kako se polni piščanec z zelenjavo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Martina27 -> kako se polni piščanec z zelenjavo? (24.5.2008 23:45:17)

Pozdravček. Jaz bi pa za nedeljsko kosilo naredila pečenega piščančka. Zelo rada bi ga nafilala z zelenjavo ali pa z čim drugim. Mi lahko katera pove oz napiše postopek kako se to naredi.
Hvala ze vnaprej in lahko noč!

mama_milchy -> RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? (25.5.2008 8:19:06)

Jutro,

jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino.
Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven.

Dober tek,

Hope2 -> RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? (25.5.2008 9:02:36)

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino.
Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven.

Dober tek,

Jaz tudi tako delam, le da še k čebuli prepražim česen, pa dam samo 1 jajce in malo mleka. Piščanca pa nafilam v luknjo in še  pod kožo na prsih, ter še tam ko so bedrce. Koža je potem ful bolj hrustljava. Rite ne šivam, ker mi nikoli nič ven ne pade[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

noe -> RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? (25.5.2008 10:35:34)

Jaz naredim isto, le da dodam še mal kisle smetane v filo.Lahko pa že v to filo daš zelenjavo, gobe, men je ful všeč če je mal malancana not.

Stran: [1]