|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kokusove kroglice iz al. piškotov
18.4.2010 11:35:40   
čaki
ja rabim recept za kokusove kroglice z albertovimi piškoti. sem že vsepovsod iskala, pa ni nikjer piškotov omenjenih. to so tiste, kt pridejo z malo ruma. lahko se jih tud naredi z orehi, mislim da namesto kakava čokolada?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 11:41:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kokusove kroglice iz al. piškotov
18.4.2010 11:42:08   
Jessy
Jaz take kroglice delam od oka in čisto po svojem okusu.

Z mikserjem zmelješ piškote, če ga nimaš, pa zdrobiš z valjarjem v eni krpi. Streseš v skledo, dodaš kokosovo moko (fajn je, da je kokosa vpribližno toliko kot piškotov). Dodaš nekaj sladkorja, ene 2 vanilijeva sladkorja, nekaj ruma, grenkega kakava za barvo. V kozici segreješ nekaj mleka skoraj do vretja, vanj daš še nekaj koščkov masla, da se stopi. Nato pa priliješ toliko mleka, da dobiš ustrezno gosto zmes. Dolivaš po malem in sproti mešaš. Če se ti ponesereči, da si dodala preveč tekočine, dodaš še kokosovo moko ali piškote.
Nato oblikuješ kroglice, ki jih povaljaš še v kokosovi moki.

Jaz pri maslu in rumu ne šparam. Raje dam obojega več. Masla zato, da so kroglice potem bolj kompaktne, ko se ohladijo, ruma pa zaradi okusa samega.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2010 11:44:36   
Jessy
Seveda, če daš notri še kakšne mlete oreščke (mandeljni, orehi, lešniki...), so potem še boljše. Pri kroglicah res lahko praktično vse daš notri, kar ti srce poželi.

Enkrat sem naredila kroglice iz torte. Sem morala izrezati določeno obliko in so mi potem ostali koščki torte, vključno s kremo, ki je bila čokoladna. Sem vse skupaj zmešala v zmes, dodala še par stvari, da je bila masa bolj gosta. Ti povem, da tako dobrih kroglic še nikoli nisem jedla.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2010 12:24:12   
ZARA
Jessy s kakšnim mikserjem? A to uporabiš multipraktik al navadni mikser za stepanje smetane recimo? Pa hvala za super enostaven recept.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 12:36:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2010 14:34:37   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

ZARA, jaz dam piškote v vrečko za zamrzovanje in jih z valjarjem povaljam, da se zdrobijo. Najbolj enostavno.

Tko delam tud jaz.

Recept pa uporabim tale, super easy in vedno uspejo.

20 dag albert keksov
10 dag sladkorja v prahu
10 dag kokosove moke
10 dag čokolade v prahu
25 dag margarine
4 žlice ruma (če je za otroke, stisnem sok polovice pomaranče)

Lahko dodas se zlico nutelle, pride bolj rahla masa in se boljsi okus.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2010 16:51:02   
ZARA
Hvala obema!!

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2010 12:38:07   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jessy s kakšnim mikserjem? A to uporabiš multipraktik al navadni mikser za stepanje smetane recimo? Pa hvala za super enostaven recept.

Multipraktik varianta. Lahko tudi tisto posodico uporabiš, ki pride zraven paličnega mešalnika, v kateri je rezilo. Z metlicami ne bi šlo. Varianta je tudi vrečka in valjar, kot ti je Kind lady predlagala.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2010 8:30:24   
ZARA
Sem naredila krogle po receptu od Jessy. Super so ratale in super enostavno. Piškote sem zdrobila s tistim kladivom za meso.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?