|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšna je sluz!
23.4.2009 18:50:56   
ljupka
Z možem načrtujeva tretjega otroka,približno že vem kako se tega lotit.1 aprila sem imela prvi dan zadnje user posted image ,od 8.4.do 17.4.sem imela plodne dneve in sva z možem vsak drugi danuser posted image .Zdaj mi je že par dni slabo,prsa me bolijo,križ,noge,utrujena sem zaspana.Edina stvar ,ki se je ne spomnem je sluz.Ponavadi je imam cel mesec ogromno,edino kar spreminja barvo in gostoto.Zdaj sem pa kar naenkrat suha,mogoče dvakrat na dan obrišem kepico goste sluzi,tukaj pa prebiram ,da ste vse imele veliko sluzi,nevem kaj si naj mislim?Iz ferbca sem naredila test,ampak je še prezgodaj in je bil negativen.Naslednja user posted image bi morala biti okoli 1.5.,nimam redne,zato ne vem točno.Mislite da bi lahko bilauser posted image ,čeprav nimam sluzi,ali je še prezgodaj?Prosim za odgovor res me zanima,prosim!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšna je sluz!
23.4.2009 19:20:40   
divans1
V času ovulacije je sluz prozorna in vlečljiva, ko pa je ovulacije konec, ni več vlečljiva, ampak postane motna, bela...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2009 19:31:39   
ljupka
Kaj pa ko ženska zanosi,kakšna je pa potem?Dvakrat na dan opazim,kepo,zelo gosto,bolj rumenkasto.Do sedaj še nisem imela take.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2009 20:15:07   
divans1
Ko ženska zanosi, je ponavadi prisoten beli tok.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2009 20:49:48   
Skye
Ko sem jaz zanosila, nisem imela prav nobenega izcedka, pa sem prej ponavadi pred M vedno imela beli tok.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2009 22:18:02   
ljupka
Hvala za odgovor,potem še opstaja upanje,da sem noseča ,to bomo ugotovili čez 10 dni,vsi komaj čakamo in se veselimo.Moja otročka komaj čakata ,da bo mami user posted image ,Jaka bo star 6 let ,Ana pa 3 leta .Včasih sta user posted image ,včasih pa user posted image user posted image ,toda sta moja sončka,in komaj čakam še enga in ona dva tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2009 22:21:07   
ljupka
Če ima katera še kakšne iskušnje z belim tokom lahko to napiše,lepo prosim,hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2009 10:21:47   
giotti
Ljupka, jaz sem zdaj v 10. tednu user posted image in od O dalje nimam absolutno nobene sluzi, niti belega toka, vse je popolnoma suho. Tako, da po moje sploh ni recepta. Vsaka ženska je svet zase.
Srečno, ful ti želim plusek user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2009 15:33:13   
ljupka
Hvala, Giotti zelo si me razveselilauser posted image user posted image ,ko bom naredila test,načrtujem ga narediti 3.5.,pa bomo videli na čem sem,še enkrat hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2009 9:17:29   
patella
hey!
Jaz sem pa prejšnje dni mela ful gosto sluz, dones je pa taka zlo kremasta --> kar maže se med prsti. Pričakujem svojo prvo tečko po prenehanju jemanja tabletk...pa je še kar ni. Sm mislna, da bo že prejšnji teden prišla, ker sm mela tipične bolečine v sp.delu trebuha, zdej mam pa že en teden tako občutljive brdavičke, da zabolijo že na rahel dotik. no, bomo vidl, kaj se napovedujeuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2009 11:19:21   
ljupka
Bliža se datum ,ko naj ne bi dobila user posted image in sem tko nervozna in ure in dnevi se nikamor ne premaknejo,delala sem test in je bil negativen ,mogoče ker je še prezgodaj.Rdečo tečko maj bi dobila okoli 2. 5.,tam nekje 5.5. naj bi delala test.Zanimivo ,da so mi sodelavke rekle da sem se spremenila,da sem čudna,bradavice so mi vedno nabrekle(bolijo me glih ne),želodec me boli,spodnji del trebuha,še posebaj če kaj teškega dvignem,vrti se mi in sem popolnoma brez moči,rada bi spala 24 ur kar mi sploh ni v navadi in sem ful tečna,bojim se pa ,če ne bouser posted image user posted image ,pokazalo ,bom razočarana.Sluzi še vedno ni ,če pa je ,je mal in ta je bela,kaj pravte ,je možnosti,da sem user posted image .Hvala!user posted image user posted image    Moja otroka hočeta družbo!Čeprav sem bila že noseča,se tega ne spomnem!

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2009 14:28:05   
isabeaux
Živjo, jaz imam enako sluz, čist malo in bela kremasta, je pa bila včeraj in predvčerajšnjim malo lepljiva in prozorna, podobno kot pri o, čeprav sem o že imela pred 10 dnevi....res pa me prsi rahlo bolijo že od o, ampak nimam dobrega občutka, ker me nikoli pred histero niso bolele prsi že takoj po o., so me pa prejšnji ciklus  - takoj po histero bolele takoj po o, in je prišla tečka user posted image

torej bo verjetno tudi zdaj...in ti verjamem kako je, ker tudi jaz čakam na njo 3. 5. , ker bo takrat 14, dni od o., bomo pa poskusli še naslednji mesec, ...je pa res ful veliko razočaranje ko spet niuser posted image user posted image , eh....bo nam že ratalo....

enkrat...ni hudič.....jaz imam tudi dva otročka že...kolk pa sta tvojadva stara Ljubka?

Vidiš in tebi bi skoraj lahko rekla da morda pa siuser posted image , ob istih znakih, ko pa zase ne verjameme več, ker sem bila prevečkrat ob istih znakih pol razočarana ko ni bilo user posted image user posted image .....

lp

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2009 21:41:13   
Katjusa
men se je količina sluzi povečala kak teden po opravljenem testu, ki je bil sevedauser posted image

držim pesti, da bo user posted image , če pa ne bo pa drug mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2009 11:47:44   
ljupka
ISABEAUX  moj Jaka bo 12.6.star 6 let,v jeseni gremo v šolo.Moja Ana bo pa 29.5. stara 3 leta.Kaj pa tvoja otroka,koliko sta stara?user posted image

< Sporočilo je popravil ljupka -- 30.4.2009 11:48:59 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2009 11:57:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

ISABEAUX  moj Jaka bo 12.6.star 6 let,v jeseni gremo v šolo.Moja Ana bo pa 29.5. stara 3 leta.Kaj pa tvoja otroka,koliko sta stara?user posted image

kak lepo k delate na 3. mi tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam naš dojenček je še zelo mlad tak da smo v začetni fazi "delanja"

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.4.2009 12:33:42   
ljupka
Ja želim imeti veliko družino,z možem se pogovarjava o štirih otrocih ,sam najprej morava tretjega nardit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2009 12:42:53   
ljupka
Sedaj sem bila na stranišču ,ko sem se obrisala je na papirju bila gosta rumena kepa med prsti se je trgala opčutek kod bi bile grudice .Jajčniki me ful bolijo.Če bi bilo pred user posted image ,ne bi moralo biti prozorno in prožno?user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2009 15:12:29   
isabeaux
Hčerkica je 7 let, sinek pa 9 mesecev, sam mu odštevajo 1,5 meseca ker se je prehitro rodil...čeprav koliko jaz vidim, je vrstnike že dohiteluser posted image

Kdaj pa bi mogla prit user posted image  ljubka?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2009 23:06:53   
ljupka
Sedaj sem prišla iz službe.Moj Jaka je bil tud rojen en mesec prej,pa mu to zdaj nikjer ne piše.user posted image   Tečko user posted image bi morala dobit okrog 2.5.,nimam redno tako da nikoli točno ne vem.Nazadne sem dobila user posted image 1.4.,ciklus je bil dolg 26 dni,mela sem jo 5 dni.Po nosečniškem kolendarčku sem imela plodne dni od 8.4. do 16.4.Vsak drug dan sva user posted image .Dvakrat sem že user posted image z njegovo pomočjo,brez njega prvič nisem mogla 8 mesecev nič,ko sem dobila kolendarček pa takoj.Ko sva drugič delala user posted image je bilo že v drugo.Bomo videli kaj bo sedaj!Upam da me ne bo pustil na cedilu!user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.5.2009 12:08:15   
isabeaux
Saj bo....sam optimistično glej na vse skupiuser posted image

Je pa res da nam jo naše telo tako rado zagode...

jaz sem imela prvič ovulacijske teste takrat, ko nama je ratal sinek, v prvo...ne moreš verjet...user posted image

Sedaj pa delava enako in imam spet teste že 13. krog, pa nič....res da sem imela sedaj tudi hsc, kjer so odstranili polip in pregrado...ampak sedaj pa je tudi že 3 krog .po hsc, pa ničuser posted image

No po eni strani bi že rada da se vlije, da štartama v noci krog, po drugi pa z nekim malim kančkom misli še upam, da morda pa bo...kaj vemuser posted image

Držim pestke za vse nasuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.5.2009 22:38:02   
Katjusa
punci jst sem tud čist na trnihuser posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan pričakujem, da se vlijeuser posted image .... nimam pojma kaki bodo zdej moji ciklusi po porodu ker do sedaj sem imela samo 1 M in ta je bla 28.3. tak da res pričakujem vsak čas, da se vlijeuser posted image user posted image user posted image sicer če bi bla že noseča bi bla ful vesela sam raje bi še kak mesec počakala....  bo kar bo....
in kdaj delate test?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.5.2009 23:40:35   
ljupka
Mene spet drži da bi ga šla delat,vem pa da bi bilo bolje počakat vsaj do 5.5.user posted image sem dobila 1.4.,nimam pa redne,tako da ne vem gdaj jo naj pričakujemuser posted image ,upam ,da bo.Enga mam doma v rezervi,razen,če bom šla pol še enga kupit.Bolje da počakam ,kaj pravte?    Po drugem porodu sem dojila 10 mesecev user posted image nisem imela leto pa pol,sploh ne vem kako bi prec druzga zanosila,tistim ki rata kapo dol.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.5.2009 12:40:07   
Jada82
Ljupka, tud jaz sem jo dobila 1.4., nove sedaj še ni .... cikle imam od 28-39 dni odkar sem nehala jemati KT. user posted image
Delala sem test 30.4. - negativno. Vsak dan me prime, da bi ga spet naredila, vendar se zadržujem ... imam jih pa ker nekaj doma, ker sem kupila ovulacijske teste in zraven dobiš še nosečniške ... user posted image user posted image
No ja, odločila sem se, da bom naslednjega naredila 6.5., torej v sredo (ker imam do takrat še dopust) - če bom seveda zdržala .... pa če se prej ne vlije .. saj, danes smo že 2.5., tako da samo še 4 dni .. bomo že ... kljub vsemu zvijanju in močnemu belemu toku upam na user posted image (čeprav so vsi znaki, da se bo vlila ...). LEpe praznike še naprej!!!!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.5.2009 14:25:24   
ljupka
Jaz sploh nič ne vem ,čeprav sem bila že noseča,vsakič je bilo drugač.Simptomi naj bi bili,user posted image pa tko nimam tudi po 2 meseca,nisem zdržala sem šla test včeraj zvečer delat pa nič,bom mogla še kakšnega kupit.Mislim da bom tudi jaz šla delaz 6.5. potem bi moglo pokazat ,kaj praviš,če ne pa ne vem,me pa spet tečkauser posted image zafrkava!Sinko me vsak dan sprašuje ,mami a si že noseča!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.5.2009 17:23:44   
Katjusa
evo moja se že kaže (je že rahlo rozasta sluz), držim pesti, da vajina ne pride in da boste 6.5. delale test, ki bouser posted image ... 

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.