|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kompoti...
9.8.2007 10:40:21   
malecka
no dajte mi en dober recept za hruškov kompot. sem mal gledala pa se recepti tako razlikujejo, da ne vem po katerem naj delam.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kompoti...
9.8.2007 11:17:06   
Anonimen
Marelični kompot
Marelice (enako pa velja za breskve, hruške) olupimo tako, da jih damo v cedilo in jih za pet minut potopimo v vrelo vodo. Olupljene razpolovimo, odstranimo koščice, zložimo v prekuhane kozarce in zalijemo s prekuhanim ohlajenim sirupom. Na liter vode damo 25 -30 dag sladkorja, za litrski kozarec potrebujemo približno 3 dl sirupa. Kozarce trdno zapremo in kuhamo v pari 15 do 30 minut.
Ko tako vloženo sadje odpremo, ga porabimo oz. kozarec shranimo v hladilniku.
Ker je sedaj čas tudi za rabarbaro, velja opozorilo starejših domačinov, da rabarbara ni za majhne otroke

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2007 16:29:57   
malecka
kaj pa dišave...user posted image a kar brez ne vem?

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 21:32:20   
sonce in smeh
Jaz vlagam vse sadje tako, da ga ali olupim ali pa pač narežem na tanke rezine, jih zložim v kozarec, dodam 3 žlice sladkorja in jih zalijem z vodo skoz do roba, tako da je sadje pokrito. Potem pa jih zaprem in dam kuhat z kozarci vred, počakam da zavre, kuham 10 minut, poberem ven in obrnem na glavo. Vsi kompoti so superca in vsi kozarci mi držijo.

p.s. Neva a se ti ne zdi, da je 30 min malo predolgo za kuhat sadje? A ni potem čist mehko? Lp

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 ideje za zdrav dojenčkov zajtrk
Svojemu malemu jedcu pripravite doma pripravljen zajtrk iz ekoloških sestavin. Preverite tri odlične recepte, ki smo si ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: