|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   filane paprike
28.7.2013 10:50:04   
mini86
kako jih delate..a mate kakšno skrivnost ki jih naredi še boljše..
kako jih filate...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
30.7.2013 18:33:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: filane paprike
30.7.2013 20:22:20   
Neala
Jaz ne maram riža v masi za filane paprike, ravno tako ne v čuftih. Zato namesto riža dam v mleku ožete žemlje, popečeno čebulo, jajce, mleto meso, sol, malo popra. Omako naredim iz domače paradižnikove mezge ter sladkorja, da je sladka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: filane paprike
31.7.2013 12:13:50   
artista7
na čebuli popražim mleto meso, kateremu primešam še riž. Zalivam z vodo, da se deloma napne. Dodam česen, en cel paradižnik, solim, popram, dodam patršilj, čisto na koncu pa jajce ali dva. Zelo fino poleg pašejo na drobno narezani jajčevci ali paprika (v filo). Potem z nožkom krožno na vrhu pri peclju zarežem v papriko, tako da dobim pokrovček. Papriko spucam, nafilam, zaprem s pokrovćkom in tega pritrdim z zobotrebcem. Paprike skuham posebej v slanem kropu, posebej pa naredim paradižnikovo omako. Paprike nato odcedim in prelijem z omako in še malo pokuham. Poleg postrežem pire.

< Sporočilo je popravil artista7 -- 31.7.2013 12:14:15 >


_____________________________

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: filane paprike
3.8.2013 15:41:49   
Matkurja
A pol meso prej popražite? Ker moja mami da pa surovo meso not.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: filane paprike
4.8.2013 14:18:50   
Anonimen
jst na olju popražim čebulo in česen, dodam meso, malo zalijem, da se čebula razpusti, dodam riž in peteršil in kuham dokler voda ne izhlapi. To nafilam v papriko, ki jo prej pri peclju tko zarežem da ne rabim niti zobotrebca. Ko je nafilana jo dam v naprej pripravljeno omako (na olju popražena čebula, malo sladkorja, kocka knor, paradižnikova juha knor 2 vrečke) in kuham skupaj, da se navzameta okusa.

(odgovor članu Matkurja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Ta živila so nevarna za otroke, mlajše od ...
video
Pri nekaterih živilih velja biti previden, ko gre za mlajšega otroka, saj predstavlja tveganje za zadušitev. Preverite, ...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?