Lana25
|
Vse to kar so ti druge napisale je bilo z dobrim namenom, da te potolažijo, da ti dajo vspodbudo, da ti pomagajo. Jaz ti bom napisala bolj realno. Možno je, da ga nikoli ne boš pozabila, da ti nikoli več nihče ne bo pomenil tako veliko, da nikoli več ne boš srečala človeka, ki bi ti vedel priti tako do srca kot ti je ta. Tudi to se dogaja, so ljudje, ki so sami, ki ostanejo sami vse življenje. Pa ne zato, ker bi se zapirali v sobe in se nihče nebi mogel zaljubiti v njih, ampak zato, ker se sami ne morejo več zaljubiti. So ljudje, ki se brez težav spet zaljubijo in so taki, ki se zelo težko ponovno. Pri meni je tudi bilo tako, da so vsi rekli, da bo prišlo še veliko drugih, boljših, pa da naj uživam ta čas. Pa uživam in čakam obljubljene prince. Ta čas sem že zamenjala par športnih dejavnosti, obiskala x žurk, šla na y pijač in res spoznala mnogo ljudi, boljših in slabših od bivšega, samo zaljubila se pa več nisem. Sedaj, ko kolegice povprašam kje hodi tale moj dragi obljubljeni, mi očitajo, da se ne trudim zadosti. Jaz pa pač nočem biti z nekom samo zato, da ne bom sama. Tebi pa želim več sreče in upam, da boš spoznala osebo, ki ti bo enako veliko pomenila kot ti je ta.