Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zamrzniti češnjev paradižnik 2.8.2007 13:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz cele paradižnike zamrznem, vendar jih kasneje uporabim samo za župo (pozimi v govejo), včasih še za kako omako, za kake solate pa zmrznejn paradižnik glih ni al pa bo že ktera rekla
|
|
|
|
RE: kako zamrzniti češnjev paradižnik 2.8.2007 14:11:37
|
|
|
|
Anonimen
|
kake solate pa zmrznejn paradižnik glih ni al pa bo že ktera rekla Ma mislim,da ni več uporaben za solate,ko pa odtaljen je kot goba,zdrizast.
|
|
|
|
RE: kako zamrzniti češnjev paradižnik 2.8.2007 14:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kake solate pa zmrznejn paradižnik glih ni al pa bo že ktera rekla Ma mislim,da ni več uporaben za solate,ko pa odtaljen je kot goba,zdrizast. Sja zato ga pa najraj edam samo v župo, kjer ga itak ven poberem, še v omako ga ne maram, ker so vseeno pelati iz konzerve boljši. Če pa ti pozimi zmanjka, ap pride glih prav, vendar oblike nikoli ne obdrži
|
|
|
|
RE: kako zamrzniti češnjev paradižnik 2.8.2007 18:33:14
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kake solate pa zmrznejn paradižnik glih ni al pa bo že ktera rekla Ma mislim,da ni več uporaben za solate,ko pa odtaljen je kot goba,zdrizast. Sja zato ga pa najraj edam samo v župo, kjer ga itak ven poberem, še v omako ga ne maram, ker so vseeno pelati iz konzerve boljši. Če pa ti pozimi zmanjka, ap pride glih prav, vendar oblike nikoli ne obdrži Se strinjam z obema - raje ga vloži kot pommodori pelati ali pa če ga zmelješ in potem konzerviraš alla bagno maria.
|
|
RE: kako zamrzniti češnjev paradižnik 8.8.2007 11:32:48
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kake solate pa zmrznejn paradižnik glih ni al pa bo že ktera rekla Ma mislim,da ni več uporaben za solate,ko pa odtaljen je kot goba,zdrizast. Sja zato ga pa najraj edam samo v župo, kjer ga itak ven poberem, še v omako ga ne maram, ker so vseeno pelati iz konzerve boljši. Če pa ti pozimi zmanjka, ap pride glih prav, vendar oblike nikoli ne obdrži Se strinjam z obema - raje ga vloži kot pommodori pelati ali pa če ga zmelješ in potem konzerviraš alla bagno maria. No sej tale paradižnik bi biu samo za v omakce, ne za solato, to mi je jasno, da zgubi obliko. Je potrebno dodati kak konzervans za vlaganje?
|
|
|
|
RE: kako zamrzniti češnjev paradižnik 8.8.2007 11:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
zmrzneš lahko kr celga, vem da je moja mami neki blanširala najprej pa ga olupila potem šele dala zmrznt za vložit sem pa js samo prekuhala, pa mal posolila pa v vroče kozarce pa je blo. sam sem delala mezgo - paradajze sem zmixala drgač pa isto ti dođe :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?