|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuharske knjige
28.12.2008 19:29:04   
tanjusi
Na tej temi vas je več kuharic, pa bom še tu vprašala.Katero kuharsko knjigo uporabljate , ker bi si nekaj kupla pa ne vem katero.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuharske knjige
28.12.2008 19:35:25   
Anonimen
Meni je zelo dobra kuharska knjiga Ivana Ivačiča, pa knjige sestre Vandeline in Nikoline.

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 20:09:43   
Felicita
Osnovna kuharija, knjiga sestre Felicite Kalinšek pa še neka 'kuharica' ki ima črno naslovnico pa neko zelenjavo gor narisano (ne vem avtorja). aja, pa kombiniram potem še z recepti s KulSlo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2008 20:23:04   
blaža
Od sestre Vendeline in iz kul slo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2008 1:16:53   
Tanja55
Najraje imam kuharco sestre Vendeline (Slovenska meščanska kuhinja). Tudi njena o pecivu (Pecivo s. Vendeline) je super, krasna navodila in vse kar sem do sedaj naredila je uspelo. Pa se dobro je blo. Mislim pa da so vse knjige razprodaneuser posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2008 11:09:55   
MTFP
Tudi meni je Vandalina super.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2009 18:30:47   
Eca
Za "stare in tradicionalne" jedi in osnove je meni kuharska knjiga od Ivana Ivačiča (imam izdajo iz leta 1974 ali nekaj takegauser posted image ), za novejše kuharske podvige pa nekaj knjig od Jamie Oliverja (Srečna kuhinja in Kuhinja do nazga - te dve največ uporabljam, imam jih sicer še več), pa Zelenjavne jedi (lani kupljena pri Svetu knjige, neka klubska izdaja - zelo uporabna). Sicer imam še en kup drugih kuharc -od sredozemske, mehiške.....ampak te ne uporablja tako pogosto. Sestro Vendelino in ostalo kampanijo ima moja mama....meni ne "potegne".
Razglej se malo po knjigarni po teh knjigah. Meni se zdi pomembno to, da so sestavine v receptih tudi pri nas kupljive in da ni to neka eksotika. Pa da so recepti preprosto napisani, pa da je je cenovno in časovno opredeljen recept.

Lp in dober nakup!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2009 9:49:49   
mala zirafa
Jaz pa z vendelino nisem preveč zadovoljna.sem jo dobila za darilo.Moja mama ima slovensko kuharico in mi je dosti bolj všeč.Kaj pa od J. Oliverja?Kakšna mnenja imate?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!