|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hren
12.4.2010 8:56:43   
AnciM
Pozdravljene!

Po praznikih mi je v hladilniku ostala korenina hrena (ne naribana). Kaj lahko naredim iz nje? Do raznih namazov mi zdajle po veliki noči ravno ni. Kaj ve naredite z ostanki?

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hren
12.4.2010 11:54:06   
Hope2
Skuham govejo juho. Imamo juho, govedino in hren s smetano zraven.

Drugače pa se pri nas potem v hladilniku tolk časa valja, da rata mehek in ga vržem v koš

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hren
12.4.2010 12:12:56   
AnciM
Drugače pa se pri nas potem v hladilniku tolk časa valja, da rata mehek in ga vržem v koš


No, to je tipično za nas. Zato pa vprašam za kako idejo.

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hren
12.4.2010 13:09:21   
Martinčka
pri nas imamo tudi vsako nedeljo govejo juho, govedino, restan krompir in smetanov hren zraven... kaj drugega sloh ne vem da bi delala iz hrena (razen velikonočnih variant z jajci ipd)...

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hren
14.4.2010 9:05:14   
KT
Nariban in primešan sladki stepeni smetani se odlično poda k dimljenemu lososu. Nariban in primešan kuhanemu rumenjaku in nato z zmesjo ponovno nadevamo polovičke kuhanih beljakov - odlično k raznim narezkom ali popolnoma samostojno kot predjed.

Ali pa svinjski zrezki v hrenovi omaki:
Zrezke na hitro popečeno z obeh strani.

Prestavimo jih na krožnik in na isti maščobi zarumenimo žličko moke, kateri smo dodali strt česen in zalijemo z vodo (lahko tudi juho). Zrezke postavimo v omako, posolimo in dušimo do mehkega. Tik pred koncem dodamo hren (iz kozarčka) in rahlo popopramo.

Zraven ponudimo pražen krompir ali pire, lahko tudi krokete in solato.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?