|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kremni sir
11.3.2014 16:18:03   
mini86
če v receptu piše nesoljeni kremni sir, kerga pol to mislijo..nisem še nikol delala s tem in nimam pojma..

pa če za kremo piše
250g kremnega sira
50g masla
125g sladkorja

a stopiš maslo al ne..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kremni sir
12.3.2014 19:41:02   
PinaNina
''Filadelfija '' in podobni, kremni namaz za kruh brez dodatkov (paprike, zelišč, česna....).

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kremni sir
13.3.2014 14:04:31   
juniorka
Mascarpone. Jaz ne poznam nobenega drugega, ki ni soljen... Ce pa katera, pa naj napise, bi mi pomagalo ceneje tiramisu naredit, lol

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kremni sir
13.3.2014 14:12:47   
Paštetka
Z mascarponejem ne boš zgrešila

Maslo se da ponavadi zmehčano. Pomeni, da ga nekje 2 uri pustiš na pultu in potem zmiksaš, da je penasto ali kar boš že delala :))

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 13.3.2014 14:15:45 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kremni sir
13.3.2014 14:21:05   
LittleSun
Marcarpone dobiš v lidlu ali hoferju dokaj ugodno.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kremni sir
13.3.2014 14:47:45   
mateyka
ricotta sir?

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kremni sir
13.3.2014 15:00:22   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ricotta sir?


Ne. Ricotta ni mazava, kremna. Riccota je naša sirarska (albuminska skuta), daleč od mascarponeja, filadelfije

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kremni sir
13.3.2014 15:44:58   
mateyka
malo off topic;
filadelfija - men ni jasno a to jo res dajejo na cheese cake? ker meni je filadelfija slana, in men je to čist čudno, da bi dal gor..

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kremni sir
13.3.2014 15:50:51   
mateyka
btw, a se mascarpone lahko peče? ricotta se, za mascarpone pa se mi nekak čudno sliši.. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kremni sir
13.3.2014 16:30:23   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

malo off topic;
filadelfija - men ni jasno a to jo res dajejo na cheese cake? ker meni je filadelfija slana, in men je to čist čudno, da bi dal gor..


ja, res. cheesecake tudi ni pretirano sladek in ima malo tistega slanega priokusa. Podobno kot ameriški chocolate chip cookies, kjer je sama masa za piškot skoraj bolj slana kot sladka. (je pa res, da gre zaradi tega notri še toliko več sladkorja - da se primerno ''uravnoteži'').

sicer je pa kremni sir philadelphia, v sloveniji pa še abc sir(ček) in pomoje Mu (bivši tamar), pa dukatela in kar je še podobnega. soljeni so pa bolj ali manj pomoje vsi, tako da je potem pač treba maso probat, da ni preslana oz. je dovolj sladka.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 13.3.2014 16:32:00 >


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kremni sir
13.3.2014 18:26:10   
Paštetka
Ja, lahko se peče mascarpone :)

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kremni sir
13.3.2014 18:34:22   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ja, lahko se peče mascarpone :)


all riiight! user posted image now we're talkin' - se bom lotila kakih eksperimentov s quichem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
14.3.2014 9:42:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kremni sir
14.3.2014 10:29:53   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
tile vsi siri so narejeni iz skute in kisle smetane z dodatkom soli.


potem pa raj to dvoje zmešam in sol vržem čez ramo za srečo (al kaj je že - hudiču v fris, ki ti kuka čez ramo in se hoče pentljat v tvojo kuho?).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kremni sir
14.3.2014 10:55:46   
RIJA*
jaz sem kupovala kremni sir od spar budget....nič slan...sem ga pa mešala potem še z mascarponejem in smetano, pa je bilo fantastično....s tem, da je ta veliko cenejši od filadelfije

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?