|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hruškova marmelada
7.10.2009 11:13:01   
sabri
Prvič sem skuhala hruškovo marmelado in sem dala na kilo hrušk pol kile želirnega sladkorja, ker nobeden ne mara preveč sladke. Je pa zelo tekoča, pa ne vem kako jo bolj zgostit. Sem jo tudi kuhala dlje, kot piše na sladkorju ravo zato, ker sem ga dala pol manj. Aja, pa še to, ali jo shranite v hladilniku ali samo v hladnem prostoru? Ker v receptih piše ful različno. Hvala, lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hruškova marmelada
7.10.2009 12:18:57   
loremi
Ja jaz bi potem še dodala želirno sredstvo, predhodno z malo sladkorja zmešano.

glede shranjevanja pa, potem bi morali imet večino vložene ozimnice v hladilniku. Če je pravilno složeno (marmelada vroča vlita v kozarce in počasi v deko zaviita hlajena), je čisto zadovoljivo, da je v hladnem in temnem prostoru.

< Sporočilo je popravil loremi -- 7.10.2009 12:20:18 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hruškova marmelada
7.10.2009 13:20:37   
sabri
hvala, drugič bo že bolje.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hruškova marmelada
8.10.2009 9:24:17   
Adelina
Če bi še dalj časa kuhala, bi se ti sigurno zgostila, ker bi izhlapela tekočina. Sama sem kuhala že tudi marmelado iz lubenice, ki je dejansko sama voda, pa je z dovolj dolgim kuhanjem še preveč  trda, da se še mazat ne da lepo. Sem pa jo prvi dan tudi jaz premalo skuhala in je bila še čisto tekoča, pa sem naslednji dan kozarčke ponovno zlila in kuhala še nekaj časa (no še preveč), da se je zgostila. Aja pa to z navadnim sladkorjem, ker želirnega sploh ne uporabljam.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?