Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kot že naslov teme pove, me zanima, katero olje uporabljate za vsakdanjo pripravo hrane? Veliko se govori o tem, kako rafinirano rastlinsko olje ni zdravo.
Jaz trenutno uporabljam mešanico rafiniranega oljčnega olja in deviških oljčnih olj. Kaj pa ve?
Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Domače olivno, bučno olje -za solate. Za kuhanje- olivno primerno za kuhanje in peko, kokosova mast. Za cvrtje- pa samo olje namenjeno prav za cvrtje, kokosova mast
Večinoma deviško olivno. za kako kitajsko včasih arašidovo za praženje in sezamovo za okus, na koncu jedi. Za solato bučno in olivno. Za cvrtje, kadar že cvremo pa navadno olje za cvrtje (sončnično in arašidovo - mešanica).
Domače olivno za solate - ga ne segrevam. Dobim iz Grčije od nekoga ali pa od kolega, ki ima nasad oljk. Drugače pa kokosovo maslo ali olje. Nekaj časa pa sploh nisem uporabljala nič. Danes sem pa kupila keramično ponev za palačinke in se da palačionke spečt dobesedno brez olja, jaz sem samo na začetku namazala z minimalno kokosove maščobe.
Zrezke, npr. dunajske, ki jih sicer redko jemo, pečem na peki papirju v pečici. Tudi piščančje medaljone, sojine polpete ipd... Že mama jih je in so mi z oljem premastni in mi niso dobri, tako da sem navajena.