|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jagodni tiramisu
23.5.2006 20:24:33   
nynna
Prosim če katera ve kako se ga naredi naj mi napiše recept, pa tudi kakšna ki ga je že jedla naj mi prosim pove kako ji je bil všeč.
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jagodni tiramisu
23.5.2006 21:38:41   
dulcinea
A jagodni tiramisu tudi obstaja? Nisem vedela. A ni tiramisu iz kofeta? No to iz jagod varianto bi pa res rada videla (probala)

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jagodni tiramisu
24.5.2006 10:02:28   
tulip
Če znate italijansko....ne utegnem prevajat.
Dober tek!
user posted image



Tiramisù di fragole


Ingredienti:

150 gr di mascarpone, 80 gr di zucchero, 200 gr di fragole, 2 albumi, circa 100 gr di biscotti savoiardi.

Prepararazione:

Lavate delicatamente le fragole e togliete il picciolo. Frullatele con 20 gr di zucchero e passate al setaccio . Intingete i biscotti nel passato senza inzupparli eccessivamente (userete circa meta' del passato) e allineateli in una pirofila. Versate il mascarpone in una ciotola capiente e unitevi meta' del passato di fragole avanzato e lo zucchero rimasto. Mescolate bene con una frusta a mano. Montate gli albumi a neve ben ferma con un pizzico di sale e uniteli delicatamente alla crema di mascarpone, sollevando con un cucchiaio, senza sbattere per non rischiare di smontare il tutto. Versate il composto sullo strato di biscotti. Versate il passato di fragole rimasto sulla superficie, a gocce oppure a filo per creare delle strisce a zig-zag. Riponete in frigo fino al momento di servire

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jagodni tiramisu
24.5.2006 15:52:49   
asso
Isto kot tiramisu, samo, da namesto kave uporabiš jagode, katerih koščke lahko daš med kremo.

Ni slab, ampak meni je tiramisu najboljši tisti tapravi.

Lp

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?