kuharske knjige (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

tanjusi -> kuharske knjige (28.12.2008 19:29:04)

Na tej temi vas je več kuharic, pa bom še tu vprašala.Katero kuharsko knjigo uporabljate , ker bi si nekaj kupla pa ne vem katero.

Anonimen -> RE: kuharske knjige (28.12.2008 19:35:25)

Meni je zelo dobra kuharska knjiga Ivana Ivačiča, pa knjige sestre Vandeline in Nikoline.

Felicita -> RE: kuharske knjige (28.12.2008 20:09:43)

Osnovna kuharija, knjiga sestre Felicite Kalinšek pa še neka 'kuharica' ki ima črno naslovnico pa neko zelenjavo gor narisano (ne vem avtorja). aja, pa kombiniram potem še z recepti s KulSlo.

blaža -> RE: kuharske knjige (28.12.2008 20:23:04)

Od sestre Vendeline in iz kul slo.

Tanja55 -> RE: kuharske knjige (30.12.2008 1:16:53)

Najraje imam kuharco sestre Vendeline (Slovenska meščanska kuhinja). Tudi njena o pecivu (Pecivo s. Vendeline) je super, krasna navodila in vse kar sem do sedaj naredila je uspelo. Pa se dobro je blo. Mislim pa da so vse knjige razprodane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

MTFP -> RE: kuharske knjige (30.12.2008 11:09:55)

Tudi meni je Vandalina super.

Eca -> RE: kuharske knjige (1.1.2009 18:30:47)

Za "stare in tradicionalne" jedi in osnove je meni kuharska knjiga od Ivana Ivačiča (imam izdajo iz leta 1974 ali nekaj takega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), za novejše kuharske podvige pa nekaj knjig od Jamie Oliverja (Srečna kuhinja in Kuhinja do nazga - te dve največ uporabljam, imam jih sicer še več), pa Zelenjavne jedi (lani kupljena pri Svetu knjige, neka klubska izdaja - zelo uporabna). Sicer imam še en kup drugih kuharc -od sredozemske, mehiške.....ampak te ne uporablja tako pogosto. Sestro Vendelino in ostalo kampanijo ima moja mama....meni ne "potegne".
Razglej se malo po knjigarni po teh knjigah. Meni se zdi pomembno to, da so sestavine v receptih tudi pri nas kupljive in da ni to neka eksotika. Pa da so recepti preprosto napisani, pa da je je cenovno in časovno opredeljen recept.

Lp in dober nakup!

Eca

mala zirafa -> RE: kuharske knjige (4.1.2009 9:49:49)

Jaz pa z vendelino nisem preveč zadovoljna.sem jo dobila za darilo.Moja mama ima slovensko kuharico in mi je dosti bolj všeč.Kaj pa od J. Oliverja?Kakšna mnenja imate?

Stran: [1]