|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj ponuditi gostom
23.9.2011 18:22:47   
pikapolonice
Şprašujem vas izkušenene pekariceuser posted image kakšno sladico pripraviti gostom, ki jih pričakujem jutri, da bomo rekli to je noro dobro. Pa prosim ne preveč zahtevno.

< Sporočilo je popravil pikapolonice -- 23.9.2011 18:32:43 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj ponuditi gostom
23.9.2011 18:31:16   
Felicita
jest sm do zdej še vedno doživela slavo in hvalo s temle: http://www.kulinarika.net/recepti/1426/sladice/pecivo-na-suho-/

je pa odvisno od tega, kaj imajo radi in kaj pričakujejo... lahko sčaraš tudi kake muffine, piškote... sam povej kaj si si zamislila user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2011 18:53:35   
blaža
Mene pa tale matra, pa še nisem uspela narest, ki moji doma majo vedno neke druge želje, pa pol ne pride na vrsto,user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/2535/sladice/ledeni-veter/

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2011 18:55:12   
ronja
Domače kremšnite iz Goljatove knjige "Slastno pecivo" - sem zadnjič naredila, pa so vsi nekaj hvaliliuser posted image - sem morala ponovit čez 1 teden, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2011 18:58:57   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Domače kremšnite iz Goljatove knjige "Slastno pecivo" - sem zadnjič naredila, pa so vsi nekaj hvaliliuser posted image - sem morala ponovit čez 1 teden, hehe.

Al pa nardiš mille foglie, je ista krema od kremšnit, le da listnato testo pocukraš z mletim sladkorjem preden daš peč in je v bistvu plast testa, krema in to ponoviš, da je 4x testo, v mes so kreme in na vrhu nadrobiš listnato testo. ( zadnja plast testa je tudi premazana s kremo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2011 19:05:53   
betty.ford
nad čokoladnimi muffini so navdušeni stari in mladi. pa enostavno in hitro in dišeče je.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2011 5:33:35   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Al pa nardiš mille foglie, je ista krema od kremšnit, le da listnato testo pocukraš z mletim sladkorjem preden daš peč in je v bistvu plast testa, krema in to ponoviš, da je 4x testo, v mes so kreme in na vrhu nadrobiš listnato testo. ( zadnja plast testa je tudi premazana s kremo.

Jap, tole je res odlično in lepo izgleda. Sem jedla, polito oz bolj okrašeno je bilo z zmiksanimi jagodami. Se ti sline cedijo, ko samo zagledašuser posted image

Tole pecivo na suho pa mene ne impresionira. Najbrž zato ker sem prekmurka in mi nobena fejk gibanica ne potegne. Ker jem tudi z očmi, morajo plasti biti lepo vidne in lepih barv. Tu sem res izbirčna, še kakšna ta prave gibanica po restavracijah mi velikokrat ne potegnejouser posted image .  Glede okusa pa, sem samo 1x probala tole na suho in sem jo pol pustila na krožniku- mam razvajeno rit z dobrimi gibanicamiuser posted image . Se pa ni za sekirat, če so v tej skupini obiskov sami ljubljančani, ker iz mojih izkušenj, naj še tako ponesrečeno gibanico daš na mizo, bodo vse pojedli, že zaradi besede gibanicauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.9.2011 5:36:09 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2011 20:02:19   
pikapolonice
Hope 2 kolk sem se nasmejala temu, kar si napisala. No, da povem, kaj sem naredila ljubljančanom: tole suho pecivo in bilo je odlično. Očitno res nismo tako zahtevni. Hvala za odgovore vsem ostalim, ki jih probam speči drugič ob kakšni drugi priliki.

Pa lep večer vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?