|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kar odšel
18.8.2006 14:59:06   
Anonimen
Prosim vas za psihično pomoč in vaš nasvet za naprej. Zgodilo se je čez noč, da se mi je najdražji odselil in me pustil samo. Mislila se, da me bo kap. Pridem domov in prazne omare itd. Njegovo pojasnilo je bilo, da nič več ne čuti do mene. Meni se bo zmešalo, čisto sem na koncu, zapiram se vase, cel dal čepin v sobi in jokam. Kaj naj naredim, pozabiti ga ne morem. Sedaj je od tega pol leta. Prosim pomagajte mi. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 15:01:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kar odšel
18.8.2006 15:12:04   
jasnika
Draga anonimna, pišeš da je od tega pol leta, ZAČNI ŽE ENKRAT ŽIVETI IN POZABI, nimaš druge izbire, očitno te pa niti malo ni imel rad če je to tako na hitro in z lahkoto opravil.
Pa ne se zapirat vase ker bo vedno huje, raje idi ven v naravo, v družbo, VERJEMI SO ŠE BOLJŠI, LEPŠI OD TVOJEGA BIVŠEGA.

NIKAR GA NE OBJOKUJ IN SE SMILI SAMA SEBI, ker takšne te niti ne bo htel noben drug fant!!!!!!

LEPO SE SPRAVI K SEBIuser posted image user posted image user posted image user posted image
DAJ BIVŠEMU POKAZAT KAJ JE ZAMUDIL

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2006 15:15:24   
GATA
Sama veš, da ti čepenje v sobi ne bo nič pomagalo. Tudi jok ne. Enostavno moraš živeti naprej, iti med ljudi, v družbo. Pozabila ga ne boš in to niti ne pričakuj. Vem sesul se ti je svet in vem kako zna to boleti, ko user posted image .  Zdravilo: pogovori se, da se "spucaš", verjemi pomaga, poskušaj obrniti list v življenju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2006 15:38:45   
total
Ne zapri se vase,glavo gor življenje gre naprej z njim ali brez njega.Kaj boš zdaj osamevaal,pejt ven med ljudmi,se pogovarjaj,ukvarjaj se s čim,tako boš pozabila na svoje srčne težave,življenje je prekratko,da se boš za nekoga tako sekirala če te je pustil,naj ti posije sonček,srečnouser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2006 15:44:48   
FERBEC
pol leta ... uf .... tko ti povem
Če se je da, se začneš ukvarjati sama s sabo. Preštudiraj, preuči situacije, ki bi bile najboljše zate.
Vem težko je ko vsi vedno znova in znova ponavljajo čas bo naredil svoje. GRRRRR Sovražim take izjave .... ampak sčasoma res naredi svoje .... je pa najbolj zoprno ko se znajdeš v začaranem krogu ... se umiriš in potem ko strela z jasnega kabum spet misel na njo ... te zvije .... ampak .... hehehehe glej z odprtimi očmi ko hodiš po cesti. Verjemi mi našel se bo nekdo ki te bo znal ljubiti .... .

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2006 15:56:28   
Anonimen
Začni živeti življenje, namesto da objokuješ preteklost.

Pojdi v knjižnico, poišči nekaj knjig, preberi jih, napiši kaj.
Speci torto, posadi rože in jih ljubeče zalij.
Pojdi v gozd in poglej skozi krošnje v nebo.
Ugasni televizijo in telefon in raje sanjaj. Zbudi domišljijo.

Življenje je mnogo mnogo več od nekega moškega. Če je on pravi, je zaradi njega življenje lepše. Ni pa moški celotno tvoje življenje.  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2006 17:22:28   
cukerček
Tudi meni se je to zgodilo na isti način, kar čez noč...ampak pol leta se mi pa kar doglo zdi da bi "žalovala" za nekom.  Ne zadržuj se doma, pojdi v družbo, preboli ga, ker je že preteklost. S tem da se zapiraš vase in si ves čas objokana ga ne boš dobila nazaj ampak le zamujaš lepe stvari in življenje gre mimo tebe brez da bi to opazla, mogoče pa bi že našla koga drugega če ne bi preveč hrepenela po preteklosti

Vsak konec je upanje in možnost za nov boljši začetek, tudi za tebe bo posijalo sonce, le dovoli mu da pride v tvoje srce..

srečno

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2006 17:37:31   
Marogica
ANonimna, najprej začni gledati njegov odnos kot negativno situacijo in se tudi spominjaj samo teh. Pozabi na lepe spomine, ker so mimo in so samo še preteklost. Ko boš ugotovila njegove negativne strani boš počasi ugotovila, zakaj nista bila za skupaj. Vse te si napiši na list papirja(bodi realna, ko jih pišeš) in jih večkrat na dan preberi. Mogoče ti bo pomagalo.

Kot drugo pa razmišljaj v tej smeri, da je ta veza pač adijo in da ta človek do tebe ne čuti ničesar, kar ti je tudi povedal. Torej, kaj pričakovati od človeka, ki ne goji podobnih čustev do tebe???? Nič-to je dejstvo.

Pa kot so že ostale napisale, ne zapiraj se med štiri stene, temveč pojdi enostavno ven, pa če je to najbolj bedast obisk daljnih znancev, obisk najbolj zdolgočasene razstave ali samo navaden sprehod.
Si kdaj razmišljala koliko rib plava v morju? Ne? Toliko fantov hodi po zemlji in ta pravi te čaka. Vendar ne med štirimi stenami. Torej pot pod noge, dol z RR-ja in poročaj kaj bolj vzpodbudnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2006 19:26:49   
srki
Sočustvujem s tabo in si predstavljam, kako ti je hudo, sploh ker se je zgodilo kar tako, čez noč, brez večjih pojasnil.

Kot so ti že predhodnice napisal, življenje je prelepo in verjetno si še mlada in škoda je zapraviti vse lepe dneve z mislijo na njega in s čepenjem v sobi in jokanjem.

Začni živeti ZDAJ, vsaka minuta bo izgubljena.

Boš videla, da se boš veliko bolje počutila, če boš spet tista "stara oseba", kot si bila prej. Pojdi ven, sprosti se, zamoti se s čim, ne misli nanj. Vem, da ti je težko in verjetno vsak trenutek misliš samo na to.

Želim ti vso srečo, ena user posted image  zate!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2006 21:26:39   
paris
Se popolnoma strinjam z Marogico! Na situacijo moraš pogledati z druge strani!  Sama sebi dopovej, kakšno srečo si imela, da je šel! Itak te ni bil vreden!  Že stokrat sem napisala, pa bom še stoprvič! Najprej se moraš ti ceniti in se imeti rada, potem pa te bodo lahko imeli radi tudi drugi, tako kot si zaslužiš! Postavi si merila, kakšnega moškega si želiš ( pa ne v vizualnem smislu- to je brez zveze), nežnega, zvestega.....in ne odstopi od tega! Verjami mi, da se bo enkrat zanesljivo pojavil pravi, ki te bo ljubil in spoštoval kot si zaslužiš! Preverjeno drži, govorim iz lastne izkušnje!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2006 21:59:42   
Gina
Se strinjam z marogico. Zavestno razmišljaj, kaj je bilo vse zanič v odnosu, pa kakšen prasec je bil, da je to naredil na tak način, pa da te ni ljubil. Veš, meni es je nekaj podobnega enkrat zgodilo. Jaz zaljubljena do ušes, on pa nekega dne pove, po treh letih, da ni bil nikoli zaljubljen vame. Pa vse znake je kazal, res, nihče ne bi rekel, da me nima zelo rad. Ne vem zakaj nisem tega prej opazila. Ampak kar je rekel je rekel, v vsakem primeru je že moral tako čutit. Jaz sem mu verjela. Tudi ti moraš svojemu bivšemu kar lepo verjet. Saj to ne pove nič o tebi, pove edino o njegovem okusu. Zakaj pa si ti zdaj tako zelo želiš njegove ljubezni? Zakaj ravno njegove? Brez veze, on je ni vreden, niti je ne moreš dobit. Tako je, amen. Sprejmi. Ali si morda dopoveduješ, da je njeogov okus vsesplošen in da si zdaj nevredna vsake ljubezni in da si zanič ali kaj podobnega?  Jaz ti povem, da njegov okus ni vsemogočen, niti ne pove nič o tebi. Nehaj se smislit sama sebi, pa se malo v roke vzemi. Zdaj te to blokira in ne vidiš zaradi tega ničesar lepega na tem svetu. Razmišljaš same neumnosti. Zavestno kontroliraj, da te neumnosti ustaviš, ko zaidejo v glavo. Vse je v glavi. Iluzija je, kar si dopoveduješ. Nič ni resnično.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2006 22:41:16   
Rožica I
  • Če z nekom živiš, bi človek pričakoval, da ti bo vsaj malo razložil, kam-kdaj-kako... je izginila, prenehala ljubezen z njegove strani- takrat morda lahko gledaš na vse skupaj malo bolj realistično. Takrat lahko ugotoviš, če te je ta človek sploh imel rad...user posted image
  • Če te nekdo zapusti, kot je tebe (da te totalno sesuje!), ti je, VERJEMI, napravil uslugo! Odprl ti je vrata v prihodnost, ti pa zdaj svobodno lahko dihaš na tem svetu... user posted image
  • Delaj na sebi: duhovno, duševno, fizično.. (npr.: joga, knjižnice, narava...)user posted image
  • Predvsem pa izjoči, izkriči, izvrži to bolečino do konca- naj traja, kolikor pač mora...user posted image (sama rabim 100 let, da pridem k sebi, ampak ko prebolim, sem 100x močnejša kot prej!)
  • In, ljubica, danes se lahko zgodi prelomnica v tvojem življenju.. user posted image

Lepo noč,     Rožica

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2006 23:47:25   
arabela*
draga anonimna,najprej ti povem da mi je zelo hudo za tebe.Vem kako je hudo to preživljat.Verjemi mi,da za vsakim dežjem vedno posije sonce.In tudi zate bo,le dovoliti moraš.moški,ki je to naredil,te ni bil niti malo vreden.Ni bil vreden tebe,ne tvoje ljubezni.Mogoče te je imel rad,ampak ne dovolj,da bi bila ti tista prava.Glede na to,kaj je storil,mu je čisto vseeno zate,za tvoje občutke,tvojo bolečino.Te k takemu moškemu res vleče?NIma smisla,ker on zdaj ve kaj se dogaja s teboj,pa se samo posmehuje.To je totalno nesramno,nesramno nasploh od nekoga,sploh pa od človeka,ki BI TE NAJ IMEL RAD.Sama laž.Delaj na sebi,spremeni se,zadihaj,dokaži mu da si ti boljša,močnejša.Kot pravi star pregovor:kar te ne ubije,te okrepi.  pa vso srečo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2006 9:35:17   
Anonimen
Z bivšim sva šla narazen(da zračunam...pred 8 meseci). Prva dva meseca sem mislila, da bom umrla. Bolj kot sem razmišljala, bolj sem ugotavljala, da ni dober človek. Zdaj se čudim, kako je možno, da tega nisem prej opazila. Ampak o.k., bila sem zaljubljena.
Pred 14 dnevi pa srečam nekoga...Vse je bilo zelo spontano in sva šla na kavo.Samo to.Od takrat ga nisem več videla. Najpomembnejše pri tej najini kavi je to, da sem VEDELA, da sem ozdravljena, odprta za druge moške(ne me narobe razumeti).
Tako, to je to. Tudi tebi se bo slej kot prej podobno zgodilo. Samo ne se smiliti sama sebi. Predvsem ne misliti, da je on edini. Zaslužiš si boljšega. Verjemi, tudi zate se bo našel pravi. JAZ VERJAMEM.

Srečno!!!!

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2006 11:12:38   
Anonimen
Poglej, moja mami je tako čez noč ostala sama, pa je bila poročena, z enim otrokom in drugim na poti.Pa je tudi čez noč skliznil, ne čuti do nje več nič, ima že drugo....Pa se je pobrala, se je morala, že zaradi dveh otrok....

Hvala bogu, da je tvoj tipson šel, boljše kot pa da bi še dalje živela v odnosu, kjer ti samo daješ in nič ne sprejemaš nazaj.

Resno ti svetujem da se zbaši iz sobe, vpiši se na kakšno jogo, fitnes, lončarstvo...nekaj kamor boš "morala" hodit in boš srečala druge ljudi.Pogovarjaj se s prijatelji, idi v kino, na kavo.....

In resno nehaj čepet v sobo!!!Pa kaj se ti tip res zdi vreden tega?Misliš, da on zdaj nekje premišljuje o tem, kako si ti boga in žalostna?Res nimaš čisto nič od tega.Raje se postavi na noge in mu pokaži, da ni vreden vsega tega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2006 11:50:27   
Anonimen
Punca, samopomilovanje ti nič ne koristi. Premlevanje in podoživljanje preteklosti tudi ne. Pol leta je dovolj dolga doba, da se nehaš smilit sama sebi in se postaviš na noge. Nisi ne prva, ne zadnja, ki jo je partner zapustil. Razmišljaj pozitivno in vzemi to kot pozitiven premik v tvojem življenju. Vsaka stvar je za nekaj dobra - tudi to, da te je tvoj bivši zapustil. Spoznala boš drugega, lahko tudi več njih, ki te bo/bodo imeli radi tako kot si. Zaključi to poglavje svojega življenja in se premakni naprej.
Zaradi enga pruser posted image  tipa ti pa res ni treba že pol leta čepeti doma in gledat kako življenje teče mimo tvojega okna. Daj no, spokaj ven. Življenje je ZUNAJ!
Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.8.2006 12:31:49   
BlankaT
Zelo dobro te razumem, morda predobro! Sem dala nekaj podobnega skupaj. Sem tudi jaz mislila, da se mi je podrl cel svet, kaj svet, celo vesolje. Sedaj pa vem, da ni bil pravi in sem prav srečna, da je takrat odšel.

Moj nasvet, pojdi ven v svet, začni uživati in ko boš najmanj pričakovala bo prišel pravi user posted image  (govorim iz lastnih izkušenj). 

Držim ti pesti, da bo čim prej posijalo sonce tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.8.2006 13:00:30   
Sita
S čepenjem doma in smiljenjem sami sebi ne boš rešila ničesar. Pojdi med ljudi, se ukvarjaj s športom ali kakšnim hobijem, da boš lažje prebrodila krizo. In zagotovo bo tudi zate kmalu posijalo sonce. In ne obremenjuj se s preteklostjo. Živi zdaj.
Vsaka stvar je za nekaj dobro. Nikoli ni vse tako črno kot je videti. Vsekakor je bolje, da se je to zgodilo zdaj, kot če bi že bila poročena ali celo imela otroka. Zdaj si prosta in lahko spoznaš nekoga, ki te bo resnično ljubil in s katerim boš srečna. Samo obupat nikar!

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.8.2006 21:27:55   
*Karmen*
Hja, pol leta je mimo, praviš? Žalovanja je bilo po moje dovolj. Bilo pa je potrebno, ker človek mora izjokati bolečino. Saj bolečina zaradi joka ne izgine, je pa manj boleča in bolj sprejemljiva. Zdaj pa bi bil čas, da počasi nehaš žalovati in greš naprej. Ni ti potrebno že danes zvečer oditi s prijateljicami na kakšno divjo zabavo, ker tega verjetno še ne zmoreš. Začni z majhnimi koraki. Skuhaj si kavo, jo spij na balkonu in zraven reši kakšno križanko. Pokliči le eno prijateljico in pojdita na sprehod v naravo. Za začetek začni z majhnimi in umirjenimi stvarmi, da se zopet vrneš v življenje. Težko je in prvič se bo najbrž kar treba brcniti v rit in se v to prisiliti. Drugič je že lažje, tretjič pa je že navada. Tako se boš počasi odrinila od dna. Kasneje pa pojdi s kako prijateljico na kavo v bife ali pa na kakšen daljši izlet. Naredi kakšen pižama party za tri osebe s katerimi se počutiš varno in lepo. Za začetek bodo takšne stvari dovolj. Vse ostalo pa potem pride samo od sebe. Le odriniti se moraš z nečim. Ni hudič, da ne bi spet kdaj mimo tebe prišla kakšna lepa moška zadnjica, na kateri bi si malo napasla oči. No, to pa bo znak, da si bolečino prebolela. Pa vso srečo!!!

< Sporočilo je popravil *Karmen* -- 19.8.2006 21:29:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.8.2006 23:42:02   
Anonimen
Čas ti bo pokazal ZAKAJ si trenutno sama. Dobro razmisli kaj si se naučila iz vsega tega in kaj ne boš v prihodnosti ponovila.Verjemi, da je čas na tvoji strani.Samo ne mislit, da nisi dovolj sama sebi. Ženske smo naučene, da vedno potrebujemo moškoga....žalostno. To ni res. Izkoristi ta čas v svojo korist in postani boljša, lepša, pametnejša.
Svet bo potem tvoj....in potem bo ta isti moški le pikica na globusu.

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.8.2006 23:46:27   
sneška_
kje je ta sreča da bi moj sam kar odšel Zdi mi se da bom najsrečna na svetu in bo res pikica in na globusu in v moji memoriji  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.8.2006 23:48:39   
Anonimen
Maja všeč mi je tvoj smisel za humoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.8.2006 23:49:54   
Anonimen
Oprosti, ne vem kaj mi je danes, prvo se je začelo z KARMEN, zdaj pa si me še ti nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.8.2006 23:50:23   
sneška_
veš nives zravan vaju res se smejim full ste mi dobre in zlate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?