Gina -> RE: kar odšel (18.8.2006 21:59:42)
|
Se strinjam z marogico. Zavestno razmišljaj, kaj je bilo vse zanič v odnosu, pa kakšen prasec je bil, da je to naredil na tak način, pa da te ni ljubil. Veš, meni es je nekaj podobnega enkrat zgodilo. Jaz zaljubljena do ušes, on pa nekega dne pove, po treh letih, da ni bil nikoli zaljubljen vame. Pa vse znake je kazal, res, nihče ne bi rekel, da me nima zelo rad. Ne vem zakaj nisem tega prej opazila. Ampak kar je rekel je rekel, v vsakem primeru je že moral tako čutit. Jaz sem mu verjela. Tudi ti moraš svojemu bivšemu kar lepo verjet. Saj to ne pove nič o tebi, pove edino o njegovem okusu. Zakaj pa si ti zdaj tako zelo želiš njegove ljubezni? Zakaj ravno njegove? Brez veze, on je ni vreden, niti je ne moreš dobit. Tako je, amen. Sprejmi. Ali si morda dopoveduješ, da je njeogov okus vsesplošen in da si zdaj nevredna vsake ljubezni in da si zanič ali kaj podobnega? Jaz ti povem, da njegov okus ni vsemogočen, niti ne pove nič o tebi. Nehaj se smislit sama sebi, pa se malo v roke vzemi. Zdaj te to blokira in ne vidiš zaradi tega ničesar lepega na tem svetu. Razmišljaš same neumnosti. Zavestno kontroliraj, da te neumnosti ustaviš, ko zaidejo v glavo. Vse je v glavi. Iluzija je, kar si dopoveduješ. Nič ni resnično.
|
|
|
|