|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koleraba
1.9.2007 11:23:56   
Nea_teja_
Mene pa zanima kaj vse kuhate iz rumene kolerabe in ce jot udi zmrznete in kako.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koleraba
1.9.2007 11:56:31   
Jessy
Jaz jo dam vedno v govejo juho, pa v zelenjavno juho. Največkrat jo narezano na kocke skuham v sopari, nato pa prepražim na malo masla in dodam kumino ter sol za začimbe. To jemo kot priloga k mesu.
Naredim pa tudi omako iz kolerabe. Skuham jo v slani vodi skoraj do mehkega, nato posebej v drugi posodi pripravim prežganje (čebula, moka, olje) dodam paradižnikov koncentrat in rdečo sladko mleto papriko, zalijem z primerno količino vode v kateri se je kuhala koleraba, začinim z lovorjevim listom, mleto kumino, dodam govejo jušno kocko in kolerabo. Kuham toliko časa, da se koleraba do konca zmehča. To potem jemo zraven pire krompirja.
In tu se naše čaranje s kolerabo konča.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koleraba
1.9.2007 12:33:34   
Nea_teja_
Ja sej pri nas jo tudi uporabljamo pri goveji juhi ali pa šari.Predvsem me pa zanima kako jo shranjjete čez zimo če katera ve ,ker se mi zdi da če jo dam v skrinjo rata taka vodena.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koleraba
1.9.2007 12:45:14   
Jessy
Jaz je nikoli nimam na zalogo, tako da teh težav nimam. Moja teta pa vem, da jo hrani kar v hladni kleti, kot krompir.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koleraba
1.9.2007 17:18:07   
mojsoncek
je bila pred kratkim odprta se ena tema, malo pokukaj

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1797106


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za prigrizek na pustni dan
Da bo za pusta zabaven tudi jedilnik in da ne bo v trebuščkih obležal le pustni krof in ostale sladkarije, smo za vas pr...
Krhki flancati
Če ste se že najedli krofov, preizkusite še krhke flancate.




Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?