|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   litozelezna posoda s pokrovko...
18.12.2012 14:41:13   
constanca

...je nasla svoje mesto v omari. In da tam ne ostane...

za kaj vse jo uporabljate. Ideje, da danes hitro sprobam.

Saj vem, da glih tak hud kunst ne more bit, ampak vec glav vec ve.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: litozelezna posoda s pokrovko...
18.12.2012 15:00:37   
malaMravljica
Te bom kar izkoristla za info, ker jaz jo imam ze hudo dolgo v planu, pa je sam plan, ker se mi zdi, da so tok drage. Imas tisto crno, ki je tok tezka in vecna ? Bi mi povedala cca ceno in znamko in ti imas ponev ali lonec? Ker jaz si zelim ponev, da bo za meso, ker imam v spominu, da tam se ne sprijema, mi gre teflon na zivce.
Hvala in lp

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.12.2012 15:29:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2012 21:18:07   
constanca

Moja je bila okol 50 evrckov in ni neka huda znamka (se vidi ze po ceni), ampak zgleda se vedno kvalitetna. Drugace so cene res navite. Za nekaj kar ne vem kako dobro uprabljat me je strah dat vec, ce po pravici povem. Ampak mi je pa menda celo leto uhajal pogled nanjo. V takih lepih rdecih odtenkih je. Pa sem rekla, ma kaj bi z Bozicno zvezdo..raje si dam to na pultuser posted image

Je pa posoda, ne ponev, ker bi rada tudi v pecici delala rizote oz. pilav al kako se ze rece. Pa se nekaj stvari imam v planu. Upam, da ne bomo zdaj okol Bozica lacni ali pa na kruhu pa marmeladi zaradi mojih poskusov. Moram sprobat, da vidmo kako to gre.

Ce ima katera se kaksno idejo, se pa se vedno priporocam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2012 6:40:25   
Hope2
Jaz jo imam in je super. http://cookware.lecreuset.com/cookware/content_International-Contact-Details_10151_-1_20002

V njej pa v bistvu kuham, pečem meso, večje kose, ki se počasi delajo, da so potem mehki ko putrček. Najprej na štedilniku v olju popečem iz vseh strani (kračo, pečenko, rebrca, puranje dele, večji kos govejega mesa, jagenjčka...), vzamem vem, dodam čebulo, česen, včasih kose zelenjave, začimbe (npr za curry ali masalo) zalijem z malo vina, zložim not meso in dam v pečico za počasno kuhanje.

Sem pa ugotovila, da se čas kuhanja bograča ali golaža precej zmanjša in okusi povečajo, zato tudi te stvari delam v pečici. Najprej ga skuham na štedilniku na hitro (ne čakam, da razpade čebula in da se meso zmehča), potem pa dam v pečico. Pride mi precej bolj mehko meso in okusno (v manj časa), kot prej 3 ure kuhanja na štedilniku.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2012 7:25:54   
chezAnA
Oj.
Kakih receptov ne bom dajala, bi samo omenila možnost nakupa. Precej enostavno in kar ugodno se jih da dobiti v Emovi industrijski prodajalni v Celju (nasproti Interspara). Tam prodajajo tiste, s kakšno napako (recimo v barvi) na kile, kar zadevo precej poceni. Splača se torej pogledati. Ok, kakšna ima res kakšno večjo napako, so pa res tudi take, kjer je samo na zunanji strani posode barva malo drugačna.
Če bo katera hodila okoli Celja:) Mi imamo kar nekaj te robe in praktično ne kuham v nobeni drugi posodi sploh.

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2012 21:48:58   
ronja
Največkrat za juhe, enolončnice, priloge,... sicer pa je zelo uporabna za vse vrste jedi, ki jih začneš na štedilniku in skončaš v pečici, ker nima nobenega ročaja, ki bi se stalil, itd...
Recimo fajn je pastirska pita ali vegi različica lečna pita, Ma, jaz delam not skoraj vse (zdaj, ko nisem noseča in jo lahko dvignem iz dna omarice, ne da bi dobila popadke pri temuser posted image )

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Gibi ploda
Alizee

Kdaj ste v prvi nosečnosti prvič začutile gibe ploda?

pred 20. tednom (65%)

v 20. tednu (17%)

v 21. tednu (10%)

v 22. tednu (4%)

v 23. tednu (2%)

kasneje (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!