|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kurja juhica
4.1.2008 10:28:43   
Naja31
Kako se je skuha?

Nisem je še nikoli, pa sem si jo full zaželela.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:30:48   
Enolla
Enako kot goveja.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:31:24   
natasaom
isto kot govejo-sam jest dam malo več zelenjave pa brez kože,ker je pol preveč mastna user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:37:45   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

isto kot govejo-sam jest dam malo več zelenjave pa brez kože,ker je pol preveč mastna user posted image


To lahko popraviš tako, da ko je juha kuhana popivnaš po vrhu maščobo s pomočjo kakšne krpe - najboljša je taka tkanina iz katere delajo plenice ali pa s pomočjo kuhinjskih brisač. 

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:37:48   
TIA22
kaj pa če ne zna goveje skuhati?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:57:59   
Naja31
Tia ima prav.
Tudi goveje nisem še nikoli skuhala.

A gre tako:
kurje meso (a je lahko piščančje?) dam v vodo (mrzlo ali vrelo?), solim, dam zelenjavo za juho in se kuha (koliko časa pa?). A dam zelenjavo kaj kasneje not, ker po moji (nekuharski) logiki, se bo zelenjava razkuhala preden bo meso kuhano?

no, kot vidite o kuhanju nimam pojma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kurja juhica
4.1.2008 11:05:09   
Enolla
Naja oprosti - sem res sklepala, da samo kurje nisi še nikoli skuhala. Pa ni nič težkega. Kokošje meso ali tudi piščančje je še prej kuhano, daš v lonec z mrzlo vodo in dodaš zelenjavo in soliš (katera gre noter pošpegaj dol k lari in goveji juhi) ter to kuhaj na močnem ognju dokler ne zavre in nato zmanjšaj ogenj do zmernega vretja dokler ni meso kuhano - pač malo poskusiš . Jaz običajno sicer kuham juho v ekonom loncu - pol ure piskanja za govejo, 15 minut za kokošjo. Če kuhaš v navadnjem bo najbrž čas kuhana cca 2 h.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kurja juhica
4.1.2008 11:49:51   
mojsoncek
Sestavine:
- piscancje prsi v kosu
- korenje
- cvetaca
- paradiznik
- zelena
- na plosci popecena cebula v kosu (oz. razrezana na pol, da se lahko popece)
- sol (dodam bolj proti koncu)
- poper v zrnu
- zafranika
- petersilj

Kuham pa kaksne dve uri...


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kurja juhica
4.1.2008 22:44:39   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

kaj pa če ne zna goveje skuhati?


Potem si pa tale link poglej.user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......