|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lasanje- nujno
19.8.2007 10:33:57   
noe
A mogoče ve katera a moram najprej skuhat lasanje, ali jih kar nadevam v pekač?
Še je nisem sama delala na škatli pa tudi nič ne piše .user posted image
A jo zmehča kar omaka al kaj??
pomagite prosim, če ne bomo lačniuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lasanje- nujno
19.8.2007 10:36:15   
total
Jaz jih nič ne kuham,kr nadevamv pekač,sej se lepo speče.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lasanje- nujno
19.8.2007 10:41:11   
Spark
Jaz une suhe od barile ponavadi vržem v vrel slan krop za 2 min., samo da se malo zmehčajo. Samo moraš pazit, da se skupaj ne zalepijo. 

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lasanje- nujno
19.8.2007 10:47:04   
noe
ok hvala, bom dala kar suhe, sej bo neki omake od mesa pa bašamel
Hvala in lepo nedeljo, čeprav oblačno

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lasanje- nujno
19.8.2007 10:52:24   
Anonimen
Različne obstajajo - ene je treba prej skuhat, enih pa ni treba.

Drugače sem pa mislila, da te je kdo zlasal.user posted image

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lasanje- nujno
19.8.2007 11:30:30   
Pingvinčica
Jaz barilinih ne kuham. Sem mela pa enkrat ene od enega drugega proizvajalca pa jih nisem skuhala in so ble trde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lasanje- nujno
19.8.2007 13:27:22   
bamby
Po moje se ni za bat, da bi ostale trde, če naloženo lazanjo potem zaliješ z mlekom. Mleko izpari, lazanje se pa skuhajo in potem zapečejo. Lahko zaliješ samo napol z mlekom, pokriješ s folijo in po kake pol ure odkriješ in pečeš dalje.
Če imaš lazanje od Barille, potem jih ni potrebno kuhati. To piše tudi na škatli.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: lasanje- nujno
20.8.2007 17:01:33   
Anonimen
Jaz pa jih kar sama naredim iz jace in moke. Ker so sveže jih ni treba kuhati in nič komplicirati. Preprosto je zložit, daš kolikor plasti pač hočeš, pa še boljši občutek je, ker so domače. 

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: lasanje- nujno
21.8.2007 13:36:31   
honey
Jaz pa tudi Barilline kuham, ker enkrat jih nisem in so bile trde - pa sem dala in mesno omako in bešamel. Da se pa ne sprimejo skupaj, pa dam malo olja v slan krop in takoj, ko jih stresem na cedilo, prelijem z mrzlo vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: lasanje- nujno
21.8.2007 16:22:42   
mojsoncek
Odvisno kaksne kupim, delam pa vedno po navodilih iz embalaze. Ce so tiste, ki jih je potrebno prej skuhat, jih skuham, ce ne jih pa ne.

Barilline, ki jih ni potrebno kuhati, so super. Sem jo delala ravno prejsnjo nedeljo


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: lasanje- nujno
31.8.2007 14:43:59   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Različne obstajajo - ene je treba prej skuhat, enih pa ni treba.

Drugače sem pa mislila, da te je kdo zlasal.user posted image
user posted image ojej, sem šele danes vidla kaj sem napisala. Drugače  pa je bila lazanja odlična.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?