lasanje- nujno (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


noe -> lasanje- nujno (19.8.2007 10:33:57)

A mogoče ve katera a moram najprej skuhat lasanje, ali jih kar nadevam v pekač?
Še je nisem sama delala na škatli pa tudi nič ne piše .[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
A jo zmehča kar omaka al kaj??
pomagite prosim, če ne bomo lačni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




total -> RE: lasanje- nujno (19.8.2007 10:36:15)

Jaz jih nič ne kuham,kr nadevamv pekač,sej se lepo speče.




Spark -> RE: lasanje- nujno (19.8.2007 10:41:11)

Jaz une suhe od barile ponavadi vržem v vrel slan krop za 2 min., samo da se malo zmehčajo. Samo moraš pazit, da se skupaj ne zalepijo. 




noe -> RE: lasanje- nujno (19.8.2007 10:47:04)

ok hvala, bom dala kar suhe, sej bo neki omake od mesa pa bašamel
Hvala in lepo nedeljo, čeprav oblačno




Anonimen -> RE: lasanje- nujno (19.8.2007 10:52:24)

Različne obstajajo - ene je treba prej skuhat, enih pa ni treba.

Drugače sem pa mislila, da te je kdo zlasal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Pingvinčica -> RE: lasanje- nujno (19.8.2007 11:30:30)

Jaz barilinih ne kuham. Sem mela pa enkrat ene od enega drugega proizvajalca pa jih nisem skuhala in so ble trde.




bamby -> RE: lasanje- nujno (19.8.2007 13:27:22)

Po moje se ni za bat, da bi ostale trde, če naloženo lazanjo potem zaliješ z mlekom. Mleko izpari, lazanje se pa skuhajo in potem zapečejo. Lahko zaliješ samo napol z mlekom, pokriješ s folijo in po kake pol ure odkriješ in pečeš dalje.
Če imaš lazanje od Barille, potem jih ni potrebno kuhati. To piše tudi na škatli.




Anonimen -> RE: lasanje- nujno (20.8.2007 17:01:33)

Jaz pa jih kar sama naredim iz jace in moke. Ker so sveže jih ni treba kuhati in nič komplicirati. Preprosto je zložit, daš kolikor plasti pač hočeš, pa še boljši občutek je, ker so domače. 




honey -> RE: lasanje- nujno (21.8.2007 13:36:31)

Jaz pa tudi Barilline kuham, ker enkrat jih nisem in so bile trde - pa sem dala in mesno omako in bešamel. Da se pa ne sprimejo skupaj, pa dam malo olja v slan krop in takoj, ko jih stresem na cedilo, prelijem z mrzlo vodo.




mojsoncek -> RE: lasanje- nujno (21.8.2007 16:22:42)

Odvisno kaksne kupim, delam pa vedno po navodilih iz embalaze. Ce so tiste, ki jih je potrebno prej skuhat, jih skuham, ce ne jih pa ne.

Barilline, ki jih ni potrebno kuhati, so super. Sem jo delala ravno prejsnjo nedeljo




noe -> RE: lasanje- nujno (31.8.2007 14:43:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Različne obstajajo - ene je treba prej skuhat, enih pa ni treba.

Drugače sem pa mislila, da te je kdo zlasal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]ojej, sem šele danes vidla kaj sem napisala. Drugače  pa je bila lazanja odlična.




Stran: [1]