Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? 25.5.2008 8:19:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino. Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven. Dober tek,
|
|
|
|
RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? 25.5.2008 9:02:36
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro, jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino. Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven. Dober tek, Jaz tudi tako delam, le da še k čebuli prepražim česen, pa dam samo 1 jajce in malo mleka. Piščanca pa nafilam v luknjo in še pod kožo na prsih, ter še tam ko so bedrce. Koža je potem ful bolj hrustljava. Rite ne šivam, ker mi nikoli nič ven ne pade
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.5.2008 9:03:30 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?