|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kitajska hrana
13.8.2007 10:02:36   
sonček33
ideje za kitajsko harno doma v voku na hitro
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kitajska hrana
13.8.2007 10:07:46   
Anonimen
Jaz v voku najprej popečem koščke ali rezine piščanca,začinim z sojino omako, dodam papriko(rumeno, rdečo..), lahko tudi gobe(jaz jih ne k jih moj ne je), malo prepražim, dolijem vodo in začimbe(kupim kitajske začimbe, ki vsebujejo kalčke ipd.) in kuham toliko časa kot piše na začimbah. Zraven naredim riž.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kitajska hrana
13.8.2007 10:07:58   
mojsoncek
Jaz ponavadi naredim piscancka narezanega na manjse koscke v sojini omaki in mesanico zmrznjene kitajske zelenjave. Za prilogo naredim pa kus kus (ki je tudi narejen 1-2-3).

Kaj drugega se pa se niti nisem lotila user posted image ... upam pa,da se bom...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 13.8.2007 10:13:15 >


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kitajska hrana
13.8.2007 10:39:08   
Anonimen
Sojina omaka?? user posted image user posted image Kje v Šparu pa lahko to najdem?? 

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kitajska hrana
13.8.2007 10:54:35   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Sojina omaka?? user posted image user posted image Kje v Šparu pa lahko to najdem?? 


Tam kjer imajo kjer imajo kitajsko, mehisko in drugo "tujo" hrano


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kitajska hrana
14.8.2007 13:24:33   
bamby
Jaz prkticiram kitajsko hrano tudi z Uncle Ben`s omakami, ali pa eno omako iz vrečke Maggi, na kateri prav piše, da je za kitajsko hrano. Ni mi pa všeč od Kotany (tudi v vrečki).

Drugače pa je vsa zelenjava, na tanko narezana, odlična za pripravo Kitajskih jedi, še prej pa popečete na drobne in tanke koščke narezano meso (najboljša sta puran in piščanec). Za začimbo pa mora obvezno biti že omenjena sojina omaka. Najpogosteje je uporabljena svetla omaka, meni je pa skoraj bolj všeč temna, ker je gostejša in v rižu lažje ostane.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kitajska hrana
14.8.2007 14:21:36   
Jessy
Jaz se tudi večkrat lotim te zadevce. Najbolj mi je všeč puran v sladko kisli omaki. Puranji file narežem na tanjše rezine, povaljam v moki in ocvrem na vročem olju, da se zlato obarva. Poberem iz olja in dam na servietke, da se odcedi. Takrat vzamem Oncle Bens omako (sladko-kisla), jo prevrem, nato pa dodam popečene koščke mesa in pustim še ca 2 minuti, da se navzame okusa. Za zraven skuham jasminov riž.

Druga varianta je, da puranje ali piščančje meso narežem na trakove in mariniram v žlici sojine omake. Močno segrejem vok in na žlici olja popečem meso, nato pa ga vzamem ven in dam na toplo. Nato dam v vok na tanko narezan por (celoten beli del in še malo zelenega), nekaj rdeče, rumene in zelene paprike. Malo posolim in med stalnim mešanjem pečem le toliko časa, da malce oveni. Takrat dodam pečeno meso, premešam in ponudim zraven jasminovega riža ali rezancev ali kuskusa.

Večkrat se poslužujem že omenjene omake Maggy iz vrečke. Za to omako tudi izberem enega od zgornjih načinov priprave mesa (ali ocvrto ali pečeno), omako skuham po navodilu, vmešam meso in omako ter pojemo skupaj z rižem ali rezanci.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kitajska hrana
14.8.2007 23:00:39   
eya
Uh, enkrat mi je ena rrjevka napisala, da mi sporoči recept za mongolsko meso-to bi pa res rada znala naredit, ker mi je ful dobro. A zna katera?

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kitajska hrana
14.8.2007 23:53:59   
Jessy
Eya, jaz nisem niti slišala za to, tako da ne vem niti kak zgleda. user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kitajska hrana
15.8.2007 0:11:09   
eya
Jaz to jem včasih v kitajskih restavracijah, je pa goveje ali piščančje meso v omaki, s porom... Samo ne vem, kakšne začimbe in dodatke vse dajo..je pa res ful dobro.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?