|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   govedina s česnom
9.12.2005 9:13:48   
ursk@
Že nekajkrat sva z možem jedla v kitajski restavraciji govedino v česnovi omaki. Pojma pa nimam kako bi se lahko to naredilo doma. Koščki mesa so namočeni v pivsko testo, vse to pa plava v okusni omaki.
A katera ve, kako bi se to naredilo doma?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: govedina s česnom
9.12.2005 9:14:39   
Anonimen
Jaz bi to v LJ naredila tako, da bi poklicala Kitajsko restavracijo, ki ima tudi dostavo na dom... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: govedina s česnom
9.12.2005 10:22:05   
Anonimen
Ja, tisto govedino 100-posto, tako kot vse ostalo, ocvrejo v pivskem testu. Za omako pa dvomim, da kdo ve. Kakšne barve pa je?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: govedina s česnom
9.12.2005 10:23:06   
ursk@
Karamelne barve. Pa takooooooooo zelooooooooo dobra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: govedina s česnom
9.12.2005 10:27:22   
Anonimen
To imajo oni po moje eno tako želatino, ker so vse omake in juhe podobne. Tega ti po moje doma ne bo ratalo narediti. Razen če kje najdeš kakšno podobne barve v kakšni trgovini, pri kitajski hrani, pa dodaš potem notri še stisnjen česen. Samo so ful drage, verjetno te bi prišlo ceneje, če bi res kar naročila v kitajski restavraciji.

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: govedina s česnom
9.12.2005 10:36:32   
baguSka
Evo tukile maš en napotek za omake, v svojem primeru pač dodoaš česenj.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=378

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: govedina s česnom
9.12.2005 14:16:45   
ursk@
Hvala, bom probala naslednji teden nekaj spacat, potem pa javim.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: govedina s česnom
9.12.2005 17:47:24   
Anonimen
Upam da ti bo uspelo okusno,ampak tudi če se na zobe mečeš isto kot v kitajski ne bo nikoli.Imam vok pa recepte,celo nekatera olja:sojino pa riževo pa ne vem kakšno še,sem si nabavila in skušala narest,pa ni isto.
Oni imajo še začimbe zraven,ki jih pa nobenmu ne izdajo.

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Recepti: Družinski novoletni prigrizki
Te družinske novoletne prigrizke lahko pripravite tik pred novoletno zabavo. Prav tako jih lahko shranite za pozen zajtr...




Nakup živil
JAPE

V katerih trgovina največ kupujete?

Spar (36%)

Mercator (20%)

Lidl (12%)

Hofer (18%)

Tuš (9%)

drugo (5%)


Število vseh glasov: 335

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!