|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   listnato testo
19.1.2008 20:45:35   
gumbek
kaj naj naredim iz njega tko na hitro?



_____________________________


Firbec sem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: listnato testo
19.1.2008 21:01:44   
pilar28
oj, premazi ga s sladkano skuto+ rozine in po vrhu kislo smetano, zavij, kot palačinko in daj pečt na 160 st.c.
Po želji premaži z stepenim jajčkom in dodaj mak:)user posted image
MMMMMM kako dobr, kdaj bo???
Pridem

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: listnato testo
19.1.2008 21:08:53   
MID
Razvaljaj testo na tanko,razreži na manjše kvadratke,na vsak kvadratek daj malo šunke in sira in zvij v rogljiček.Peci na peki papirju in jih pred peko namaži s stepenim jajcem.Nam je tale slan prigrizek zelo všeč.user posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: listnato testo
19.1.2008 21:11:14   
MID
Še to;ne pozabi konic rogljičev zavit navznoter,ker ti bo sir stekel ven.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: listnato testo
19.1.2008 21:13:03   
cmokec
Najprej ga odtajaj, nato pa ga razvaljaj. Kozarec naj ti bo merica, da izrežeš kroge. Nato na izsekan krog položiš 1/2 žličke marelične marmelade. Obod namaži z beljakom in prepogni. Beljak bo skupaj vezal dve plasti testa, a moraš po stiku pritisniti še z vilico, da se plasti sprimejo in se marmelada zapre. Nato pečeš na peki papirju par minut pri 180 stopinj in dobiš okusne marelične žepke. Pečene lahko povaljaš v mletem sladkorju, kateremu jaz dodam še vanilijev sladkor.

Lahko pa jutri v testo zaviješ zelenjavo in meso, pa imate narejeno kosilo. Recimo piščanca in blitvo, mleto meso in kislo zelje, goveje meso in por, ...

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: listnato testo
19.1.2008 21:22:04   
lelaval
Jaz sem ravno včerja kremđnite delala z njim. Njam - nič jih ni ostalo. user posted image Pa šamrole velikokrat delam - narežem na trakce, namažem z jajčko in  navijem na modelčke ter dam pečt. Potem pa jih napolnim s smetano. Ali pa nrežeš na trakce, vsakega posoliš in dodaš malo semen gor, ali pa mak - dobiš slano pecivo. U, pa še je receptov, pa se mi ne da pisat, ker si mi lušte naredila user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: listnato testo
20.1.2008 7:50:25   
gumbek
Cmokec danes bo po tvoje...user posted image user posted image user posted image

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: listnato testo
21.1.2008 8:35:43   
cmokec
A je uspelo?user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: listnato testo
21.1.2008 9:15:05   
daysi
Razvalaj testo, pomaži z jajčkom( lahko tudi olivno olje), nato čez potresi semena od bučk, sezama, lan, ... lahko malo soli, nareži poljubne oblike , v pekač daj peki papir, nanj položi razrezano testo in daj v pečico na 200. Če nimaš ventilacijske, daj pred pečenjem v pečico pol skodelice vode, ki pomaga pri tem, da testo bolj naraste.

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: listnato testo
21.1.2008 19:26:52   
gumbek
Cmokec odlično je blo sem jih naredila okoli 25 pa so vse takoj pojedli tako da bo treba ponoviti.

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...
Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: