes se ti splača rodit. Čokoladni ježek le ni za zanemarit. petrca: A tebe tile buhteljčki na nogah tudi kaj bolijo al so samo smotani za videt? Nekatere baje zatekanje tudi zelo boli.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 11:40:13
|
|
|
|
petrca2507
|
Danes sem bila na pregledu in prvem CTG-ju, ki je risal lepo krivuljo. Popadki so, v urinu so neki proteini (če sm jo prav razumela), a kaj, ko so "vrata" še čist zaprta. Če bi bila vsaj malo odprta, bi me poslala v P. Tko me pa ne more in bomo čakali dalje, ampak ne dlje kot do 25.7. Je rekla, da me ne bo pustila čez rok. Je pa tale vročina neznosna. Ponoči sem šle okoli 2h zaspala. Z mojim sva se odločila, da najkasnej po prihodu iz P pobegneva na Jesenice, če se bodo nadaljevale take temperature. Gor je vsaj hladna hiša. Moja starša sta zdej že 2. teden gor in sta rekla, da je noter od 20 do 22 stopinj. masha...mene zatekanje nič ne boli. Samo če stresem noge, se čuti, kot da je mal preveč kože spodaj oz. se čutijo posebne vibracije.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 14:05:38
|
|
|
|
katrinka
|
petrca - ce loh gres pojdi na jesenice - pa se 20-22 dtopinj je idealno za novorojencka...sm ti kr fous k mi mamo vroce masha - hvala za cestitke... tako tako...za jezka se splaca potrudit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 19:43:13
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! Evo mene nazaj doma...totalno uničena...ampak nič ne kaže da bom dobila tega ježka... upam da ga dobim vseeno Mi pa danes kar zelo pogosto otrdeva trebuh in tudi boli malo...mopram začet na uro gledat na kolk minut je to Katrinka- - vse naj naj tvoji malčisi...koliko je pa stara??? Petrca - sem rekla da lepo po vrsti....da me nebi slučajno prehitela...vsaj sočasno mora biti Masha - jaz imam otečene gležnje in nart in ko plavam ali pa se dotikam bolj močno me kar boli tista napihnjenost
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 13.7.2010 21:52:17
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Petrca - sem rekla da lepo po vrsti....da me nebi slučajno prehitela...vsaj sočasno mora biti Sej te ubogam in pridno čakam.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 14.7.2010 7:22:49
|
|
|
|
katrinka
|
anajrim...hehe...vse za jezka...a niso rekl da maksimum do 15.pocakajo...pol dejansko bos dons ali jutr rodila a ne moja princeska je imela vceraj 1 leto...sej zato sm navijala za 13.7. - hehe danes mam pregled pri svoji g - skoz ziher bo uz,pol pa predvidevam da me bo poslala se zadnjic kri dat za toxo,k bom pa ze na unem koncu,se bom sla se za dekompresijo narocit...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 14.7.2010 8:14:31
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! jaz sedajle šibam v P na pregled ... ... zjutraj se mi zdi da mi je malo pplodvonice odteklo ali pa čep... mokre hlačke ter bela sluz...no ja bomo videli...grem se pokazat ker sem tako ali tako že 6 dni čez pdp...se prav veselim kaj bodo rekli upam da gremo rodit...tudi krče imam... tako punce moje...če se ne javim veste kje sem v Rimu Srečno vsem
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 14.7.2010 8:15:45
|
|
|
|
katrinka
|
o super...drzim pesti da rodis - da po porod hitr in brez tezav,sporoci ko bos loh
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 14.7.2010 8:35:44
|
|
|
|
petrca2507
|
anajrim...držim pesti, da je danes končno tvoj dan. Pri meni pa se je stanje malce umirilo. Tko da si očitno ne bova delali družbe v P.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 14.7.2010 8:58:35
|
|
|
|
Masha_M
|
Uf, anajrim, tudi jaz držim pesti, da končno le stisneš svojo štručko k sebi! Želim ti lep, miren in čim manj boleč porod!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 14.7.2010 10:02:48
|
|
|
|
pikizenc
|
anajrim jst tud držim pesti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?