kaneloni šunka-sir (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

corfu -> kaneloni šunka-sir (20.2.2007 21:33:16)

Ker jih še nisem delala s šunko in sirom me prosim razsvetlite, kateri sir uporabite, salamo in sir naribate, zmešate...???

Hvala

Anonimen -> RE: kaneloni šunka-sir (20.2.2007 21:39:15)

Jaz kupim pizza šunko narezano in   edamca (narezanega). Na sredino palačinke dam košček šunke in nato sir, zavijem, po potrebi prebodem z zobotrebcem, spaniram v moki, jajcu in drobtniha in spečem.

total -> RE: kaneloni šunka-sir (20.2.2007 22:39:56)

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ker jih še nisem delala s šunko in sirom me prosim razsvetlite, kateri sir uporabite, salamo in sir naribate, zmešate...???

Hvala

Glih zadnič sm delala,kupla sm tut pizza šunko,narezan sir v lističih ni važn kater,spekla palačinke dala šunko in sir in spanirala,dobro zelo.

Jessy -> RE: kaneloni šunka-sir (20.2.2007 23:04:03)

Ko jih jaz delam, kupim Krasovo plečko pa Edamca. Na palačinko dam 2 rezini šunke in dve tanjši rezini sira (ga imamo radi). Zavijem, spaniram in ocvrem.

corfu -> RE: kaneloni šunka-sir (21.2.2007 7:01:30)

Punce, hvala. Jutri delam kanelone. Kaj ponudite poleg, tatarsko in ???

Mikica -> RE: kaneloni šunka-sir (21.2.2007 9:09:58)

Meni poleg paše krompirjeva solata, ker je pa naš malček ne mara preveč, včasih naredim pire krompir, pa gobovo omako zraven.

Jessy -> RE: kaneloni šunka-sir (21.2.2007 9:46:17)

Tudi jaz vedno naredim krompirjevo solato, včasih tudi pražen krompir. Omake ne delam, je pa dobra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Stran: [1]