|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jabolčni zavitek
21.11.2008 14:31:00   
Šaki
al pa štrudl.
zdjle se mi peče

djtwe mi hitro povedat kaj nardite da ni skorja trda na vrhu.

a bo dost če pokrijem z vlažno krpo.??

aja sprašujem zato k ga prvič delamuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jabolčni zavitek
21.11.2008 14:35:29   
capka
Tudi to bo uredu,ampak naslednjič, ko ga boš pekla ga predno daš v pečico namaži z stepeno jajčko.Dober tek tudi meni bi se prilegel kakšen košček.lp

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jabolčni zavitek
21.11.2008 14:38:05   
Šaki
o hvala.sj namazala sm ga tud ja.

mi bo samo bed če bo trda skorja.

(odgovor članu capka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jabolčni zavitek
21.11.2008 14:47:23   
katra55
Ko bo pečen, ga pokrij z mokro krpo pa se bo zmehčal.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jabolčni zavitek
21.11.2008 14:52:14   
ninini
Preden ga dam pečt ga premažem z kislo smetano in pol nič ne pokrivam pa ni nikoli trd.Je pa odvisno kakšno testo narediš-user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jabolčni zavitek
21.11.2008 16:18:35   
mklks
.

_____________________________

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jabolčni zavitek
22.11.2008 8:32:17   
Šaki
evo v dveh minutah ga je zmanjkalo.
super!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: jabolčni zavitek
23.11.2008 19:40:54   
aiwich
štrudlllll mmmmm.... tud jz se ga morm naučit narest. pove katera recept?

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: jabolčni zavitek
24.11.2008 11:59:39   
Šaki
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10426

evo jz sm ga nekako po tem naredila.sm pa dala vmes še malo skute,pa brez drobtin.
aja pa listnato testo sm mela že kupljeno...itakuser posted image
ker to mi pa sigurn nebi ratalo.
probaj.men je dober ratal.user posted image

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: jabolčni zavitek
24.11.2008 17:42:35   
uršika***
Jaz sem se pa navadila na tole kupljeno testo in delam štrudelj tako kot gibanico- ga ne rolam, ampak kar po plasteh sestavim- pa lažje je za prijet, kot tist, ki je zrolan.
Samo predloguser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: jabolčni zavitek
27.11.2008 17:09:30   
g
Ravno danes sem ga pekla - jaz delam tako:
- pečjakovo testo (6 listov - tisto na kolutu zarolano)
- 1/2 kg skute
- 2 kisli smetani
- sladkor po okusu
- 1 jajce
- vanili
- cimet
- cca 7-8 naribanih jabolk
- višnje 
--------------------------------------
cca 1/3 margarine (stopljene-z njo premažem pekač (s čopičem), vsak list malo pošpricam in na koncu vso premažem)

Zmešam: skuto+oba sladkorja+kislo smetano +jajce+cimet

Priprava: vzamem list testa, ga premažem s pripravljeno skuto, čez skuto potrosim naribana jabolka (ožeta), čez jabolka dam še par višenj (evo cca 10-12 višenj). To zarolam in dam na pekač. Enako naredim z ostalimi listi testa.
Vse zavitke premažem s stopljeno margarino (kar tisto od Hoferja -v kocki).
Pečem cca 35-45 min na 200 stopinjah.
Ko jo vzamem iz pečice jo samo pustim na pultu da se ohladi (nič ne špricam in ne pokrivam) in skorja je mehka in okusna!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?