|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jamie oliver - v nedeljo
11.1.2007 11:31:13   
Anonimen
punce je katera gledala J. Oliverja v nedeljo (mislim, da je bila nedelja) to oddajo ko je kuhal za neko glasbeno skupino. Sem ujela samo konec...pečenka, nek čudna priloga, ki jo je vzel iz pekača za muffine (v pekač je dal najprej olje, ga segrel v pečici potem je zlil noter neko testo in dal nazaj v pečico, ta "stvar " je potem ful narastla), no me zanima , če ima katera ta recept...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jamie oliver - v nedeljo
11.1.2007 11:54:31   
L & L
Oj men je blo videt kot masa za palačinke nisen pa zihr, sem gledala na njegovi strani pa ne najdem

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2007 11:55:00   
kalbo
Ena od prilog so ble polnjene pečene čebule.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2007 12:00:17   
Anonimen
kalbo, ja tudi čebule so bile, ampak to je bilo nekakšno cvrto-pečeno testo kot nek narastek....

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2007 16:02:41   
Anonimen
Ejla!

Jst sm gledala.... v mixer je zmetal margarino, moko, sladkor in jajca, sm nevem po kolko g. Pol je pekač od muffnov z oljem vred dal v pečico na max. in ko je blo olje vroče je nalil not to maso. Ta zadeva je po 15 min. ful narasla..... To je vse kar se spomnimuser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2007 23:32:17   
Jessy
No, jaz se pa spomnim, da je odtehtal 150 g moke in dodal 2 jajci, nato pa še pokomentiral, da on da vedno eno jajce več (torej 3), ker tako bolj vzhaja. Za margarino in sladkor pa ne vem, kolk je dajal.
Pol pa vem, da je dal v tist pekač olje in za nekej časa postavil v vročo pečico na 200 st. C, nato pa vlil to maso v vroče olje in dal nazaj peči in je rekel, da mora biti temno zapečene barve.

Drgač je pa men bolj tista polnjena čebula padla v oči. Res domiselno in prepričana sem, da tudi dobro. Če bo katera probala, naj sporoči, kakšno je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2007 0:16:11   
saving
A ni to slavni Yorkshirski pudding?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2007 17:35:21   
marty5
Mislim, da so yorkshire-ski kolači....ne spomnem se dobro. Tudi meni je ta recept ostal v spominu, samo tega olja pa se mi zdi, da je kar veliko - za en dober prst v vsakem modelčku - ali se motim? Je katera sprobala?

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?