|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krompir
18.12.2012 11:42:15   
mini86
ponavadi ga pač spečemo v pečici in to je to..seveda je ob toliko založeni mizi bolj kot usput priloga ampak vseeno..


kaj bi mu letos dodala da bi blo malo drugače ni bi bil res božanskiuser posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.12.2012 15:51:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krompir
18.12.2012 21:20:52   
constanca


Jaz ga v pecici najraje naredim tako, da ga narezem na kolutke, zalijem s smetano in mlekom plus poper, sol, muskat. Pa pustim, da se lepo cmazi tam notri na toplem. Malo pred koncem pa se potresem gor nariban trd sir, da samo malo hrustice nardi.

Redi, ampak za praznike lahkouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krompir
18.12.2012 21:27:27   
m_o_i
narezan na kocke v posodi, v katero dam en spric olivnega olja, malo curry-ja, zlicko rdece paprike, kaksen origano/provansalske zacimbe/bazilika/you name it
(nikoli ni isti, ker zacimbe-razen paprike in curry-ja dajem po navdihu)

vse skupaj premesam, pustim kakih 10 min v posodi, da se zmarinirauser posted image in dam v pekac(na peki papir)
cca. 10 min pred koncem pecenja posujem z naribanim sirom(lahko tudi parmezan, ampak jaz ponavadi edamca/ementalerja naribam)

se nisem dobila pripombuser posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krompir
18.12.2012 21:29:37   
Paštetka
Na 3/4 ga skuhaš, potem pa daš v pečico in na hitro spečeš. Po rhu potreseš zelišča in grobo mleto sol.

Čips, ki ga lahko skombiniraš z zelenjavnim čipsom,

Cel neolupljen krompir na 3/4 skuhaš. Potem ga prerežeš na pol, malo izdolbeš in napolniš z bolognese omako, po vrhu potreseš sir in vse skupaj v pečici na hitro spečeš. Krompir oviješ v slanino in ga spečeš.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?