|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fondue- na pomoč!
4.12.2011 15:36:10   
somic
saj me je kar malo ram, ampak...

pred leti sem si kupila fondue, ker mi je bil všeč, vem kaj in kako se uporablja in tukaj se konča. do danes so se mi nabrali trije, ki pa še niso bili uporabljeni. user posted image  v kuhinji nisem ravno nevešča- ravno nasprotno, ampak tukaj sem očitno čisto mrzla.

vsako leto pripravljamo pri nas božično večerjo in rada bi, da bi letos imeli v tem stilu. vsako leto se nas nabera kar nekaj, zato mislim, da bi znalo bit zanimivo.

glede na to da imam tri fondue, bi lahko uporabila vse tri- eden je precej velik, kovinsku, drugi srednje velik, kovinski in tretji je bolj mali karamični.

lepo prosim za kakšne predloge, recepte in kaj vse zraven ponudit, da bi lahko dosegle maximalen pozitivni odziv mojih gostov.

hvala vsem!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fondue- na pomoč!
4.12.2011 19:13:38   
Alfabeta
Nobena ne ve al kako....

V kovinskega (no, jaz imam bakrenega) jaz segrejem olje, tega segrejem posebej na štedilniku, ker se v posodi zlepa ne segreje. Potem pa postavim na gorilnik in nabadamo notri koščke hrenovke, koščke piščanca, svinjine,... zraven dam pomakice... Lahko kupiš tiste ki so za mehiško, pa majonezne, kečap in en kup zelenjave pripravim zraven, recimo na koščke narezano papriko, paradižnik, kisle gobice, ..... V keramičnega pa daš sirovega ali čokoladnega. To pa jaz delam po občutku. Čokolado dam kot za glazuro, le malo gostejšo in notri namakajo jagode, melone,..in pa koščke biskvita. Za sirovega pa kar tale recept uporabim http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3574 , le tisto češnjevo žganje izpustim, ker ga nimam... dam malce konjaka če ga imam...Notri namakajo pa koščke kruha, francoske, žemlje, bagete,.... Edino paziti moraš da se sir ne prismodi, ker se kar rad..

Če te kaj bolj konkretno zanima pa vprašaj....

Aja, še to... Če imaš dva kovinske bi ti predlagala, da raje dva porabi za olje in 1 za sir, ker če je preveč paličic notri namočenih, se zelooo počasi speče. Zdaj če vas bo veliko bo bolje v 2x

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 4.12.2011 19:15:11 >

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fondue- na pomoč!
10.12.2011 10:34:07   
malaMravljica
mi imamo tudi bakrenega in isto se olje segreje najprej na stedilniku. Notri pa pol namakamo govedino, svinjino in piscancka. Meso ne smes narezat prevec na male koscke, ker premali koscki bodo pretrdi oz v olju bodo kar nakam zazgani, ne znam pravega izraza dobit. Pa meso vzemi najboljso kvaliteto, jaz vzamem file. Zraven omakce kot predhodnica, pa pripravis skledo solate oz lahko vec razlicnih solat. Bozicna vecerja ti bo tako zagotovo uspela.

Mogoce lahko zraven pripravis tudi sirni fondue, samo ce ne bo pol prevec vsega?

In nasvet ker vidim tvoj podpis in imam precej iste pomisleke tudi sama. Na malega otroka daj se posebej pazit, da ne bo prevec okoli skakal, jaz mislim, da ga bom celo prej spat dala.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?