saving -> RE: kuhanje med tednom (16.4.2007 22:36:04)
|
Jaz si včasih skrajšam čas kuhanja tako, da kaj "recikliram". Npr. pašta+bolonjska omaka, pa narediš 2x več omake in čez 2 dni polnjene bučke z omako. Ali pa skuhaš juho in naslednji dan porabiš meso iz juhe v solati (čebulca pa to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Ribe so zelo hitro skuhane, v 1/2 ure spečeš 1 kg veliko ribo za šalo. Rižota vzame kakih 40 minut, narediš pa lahko čuda različnih. Pašte vzamejo kakih 30 minut, skupaj z omako. Drugače pa med tednom mi ene 3x resno kuhamo, 2x pa nekaj bolj zmutimo (kakšen gres, suha večerja, malo bolj ornk solata...). Saj v končni fazi ni taka katastrofa, če daš na mizo polnozrnat kruh, poli salamo, pa kakšno surovo zelenjavo (solata, narezan paradajz, korenček) in sadje, a ne?
|
|
|
|