Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: litozelezna posoda s pokrovko... 18.12.2012 15:00:37
|
|
|
|
malaMravljica
|
Te bom kar izkoristla za info, ker jaz jo imam ze hudo dolgo v planu, pa je sam plan, ker se mi zdi, da so tok drage. Imas tisto crno, ki je tok tezka in vecna ? Bi mi povedala cca ceno in znamko in ti imas ponev ali lonec? Ker jaz si zelim ponev, da bo za meso, ker imam v spominu, da tam se ne sprijema, mi gre teflon na zivce. Hvala in lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2012 15:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: litozelezna posoda s pokrovko... 18.12.2012 21:18:07
|
|
|
|
constanca
|
Moja je bila okol 50 evrckov in ni neka huda znamka (se vidi ze po ceni), ampak zgleda se vedno kvalitetna. Drugace so cene res navite. Za nekaj kar ne vem kako dobro uprabljat me je strah dat vec, ce po pravici povem. Ampak mi je pa menda celo leto uhajal pogled nanjo. V takih lepih rdecih odtenkih je. Pa sem rekla, ma kaj bi z Bozicno zvezdo..raje si dam to na pult Je pa posoda, ne ponev, ker bi rada tudi v pecici delala rizote oz. pilav al kako se ze rece. Pa se nekaj stvari imam v planu. Upam, da ne bomo zdaj okol Bozica lacni ali pa na kruhu pa marmeladi zaradi mojih poskusov. Moram sprobat, da vidmo kako to gre. Ce ima katera se kaksno idejo, se pa se vedno priporocam.
|
|
|
|
RE: litozelezna posoda s pokrovko... 19.12.2012 6:40:25
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz jo imam in je super. http://cookware.lecreuset.com/cookware/content_International-Contact-Details_10151_-1_20002 V njej pa v bistvu kuham, pečem meso, večje kose, ki se počasi delajo, da so potem mehki ko putrček. Najprej na štedilniku v olju popečem iz vseh strani (kračo, pečenko, rebrca, puranje dele, večji kos govejega mesa, jagenjčka...), vzamem vem, dodam čebulo, česen, včasih kose zelenjave, začimbe (npr za curry ali masalo) zalijem z malo vina, zložim not meso in dam v pečico za počasno kuhanje. Sem pa ugotovila, da se čas kuhanja bograča ali golaža precej zmanjša in okusi povečajo, zato tudi te stvari delam v pečici. Najprej ga skuham na štedilniku na hitro (ne čakam, da razpade čebula in da se meso zmehča), potem pa dam v pečico. Pride mi precej bolj mehko meso in okusno (v manj časa), kot prej 3 ure kuhanja na štedilniku.
|
|
|
|
RE: litozelezna posoda s pokrovko... 19.12.2012 7:25:54
|
|
|
|
chezAnA
|
Oj. Kakih receptov ne bom dajala, bi samo omenila možnost nakupa. Precej enostavno in kar ugodno se jih da dobiti v Emovi industrijski prodajalni v Celju (nasproti Interspara). Tam prodajajo tiste, s kakšno napako (recimo v barvi) na kile, kar zadevo precej poceni. Splača se torej pogledati. Ok, kakšna ima res kakšno večjo napako, so pa res tudi take, kjer je samo na zunanji strani posode barva malo drugačna. Če bo katera hodila okoli Celja:) Mi imamo kar nekaj te robe in praktično ne kuham v nobeni drugi posodi sploh.
|
|
|
|
RE: litozelezna posoda s pokrovko... 21.12.2012 21:48:58
|
|
|
|
ronja
|
Največkrat za juhe, enolončnice, priloge,... sicer pa je zelo uporabna za vse vrste jedi, ki jih začneš na štedilniku in skončaš v pečici, ker nima nobenega ročaja, ki bi se stalil, itd... Recimo fajn je pastirska pita ali vegi različica lečna pita, Ma, jaz delam not skoraj vse (zdaj, ko nisem noseča in jo lahko dvignem iz dna omarice, ne da bi dobila popadke pri tem )
_____________________________
http://vecna-optimistka.blogspot.com/
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?