|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaneloni šunka-sir
20.2.2007 21:33:16   
corfu
Ker jih še nisem delala s šunko in sirom me prosim razsvetlite, kateri sir uporabite, salamo in sir naribate, zmešate...???

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaneloni šunka-sir
20.2.2007 21:39:15   
Anonimen
Jaz kupim pizza šunko narezano in   edamca (narezanega). Na sredino palačinke dam košček šunke in nato sir, zavijem, po potrebi prebodem z zobotrebcem, spaniram v moki, jajcu in drobtniha in spečem.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 22:39:56   
total
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ker jih še nisem delala s šunko in sirom me prosim razsvetlite, kateri sir uporabite, salamo in sir naribate, zmešate...???

Hvala

Glih zadnič sm delala,kupla sm tut pizza šunko,narezan sir v lističih ni važn kater,spekla palačinke dala šunko in sir in spanirala,dobro zelo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2007 23:04:03   
Jessy
Ko jih jaz delam, kupim Krasovo plečko pa Edamca. Na palačinko dam 2 rezini šunke in dve tanjši rezini sira (ga imamo radi). Zavijem, spaniram in ocvrem.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 7:01:30   
corfu
Punce, hvala. Jutri delam kanelone. Kaj ponudite poleg, tatarsko in ???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 9:09:58   
Mikica
Meni poleg paše krompirjeva solata, ker je pa naš malček ne mara preveč, včasih naredim pire krompir, pa gobovo omako zraven.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 9:46:17   
Jessy
Tudi jaz vedno naredim krompirjevo solato, včasih tudi pražen krompir. Omake ne delam, je pa dobra user posted image  .

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
Kako pregnati alkoholnega mačka?
Nazdravljanje novemu letu pogosto prinese tudi nepovabljenega gosta - alkoholnega mačka. Še posebej, če smo se kot odgov...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......