|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   goveji zrezek
22.3.2010 21:39:53   
rogljicek
...oziroma steak, debel cc 12mm.
Mi ga nikoli ne rata pripravit mehkega in socnega. Sicer mi je najbols samo pecen na rebrasti ponvi, ampak ne vem kje zgresim, da ne rata kot je treba.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: goveji zrezek
23.3.2010 7:34:18   
Felicita
najprej ga morš met v paci (olje + začimbe), dalj časa, 3 dni npr (nekateri kuharji pravijo da dlje, tud 14 dni, da se res ''uleži'' (čeprov sm tut že slišala da po en mesec)). potem ga morš vržt pa na reeeeeees vročo ponev (ne rabiš nič olja, je dovolj kar se drži mesa od pace - predposravljam da na teflonu pečeš), tako da se meso ''zapre'' (zakrkne takoj ko ga vržeš gor). od točke ko je meso na ponvi ga pa obračaš IZKLJUČNO z obračalko/prijemalko in bognedaj ga z vilico prebadat.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: goveji zrezek
23.3.2010 10:11:33   
MAŠKA
Res sem amaterka kar se kuharije tiče... ampak 14 dni in še več v paci... a se ne pokvari v tem času?

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: goveji zrezek
23.3.2010 10:16:04   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Res sem amaterka kar se kuharije tiče... ampak 14 dni in še več v paci... a se ne pokvari v tem času?


V tem času bi krava še crknila (v pacu) ne samo, da bi usmrdelo mesouser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: goveji zrezek
23.3.2010 10:54:39   
NEVA-1

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina


IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Res sem amaterka kar se kuharije tiče... ampak 14 dni in še več v paci... a se ne pokvari v tem času?


V tem času bi krava še crknila (v pacu) ne samo, da bi usmrdelo mesouser posted image

če je v olju se ne pokvari, samo mora biti povsem prekrito z oljem, kateremu se doda začimbe...

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: goveji zrezek
23.3.2010 11:23:03   
rogljicek
hvala za tale odgovor, bom probala. upam, da bo res kej manj zvecljiv user posted image

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: goveji zrezek
23.3.2010 12:16:02   
mini86
čez noč ga imaj namočenega v radenski-k puterček

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: goveji zrezek
23.3.2010 12:42:58   
Felicita
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19108&offset_=0

http://cespov-njok.com/wp/2005/09/15/o-ulezani-kravici/

sem z enim mescem še podcenila zadevo... drugač tut Jamie uporablja ''staro'' meso za take zadeve. ampak ok.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: goveji zrezek
24.3.2010 13:31:02   
rogljicek
sem ga marinirala cc 12h in je bil odlicen. Je partnerej narekel, da od zdej naprej ne gremo vec v restavracijo user posted image

hvala vam za nasvete

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?