|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhanje med tednom
16.4.2007 17:28:12   
lolita_0
Živijo,
zanima me kaj in kako kuhate med tednom (razen testenin), da je kosilo oziroma večerja raznovrsta in pripravljena v pol ure?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhanje med tednom
16.4.2007 17:31:05   
Anonimen
Običajno ne kuham ker oba jeva v službi. Če pa že imam pa dosti na zalogi v skrinji. Čez vikend ko kuham skuham večjo količino in dam zamrznit. Drugače pa kakšna rižota je tudi kar dost hitro narejena. Jaz imam ful rada pire, špinačo pa sojine zrezke.
Včasih naredim njoke z zelenjavo in piščancem v smetanovi omaki.
Sedaj ko je toplo pa bodo na jedilniku raznorazne solate, sadne kupe, kuhana zelenjava in zrezek.....
Aja pa tortilje tudi dostikrat jeva, z raznoraznimi nadevi. Je tudi narejeno v pol ure. Pa bagetke z raznoraznimi nadevi....

(odgovor članu lolita_0)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kuhanje med tednom
16.4.2007 17:36:31   
Anonimen
Kakšno zelenjavno juho+palačinke, paniran sir pa solata, testenine, rižota, pizza, pire krompir+bučke v omaki ali pa špinača

< Sporočilo je popravil ninny -- 16.4.2007 17:45:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kuhanje med tednom
16.4.2007 17:37:43   
Anonimen
Jas ko sem hodila v službo sem vedno prejšnji dan pripravila kaj, kakšen segedinar, filano papriko, pasulj itd..
Ali pa recimo meso prepražila prejšnji dan in drugi dan do konca naredila(goveje, ker rabi več časa kuhanja).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kuhanje med tednom
16.4.2007 18:34:55   
2 Sraki
Jest mam večino stvari kuhanih v pol ure. Kuham namreč z ekonom loncem in je stvar ekspresno hitro skuhanih. Včasih mi je žal, da ne reskiram in si ne kupim še enega, ker potem bi bilo pa kosilo narejeno v 15 minutah user posted image user posted image user posted image . No to ravno ne gre, je pa res da je ekonom lonec zakonuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lolita_0)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kuhanje med tednom
16.4.2007 18:52:38   
Strawberrie Cherrie
- paniran oslič, tudi škarpena, paniran sir, piščanec
- pire krompir + špinača + jajček
- zelenjavna juhica + nutela palačinke
- v pečici pečen krompir + solata
- riž + piščanec v naravni ali smetanovi omaki + solata
- rižev narastek + kompot
- skutine palačinke + kompot
- kuhan riž + postrv
- špageti carbonara, bolonese, s tuno, feferoni, kaprami - svašta od testenin
- svinjska ribica v smetanovi omaki + pire krompir
- srčki v omaki + pire krompir
- moj ima ful rad pražena jetrca + pražen krompir
- pizza
- bučke v omaki
- njoki z gorgonzolo, včasih tudi orehi
- cordon blue + pomfi

--------------------------------------


< Sporočilo je popravil london_paris -- 16.4.2007 18:53:05 >

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kuhanje med tednom
16.4.2007 18:55:51   
Anonimen
najraj nč :)

(odgovor članu lolita_0)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kuhanje med tednom
16.4.2007 22:36:04   
saving
Jaz si včasih skrajšam čas kuhanja tako, da kaj "recikliram". Npr. pašta+bolonjska omaka, pa narediš 2x več omake in čez 2 dni polnjene bučke z omako. Ali pa skuhaš juho in naslednji dan porabiš meso iz juhe v solati (čebulca pa to user posted image ). Ribe so zelo hitro skuhane, v 1/2 ure spečeš 1 kg veliko ribo za šalo. Rižota vzame kakih 40 minut, narediš pa lahko čuda različnih. Pašte vzamejo kakih 30 minut, skupaj z omako. Drugače pa med tednom mi ene 3x resno kuhamo, 2x pa nekaj bolj zmutimo (kakšen gres, suha večerja, malo bolj ornk solata...). Saj v končni fazi ni taka katastrofa, če daš na mizo polnozrnat kruh, poli salamo, pa kakšno surovo zelenjavo (solata, narezan paradajz, korenček) in sadje, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
Kako pregnati alkoholnega mačka?
Nazdravljanje novemu letu pogosto prinese tudi nepovabljenega gosta - alkoholnega mačka. Še posebej, če smo se kot odgov...




fantek ali punčka?
petja75

Če bi lahko imeli samo enega otroka in bi lahko izbrali spol, bi raje imeli fantka ali punčko?

fantek (35%)

punčka (65%)


Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!