|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koruzni kruh
22.10.2013 11:32:29   
Izabelina
nikoli mi ne uspe... ostale pecem brez problema, ampak koruzni je pa vedno kej narobe: al se totalno drobi, da ga sploh narezat ne morm, al je cist zbit k podplat... vceri je se nekak ratal samo ima okus po kuhani moki (ne znam drugace opisat) skratka ni tak kot un lep majhen hlebcek iz trgovine...

na kulinariki je velik receptov, sam a ma ksna tazga, da ve da je stoprocenten?
al pa saj ksn nasvet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koruzni kruh
23.10.2013 21:24:56   
Izabelina
kaj je to a noben ne pece kruha doma? no sej je res lazje kupt... user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koruzni kruh
24.10.2013 22:28:09   
aknela123
kalbota prikliči.
jaz pečem rženi kruh po njegovem receptu (njami), za koruznega je tudi nekaj napisal, ampak še se nisem spravila koruznega pripravljat.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koruzni kruh
25.10.2013 16:17:03   
Matejusska

IZVIRNO SPOROČILO: aknela123

kalbota prikliči.
jaz pečem rženi kruh po njegovem receptu (njami), za koruznega je tudi nekaj napisal, ampak še se nisem spravila koruznega pripravljat.


Lahko prosim za recept? user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koruzni kruh
31.10.2013 11:26:59   
aknela123
Matejusska
v Google vtipkajte Kalbov kruh in bo ven vrgel tisto stran na Ringaraji, kjer ima opisan postopek in recept :)

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koruzni kruh
31.10.2013 11:37:28   
Izabelina
o hvala, je tut za koruzn kruh neki nasvetov...
kako bi pa kalbota sm priklical user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: koruzni kruh
31.10.2013 11:48:12   
mika
skratka ni tak kot un lep majhen hlebcek iz trgovine...


V hlebčku iz trgovine ni niti grama koruzne moke, ampak barvilo, pa malo moke posute po skorji . Pravi koruzni kruh je zbit, sicer odvisno koliko bele moke daš zraven. Jaz ga nikol nisem pekla, ga je pa moja babica in vem kako pravi koruzni kruh izgleda. Tako kot iz trgovine, ne user posted image ....Za recept se bom pozanimala.


(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: koruzni kruh
31.10.2013 15:41:04   
Tippi
Pri koruzni ali pa recimo rženi moki, je pravilo, da moraš dodati ful več vode kot v običajen kruh. hlebček pripravljen za vshajanje mora biti kar precej lepljiv. jaz koruzno, rženo, pirino, ali katero koli drugo moko, vedno mešam še z belo, ampak če pečem koruznega, moram vedno dodati več vode, kot sicer. in mi vedno lepo uspe. je pa res, da vaja dela mojstra in da sem rabila kar lepo kilometrino, da mi zdaj dobro rata user posted image

V kupljenih kruhkih je pa ogromno drugih sestavin, od ejev, do nevemšečesa user posted image  zato ti kupljen kruh zdrži tudi en teden in več, medtem ko domačega moraš kar hitro pojest, čeprav je itak tako dober, da gre za šalo, še preden bi uspel se 'postarat' user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: koruzni kruh
31.10.2013 15:54:33   
aknela123
dobro mika, no, vsemu hudemu navkljub, kar nam dandanes prodajajo, ti pa vendarle ne verjamem, da v kupljenem koruznem kruhu ni niti grama koruzne moke.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?